top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Podezření na RS, kauza paní D.L.

Moje zdravotní potíže začaly přibližně na jaře roku 2010. Začalo mně bolet břicho, bederní páteř, mívala jsem k večeru teploty. Stav se neměnil ani po využití antibiotik. Naopak se přidala bolest zad a následně postupné pálení a někdy brnění celého těla, neuvěřitelné pocení a únava. Následovalo kolečko u lékařů – praktického, infekčního, neurologa, 10 dní hospitalizace v nemocnici, kde jsem absolvovala magnetickou rezonanci a lumbální punkci.

Závěr – zdravá, doporučena návštěva u psychiatra.

K paní ing. Bláhové jsem poprvé přišla 29. 11. 2010. Vyměřila mi obvyklé patogeny – borrelie, chlamydie, EB virus, herpetické viry, různé druhy bakterií a virů. Dostala jsem kapky Joalis, které jsem poctivě kapala. Stav se mi sice trochu zlepšil, ale brnění, pálení a pocení neustávalo. Při další návštěvě na jaře 2011 mi paní Bláhová naměřila úplnou snůšku parazitů. Dostala jsem rozpis na protiparazitární léky - praziquantel, albendazol, entizol. Prožívala jsem těžké období, dostavovaly se reakce, jak na kapky, tak i na antihelmintika. Bylo mi těžko od žaludku, ale i celkově. Při konzultaci koncem léta jsem měla zátěží ještě snad víc než při prvním měření, asi se vyrojily po úhynu parazitů. Všechny herpetické viry, onkoviry, HPV, polyomaviry, polioviry, pomalé viry, priony, helikobakter, viry hepatitidy, brucellu, leptospirosu a další. Užívala jsem stále kapky Joalis a začala jsem s užíváním MMS. Začínala jsem nejprve od jedné kapky denně a pomalu, velmi pomalu jsem počet kapek navyšovala. S MMS jsem se ustálila na 3x až 5x denně po 3 kapkách. Zdravotní stav se mi pomalounku zlepšoval, ale slabé pálení a brnění a únava stále přetrvávala. Při měření v únoru 2012 mi paní Bláhová naměřila plasmodia a vlasovce - hlavně na nervové soustavě. Dostala jsem kapky na plasmodia, brala neustále MMS, měla jsem doma zapůjčený zapper, několikrát jsem byla na plasmovém generátoru, brala jsem kúru Ivermectinu a Hetrazanu na vlasovce, dělala jsem si koupele v MMS. Jednou ráno po probuzení jsem cítila v zádech v blízkosti lopatek velké pnutí a bolest a pocit, jakoby se mi v zádech a následně po celém těle něco rozlilo. Začalo mi škubání svalů po celém těle, bolesti svalů, motání hlavy a nevolnost. Cítila jsem, že se mi v těle zase něco rozlezlo. V dubnu 2012 se mi to při další návštěvě u paní Bláhové potvrdilo. Opět bakterie, viry, zoonákazy, vlasovci, plasmodia. Nejspíš se ty různé breberky uvolnily z cyst v těle. Cysty jsem měla zjištěny na magnetické rezonanci. Tentokrát jsem zůstala 2 měsíce na nemocenské. Aspoň jsem měla čas a klid na léčení. Zopakovala jsem si zesílenou kúru Ivermectinem a Hetrazanem na vlasovce. Nadále jsem brala kapky Joalis a MMS, koupele v MMS.

Dělala jsem přestávky v braní MMS, užívala jsem mezitím vitamíny a koloidní minerály, prošla si jaterními očistami, očistou ledvin, očistou kloubů bobkovým listem, výplachy dutin, klystýry, zařadila jsem půsty. Absolvovala jsem i několik návštěv v kryokomoře. Na podporu nervové soustavy jsem užívala a dodnes užívám rozpustný hořčík a B- vitamín.

V květnu 2013 jsem byla zatím na poslední návštěvě u ing. Bláhové. Kromě vlasovců mně nenaměřila už vůbec nic. Ti jsou asi nejúpornější a dovedou v těle nadělat pěknou paseku. Zopakovala jsem si tedy zesílenou kúru proti vlasovcům. A můj dnešní zdravotní stav? Nebolí mně už svaly celého těla a nebrní mne končetiny, nemám závratě a točení hlavy, už se nepotím. Bývám ještě unavená, po práci odpočívám. Myslím si, že vlasovce jsem z těla ještě zcela nevymýtila. S dřívějším zdravotním stavem se to ale nedá srovnat. Když se ohlédnu a zamyslím se nad těmi více než dvěma lety cesty za zdravím, tak kdyby nebylo paní Bláhové a i jiných detoxikačních poradců, kdo ví, jak bych dopadla. D. L.

 

Komentář HB: Klientka popsala svůj počáteční stav velmi decentně. Opíšu z karet některé její počáteční stížnosti: krev v moči, pálí ruce, hlava, záda mezi lopatkami, pálí jedna tvář, krk a ruce, subfebrilie, závratě, zimnice, třesavky, pálí břicho, návaly, pálí kůže, tlačí něco v uchu, střílí v tříslech, bolí ledviny, bolí kyčel a koleno, tuhnou nohy, mlha v hlavě, bolí lícní a trojklanný nerv, celková nevolnost, nespavost, oči se samy zavírají, neskutečná únava, těžké nohy, oči řežou a pálí, vidí v nich útvary, chraptí, zánět štítné žlázy.

MR ukázala cystu na spodině lebeční, borrelii hraniční- ani jenu věc nijak neřešili. Klientka měla VŠECHNY patogeny typické pro RS a mnohé navíc. Měla neskutečnou záplavu plasmodií, nebyl zdravý orgán, závěje vlasovců, tasemnice až v hlavě- to byla ta cysta, pomalé viry a priony, obrnu, borrelii a spoustu dalších patogenů, které nesouvisely s diagnózou. Brzy mi začalo svítat, že tu mám co do činění s nerozpoznanou RS, a klientce jsem to řekla. Teprve bohužel na přelomu roku 2011 a 2012 jsem přišla na plasmodia a vlasovce, začaly jsme zapojovat MMS, Hetrazan a Ivermectin. Klientka vyzkoušela všechny nám známé a dostupné léky a terapie, včetně antimalarik. Největší propad a zdržení jsme zažily po tříměsíční pauze mezi návštěvami, kdy si o své vůli připravila MMS vždy ráno do PET lahve a popíjela co hodinu v práci. Za ty tři měsíce se nejen nelepšila, ale i podstatně zhoršila. Byly jsme obě zklamané a v poradně ukápla i slzička. Od té doby už každému svému klientovi striktně nařizuji připravovat si dávku MMS vždy čerstvou! Antihelmintika nám nezabírala, protože jsme nejprve musely odstranit masivní infekci plasmodií, a zprvu jsme byly s dávkováním Ivermectinu a Hetrazanu tak přeopatrné, že v podstatě kúra zabrat ani nemohla. Klientka si se mnou trpělivě přeskákala všechny ,,potíže růstu“, a vydržela se mnou, i když se nedařilo, protože opakovala, že lékaři jí už nemají co nabídnout. Je to vzdělaná žena, ani omylem neuvažovala, že by skončila na kortikoidech, jejich fatální důsledky znala. Dnes 7. 10. 2013, předposlední návštěva, jediný patogen v celém těle – hádejte- ano, vlasovci, ale už jen na čtyřech místech. Jediná dnešní stížnost- suchá kůže. Nasazujeme nový a kvalitní humánní Iverfast12, několikadenní Hetrazan, a obě doufáme, že k Vánocům si udělíme vítězný rozchod. Sami vidíte, že na pouhých informačních kapkách, bylinkách a vitamínech se nedělo v podstatě nic. Klientka jich vyjedla tucty. Zdravotní stav klientky se začal výrazně měnit až s příchodem MMS a antihelmintik. Kdybych tyto zbraně měla už v roce 2010, končily jsme ne o rok, ale o dva roky dříve. HB

382 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page