top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Pravda o očkování

"Pravda o očkování" - 1. díl (The Truth About Vaccines, slovenské titulky)

Možná si mnoho z Vás pokládá základní otázku, jak je možné, že v ČR, kde je státem nařízeno povinné očkování dětí, neexistuje také právo pacienta na finanční odškodnění v případě prokázání vážných nežádoucích účinků po tomto povinném očkování. Kdo je tedy v základu zodpovědný za bezpečnost vakcín? Žijeme opravdu v demokratické společnosti nebo nás obklopuje dovedně skrytý totalitní systém? Opravdu se blíží doba, kdy kromě dětského povinného očkování přijde na řadu povinné očkování civilního obyvatelstva? Kam až je stát se svými úředníky schopný zajít v rámci „našeho blaha“ a naší bezpečnosti?

Po úspěšné 9-dílné sérii dokumentárních filmů „Pravda o rakovině“ („The Truth About Cancer“) natočil režisér a moderátor Ty Bollinger minulý rok (2017) i 7-dílný dokumentární seriál o očkování s podobným názvem „Pravda o očkování“ („The Truth About Vaccines“). V jeho 1. dílu, který je rozdělen do 3. částí se blíže věnuje dějinám očkování, bezpečnosti vakcín a aktuálnímu očkovacímu kalendáři, který je nastaven v USA.

Zásluhou člověka (Ing. Marián Fillo), který obhospodařuje alternativní slovenské a české weby (sloboda v ockovani.sk, svoboda v ockovani.cz) věnující se problematice očkování, máme v tuto chvíli možnost sledovat tento dokumentární film s názvem: Pravda o očkování (The Truth About Vaccines) s SK titulky. Přátelé, pokud po zhlédnutí tohoto dokumentu budete mít pocit, že informace v něm obsažené mohou zásadně pomoci vašim blízkým a přátelům, tak prosím sdílejte tedy odkaz na tento dokument na sociálních sítích, nebo prostřednictvím odkazu zaslaného pomocí vašeho emailu. Informovat můžete také např. zástupce České vakcinologické společnosti a to jmenovitě např. p. Prymulu a p. Chlíbka, a žádejte od nich konkrétní písemné vyjádření ke skutečnostem a faktům zveřejněných v tomto dokumentu. Informujte také své pediatry a obvodní lékaře, senátory a poslance Parlamentu ČR a členy zdravotního výboru Poslanecké sněmovny ČR.

Pokud by také někdo z Vás rád přispěl na překladatelskou činnost, kterou pro nás dělá p. Marián Fillo, tak kontaktní informace naleznete přímo na stránkách slobodavockovani.sk.

Upozornění: Následující videa nejsou uložena na našem webu.

Pravda o očkování - 1. díl

Pravda o očkování - 2. díl

Převzato ze serveru Kanal 22

258 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page