top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Sarkoidóza, lymfom, kauza pana J.X.

ŘÍJEN 2012

Jsem muž, 37 let, Ostrava Po dlouhodobém období únavy s občasnými bolestmi na prsou, dušností, teplotami a kašlem jako při chřipce došlo najednou ke skokovému zvýšení teplot až na 39,8. Postupné bolesti všech kloubů v těle nejprve začaly silnými bolestmi chodidel a paty, kdy nebylo možné na nohy ani stoupnout, a zhoršením dýcháním. Lékaři byla diagnostikována sarkoidóza, kterou by potvrdili bronchoskopii, čtrnácti dny zákroků a odběrů pod narkózami. Po odmítnutí tohoto postupu mi do záznamu lékařka napsala vedle sarkoidózy i lymfom s metastázemi na játrech. Po přeléčení sérií kapek Joalis a léky albendazol, praziquantel, ivermectin a hetrazan došlo, zvláště po hetrazanu, ke znatelnému zlepšení, a to skoro až na normální úroveň. Teploty zmizely zcela, zůstala jen únava a občasný kašel.

 

Komentář HB:

Klient mne před třemi měsíci kontaktoval mailem, popsal mi symptomy a sdělil diagnózu od lékařů. Měl obavy, že kvůli bolestem kloubů, svalů a kostí nebude moci osobně přijet. Protože jsem už vyšetřovala čtyři případy sarkoidózy, které se v lecčems shodovaly, věděla jsem, že se tam vždy vyskytuje echinokok /alveokok/ – to je možná i ta ,,metastáze“ na játrech, filária, onkoviry, někdy mycobakteria, plasmodia a hlísti. Proto jsem na dálku klientovi doporučila celou terapii.

Z informačních preparátů si objednal

RESPIDREN, OPTIMON, PLASMODIUM a NO-BACTER a kompletní protiparazitární kúru. Když se klient konečně dostal ke mně na měření, vlastně už přijel jakoby na první kontrolu. Hlásil značné zlepšení oproti původnímu stavu. Kapky nebral nadarmo, protože jsem našla ještě zbytek onkovirů a bakterií. Z parazitů jsem měřila ještě stále cestoda a filária, to je ten doznívající kašel. Hlísti už zmizeli. Zopakuje praziquantel a Hetrazan. Na zbytek plasmodií – únava- nasadíme MMS. Léčba zabrala několik měsíců. Jeho výsledky dokazují, že postup léčby je OPAKOVATELNÝ u všech sarkoidóz, a jde to přinejhorším i bez měření.

409 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page