top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Revmatická artritida a Raynodův syndrom, kauza pana J.B.

Chtěl bych Vám poděkovat za pomoc při zdolání mého nedobrého tělesného stavu, který se objevil zcela neočekávaně a prakticky ze dne na den. Je nesporně zásluhou Vašich znalostí, že dnes jsem opět zdravý. Moje potíže začaly pravděpodobně už hodně dávno. Po skončení školy jsem pracoval v zemědělství. Pracoval jsem s kravami i koňmi, pobodání hmyzem bylo na denním pořádku. Bydlím u vody, hejna komárů byly něčím naprosto běžným. Už jako mladík jsem zažil ataku nesnesitelných bolestí v ramenou. Tehdejší závodní lékař usoudil, že se mi nechce pracovat. Začal jsem trpět chladem, dnes se tomu říká Raynodův syndrom, ale zjistil jsem, že mi pomáhá horká sprcha. Citlivost na chlad zůstala trvale. O prázdninách se to opakovalo, zostřené o silné bolesti hlavy. Matka mne vzala k bylináři a ten mi pomohl nějakou mastí. Během života jsem cestoval a dostal se i do malarických oblastí. Byl jsem předem očkován, ale stejně jsem dostal malárii a byl na ni léčen. Na jaře 2010 jsem byl poštípán ovády. Podzim 2010 byl pro mne obtížný. Podivná, neznámá únava. Potíže v oblasti psychiky. Nechuť k čemukoliv, nevrlost, zpomalené myšlení, výrazně snížená schopnost soustředění, zhoršená nervosvalová koordinace. Bylo třeba veliké vůle, abych toto všechno co nejméně projevil navenek, ale tato snaha byla zase vyčerpávající a tak se kruh uzavřel. Měl jsem za to, že jde o nevratné projevy stárnutí. Také se mi stále vracela myšlenka, že se něčím nevědomky trávím. Přes léto 2011 se situace zhoršovala a přitom stále nebylo možné mluvit o jakékoliv nemoci. To už jsem k Vám jezdil a používal zapper s jasným výsledkem. Našla jste kompletní sortiment filárií, plasmodia, včetně tropické formy. Jenže já to stále nebral dost vážně. Ani lékař nemohl vlastně nic dělat. Nebylo co léčit. Krevní obraz, až na nepatrně zvýšený cholesterol, zůstával v pořádku. Na podzim následoval úraz se zhmožděninami. Za týden extrémní křeče a bolesti. Postiženy byly svaly nohou, třísla a ramena. A ty bolesti jsem důvěrně znal. Byly stejné jako před 55 lety. Bolesti trvaly celou noc, zklidnily se až k ránu. Totéž další dny. Za osm dní ztráta 10kg váhy, na svalové hmotě. Ta troška tuku, kterou vlastním, zůstala nedotčena. Během těch osmi dnů jsem náhodně zjistil, že pobyt nad 700m nadmořské výšky přináší úlevu. Kupodivu stačila pouhá půl hodina, aby došlo k velmi podstatnému zlepšení. Tělo i mozek najednou začínaly fungovat, bolest ustupovala. Jenže to vydrželo po návratu nejvýše šest hodin. Měl jsem tehdy za to, že moje potíže způsobuje mohutná inverze.

(Pozn. HB: moravští předkové to věděli a vyváželi své nemocné malariky do hor, nad 1000m- působí ozón)


Kůže na svalech začala viset jako u starce. Nemohl jsem chodit. Vzpomněl jsem si na svého známého, který měl asi před třiceti lety přesně tytéž potíže a skončilo to velmi rychle - pohřbem. Desátý den tohoto trápení jsem se nechal dovléci k Vám, bylo jasno. Naměřila jste opět malárie a filárie. A já se rozhodl pro chlornan vápenatý. Denně šest gramových dávek. Žádná reakce, ani zlepšení, ani tělo nekladlo odpor. Teprve třetí den se projevilo mírné zlepšení. Pokračoval jsem. Šestý den jsem poprvé trochu spal. Vyžádal jsem si u Vás další návštěvu a objevila se neuvěřitelná směs bakterií, virů a parazitů, také onkoviry. A u lékaře se zvedly markery rakoviny prostaty. Přijal jsem Vaše vysvětlení v tom smyslu, že pokud je tělo napadeno plasmodii, pak nechává imunitní systém všechno stranou, kromě nich, což činí za účelem přežití. Má to logiku, na malárii se umírá. Začal jsem tedy kombinovat kapsle a roztok. Přidal ob den půlhodinové koupele v horké vodě s roztokem. Dále jsem užíval preparáty firmy Joalis, zapper. Dnes je 245. den od prvního záchvatu. Jsem na tom celkově nejméně tak dobře jako před dvěma lety. A nezanedbatelná věc, poprvé po 55 letech zmizela přetrvávající alergie na chlad. Nicméně v léčbě pokračuji. Tedy žádné nevratné procesy stárnutí, ale ataka parazitů. Na návštěvě u Vás se ukázaly už jen zbytky patogenů. Jsem velmi rád, že jsem zvolil tuto cestu. I mozek je evidentně opět čilý a psychická pohoda je k nezaplacení. Za celou dobu se nestalo, že by mé tělo proti roztoku nějakým způsobem protestovalo. Ještě jednou poděkování za Vaši snahu a služby a přeji hezký den. Komentář:

Pan B. ke mně poprvé přišel v březnu roku 2010. Stěžoval si na únavu, zpomalené myšlení, neschopnost dodechnout, bolest kloubů, svalů a šlach, zvýšené PSA a častější močení. Bolesti úponů, kloubů a svalů se později ještě vyostřily, pravděpodobně po novém poštípání a po úraze. U klienta jsem našla Mycobacterium tuberculosis/ z matčiny strany byla v rodině TBC/, borrelii, priony a další pomalé viry, přechodně onkoviry, papillomaviry na močopohlavním traktu, a obvyklou sbírku parazitů všech druhů včetně filárií/napadají šlachy, svaly, klouby…/ Na borrelii, mycobacteria a pomalé viry jsme nasadili kapky firmy Joalis, později zapojili zapper, antihelmintika. Stále však přetrvávaly různé potíže. Naštěstí na přelomu roku už jsem začala sledovat i evropské typy malárií, a u pana B. jsem naměřila všechny čtyři druhy, včetně tropické. Později vysvětlil, že v tropech kdysi byl. Na jaře se bolesti vystupňovaly. Od října 2011 bral klient postupně kapsle i roztok, na jaře zvýšil dávky. Vyzkoušel na sobě různé dávky a kombinace. K tomu bere dlouhodobě kvalitní B-komplex ze zahraničí. Ještě jednou jsme zopakovali antihelmintika, protože malarikům zabírají hůře, ale konečně v červenci letošního roku se klient cítí fyzicky dobře, a jeho detoxikační mapa obsahuje jen zbytečky plasmodií a filárií v periferiích, jako jsou dutiny a oči. Kromě bolestí kloubů se upravila i frekvence močení. Dostal poslední kapičky, stále pokračuje s MMS a předpokládám, že příští kontrola bude poslední. Vzhledem k tomu, že klient je ročník 1938 a čistili jsme spolu zátěže nasbírané za celý jeho život, považuji to za slušný úspěch a vzdávám hold jeho houževnatosti a vytrvalosti. Klient se také z přesvědčení celý život drží dál od lékařů a od chemických léků, proto nás v práci nic nebrzdilo. MMS je lék širokého záběru, spolehlivě hubí plasmodia a běžné prvoky, plísně, viry, bakterie. Velké parazity nezpracuje, ale zastaví ,,autoimunitní pochody“ a tlumí ,,alergie“. Jeho budoucí obrovský přínos vidím v oblasti onkologie. Odstraní onkoviry a nastartuje imunitu. Po užívání roztoku jsou lidé svěží, mohou fungovat, nehubnou, nešedne jim pleť, nepadají jim vlasy a neslábnou. Moji šedesátiletí a sedmdesátiletí klienti po měsíci MMS naopak přibírají, ujdou spousty kilometrů, obrací celý den seno, pracují na zahradě, nebo staví lešení kolem svého domečku. Jak by vypadali po měsíci chemoterapie?

Dne 16. 11. 2012 poslední měření. Klient, ročník 1938, se cítí zcela zdráv, nestěžuje si dnes vůbec na nic, i poslední bolístky ustoupily. Nenaměřila jsem vůbec nic. Předávám mu dnes prázdný papír s datem a jediným slovem- BLAHOPŘEJI.





CO JE TO RAYNODUV SYNDROM

Chronické nezánětlivé muskuloskeletární postižení neznámé etiologie, s difúzní bolestí a ztuhlostí. Manifestuje se často spolu s revmatickou artritidou, amyotropní laterální sklerózou, depresemi, lupusem, sklerodermií. Zahrnuje myalgii a fibromyalgii, artralgii, únavu, úponové bolesti, pocit chladu v rukou, bělení a modrání prstů a nehtů. Prsty mohou být mramorové, někdy až černé. Jsou necitlivé a brní v nich. Ruce bývají zpocené, ale přitom ledové. K terapii lékaři užívají fyzioterapii, antidepresiva, opiáty, analgetika, kortikoidy.


Pohled celostní medicíny: onemocnění vzniká po poštípání infikovaného hmyzu, jde o kombinovanou infekci plasmodii a filárii. Zbytky poškozených červených krvinek, zničených plasmodii, se nalepují na stěny kapilár a ucpávají je. Cévy jsou dále ucpávány i mikrofilárií, denně migrujícími do periferií končetin. Dochází k nedostatečnému prokrvování a vyživování tkání, ruce vypadají jako omrzlé. Léčíme kombinací roztoku, antimalarik, a antihelmintik na vlasovce.

552 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page