top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Revmatická artritida za 11 měsíců, kauza paní J.K.

Vážená paní Bláhová,

chci Vás informovat o probíhající léčbě mé revmatoidní artritidy od doby, kdy jsem u Vás byla poprvé, a to bylo 26.1.2012. Tehdy v lednu jsem Vás v sobotu bezradně volala po přečtení několika Vašich článků v Regeně, neboť jsem měla velké bolesti v mnoha kloubech rukou i nohou a špatně jsem mohla chodit. Ani psychika nebyla dobrá. Říkala jsem si, zkusím to. Umožnila jste mi přijet k Vám brzy a tehdy jsem měla naměřené u Vás vše možné, především plasmodia, HPV, borrelie, EBV, leptospiru, brucellu, helicobacter a ještě asi něco dalšího. Odpovídalo to mému fyzickému stavu. Léčila jsem se Medrolem, Salazopyrinem a také nově Metotrexatem, který mi dělal problémy. Po této návštěvě u Vás, kdy jsem měla od Vás rozepsáno, jak brát protiparazitální léky Albendazol, Ivermectin a MMS 2, také samozřejmě kapky Joalis. Různé druhy na několik etap. Prožívala jsem nelehké období, reakce se dostavovaly, bylo mi těžko od žaludku, i celkově. Nějak jsem ale podvědomě cítila, že tudy vede cesta a vydržela. MMS2 jsem vydržela užívat jen týden, bylo mi opravdu hodně špatně.

Při další návštěvě 24. 4. 2012 se některé orgány vyčistily, já jsem byla lepší, zůstávala ale ještě plasmodia v CNS, borrelie, EBV a vlasovci, také améby. Takže znovu, tentokrát Entizol, kapky Joalis a znovu Ivermectin. MMS 2 jsem začala brát, ale jen polovinu, vydržela jsem tentokrát asi 3 týdny. Byla to zase náročná kúra, cítila jsem se jako na houpačce, a to jak s klouby, tak celkově.

Další konzultace u Vás byla 10. 8. 2012, kdy poprvé byly pryč plasmodia z CNS a zůstaly jen v játrech a v kloubech. Pak už jen borrelie, vlasovci v žilách. Tehdy jste mi naordinovala MMS1 3x3 kapky a MMS 2. Samozřejmě kapky. Tady myslím nastal velký zlom v mém cítění svého fyzického těla, MMS 1 jsem brala 3 dny po 8 hodinách 3 kapky (protokol 1000 Jima Humbla), bylo mi pak špatně, tak jsem to stáhla na 2x3 kapky, současně asi 5 dní MMS 2, bylo to hodně náročné, to upozorňuji. Ale považuji to za největší zlom v mé léčbě.

Nyní při poslední návštěvě u Vás 26. 11. 2012 jsem se cítila opravdu docela dobře, nic mne nebolí. Bývám ještě unavená, ale měření u Vás mne stejně šokovalo. Nebylo tam nic, kromě plasmodií ve slinivce. Je to neuvěřitelné. Nejvíce práce asi udělalo MMS. Ale důležitý byl určitě celkový postup léčby. Jsem za tento stav šťastná a Vám velmi vděčná. Děkuji Vám, Vaší práce si velmi vážím. K. J.

Komentář HB:

Mám radost, protože jsme na zdolání této ,,neléčitelné“ nemoci spotřebovaly s klientkou čtyři návštěvy, spousty MMS, hetrazanu a ivermectinu, a pouhých 11 měsíců. Je to krásné skóre, když uvážíme, že klasická medicína tuto nemoc drastickými léky jen udržuje v přijatelném stavu do pacientovy smrti. Často mají klienti bolesti i přes užívané léky, o vedlejších účincích léků ani nemluvím.

26. 1. 2012 první měření, klientka si stěžuje na bolesti kloubů, diagnóza revmatická artritida, bere rok Medrol a 2 měsíce Metotrexat, Salazopyrin a Euthyrox. Klouby bolí silně i přes nasazené léky, proto přijela ke mně. Další stížnost je na velké pocení, hlavně v noci, mimořádně se potívala v těhotenství.

Naměřené zátěže: Plasmodium vivax, borrelie, Mycobacterium tuberculosis, Chlamydie pneumonie, EBV, Leptospira, helicobacter, virus hepatitidy E, HPV, paramyxoviry, polyomaviry, brucelly, améby, bičíkovci, vlasovci.

Dostala rozpis i na další kúry, které si obstarávala sama, protože jsme se měly vidět až za 4 měsíce.

První kolečko: PLASMODIUM, CORDREN, LYMFATEX, ARTIDREN

Druhé kolečko: SPIROBOR, MUSCUDREN, VERTEDREN, ZOOINF

Třetí kolečko: VELIENDREN, PLASMODIUM, NEURODREN,CRANIUM

Čtvrté kolečko: URINODREN,CHLAMYDI, RESPIDREN, MYCOBAC

Nasazeno MMS2 s Betainem

24. 4. 2012 Druhé měření: klientka vnímá značnou úlevu od bolesti, vidí, že nastoupila správnou léčbu. V té době bylo MMS kontroverzním lékem, nepříliš rozšířeným. Vidím zbytek plasmodií, borrelií, vlasovce, EBV, améby i lamblie. Ostatní zátěže jsou pryč. Kapky: v první lahvičce trojkombinace CRANIUM, CORTEX, PLASMODIUM, v druhé lahvičce trojkombinace LIVERDREN, VELIENDREN, PLASMODIUM, dále SPIROBOR a HERPESON.

Pokračovat s MMS, Entizol na 10 dní.

10. 8. 2012 Třetí měření: už jen plasmodia na dvou orgánech, vlasovci, borrelie. Metothrexat už nebere, Medrol snižuje, Euthyrox zůstává. Kontrola na revmatologii v červnu dopadla dobře, krev v normě, pH v normě, CRP je na 2,5, norma je 5. Klouby lepší, pocení téměř ustalo, jen občas v noci. Stížnost na oči. Pokračujeme s MMS, ale přecházíme na kapky, 4 kapky 3x denně. Jonášovky: SPIROBOR, PLASMODIUM, ARTIDREN, VENADREN, a v jedné lahvičce trojkombinace OKULADREN s PLASMODIEM a DIROFILARIA. Dreny jsem vybrala podle toho, kde se ještě filária nebo plasmodia vyskytovala.

26. 11. 2012 Čtvrté měření: jediná zátěž na jediném místě, a to plasmodia na slinivce. Klientce předávám téměř prázdný papír. Klientka hlásí pohodu na všech frontách. Cítí se dobře, nebolí nikde nic. Bere už jen Euthyrox, ten si netroufáme vysadit, bere ho léta a štítná už je zmenšená. Tu už k životu neprobudíme. Dostala poslední dva preparáty, PLASMODIUM a BETADREN. MMS hodlá brát po malých dávkách preventivně dál, protože vidí, co je schopno zvládnout za práci.

30. 11. 2012 Klientka je po kontrole. Krev v normě, CRP v normě, léky nebere, bolesti nemá. Lékařka je spokojená, jak zabírá biologická léčba, která byla nasazena proto, že běžné léky od bolestí neulevovaly. Klientka se nepřiznala lékařce, že biologickou léčbu nebrala ani jednou. Naopak se jí snažila vysvětlit, že zahájila alternativní terapii. Lékařka se smála: ,,A to myslíte, že Vás vyléčilo?“ Necháme ji při tom.

Dodatek z roku 2018: takhle vypadala naše práce v roce 2012, kdy jsme neměli k dispozici skoro žádné léky. Léčba byla náročná a nekomfortní, i když jsme zadaný úkol zvládly i s tím, co jsme tehdy měly po ruce. Dnes je léčba levnější, rychlejší a pohodlnější.

774 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page