top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Sarkoidóza III.stupně, kauza pana J.L.

Nejdříve přijměte ode mne srdečný pozdrav a obdiv za to, co děláte pro lidi. Koupili jsme si Vaší knihu Deník poradce a čteme si ji po večerech místo televize. Jste fakt skvělá a úžasná paní. Já jsem ten, který Vám před časem napsal email s tím, že mám sarkoidózu třetího stupně. Prakticky jsem už skoro nebyl schopen dýchat. Napsala jste mi, že to jsou vlasovci, a že je to léčitelné. Byl jsem tak překvapen, že jsem tomu nejdříve nemohl ani uvěřit, jak snadno jste to diagnostikovala. Letos jsem byl totiž už dvakrát hospitalizován. Podruhé mne už operovali a brali mi vzorek z plic. A pak to čekání na laboratoř. Výsledek- sarkoidóza třetího stupně. Plíce jsem měl jako havíř po 30 letech práce v dole. Já, nekuřák, abstinent, blázen do zdravé výživy, a najednou taková hrůza! Psychika byla nalomena, ale zaplať Pán Bůh, už je to za mnou. Poradila jste mi skvěle. Mám jedinou prosbu. Jsem sice ze severní Moravy, ale pojal jsem k Vám takovou důvěru, že až budete mít volněji, rád bych Vás požádal, abyste mne doléčila, a zkontrolovala můj nynější stav. Mnoho úspěchů ve Vaší práci Vám přeje J. L.

14. 12. 2013

Klient dostal rozpis na univerzálku a MMS.

28. 12. 2013

Jste tak laskavá paní Bláhová. Mockrát děkuji za všechno. Nezlobte se, že jsem tak emotivní, ale skoro dva roky jsem dýchal hrozně, a poslední půlrok to bylo fakt dost špatné. Samozřejmě, že užívám MMS už čtrnáct dní. Mám i tu knihu od pana Humbla. No a zlepšení je neskonalé. Radostí místo chůze běhám. Přeji Vám ještě jednou krásné Vánoční svátky i Vaším nejbližším. S pozdravem Váš vděčný pacient J. L.

27. 2. 2014.

Klient dostal další domácí úkol, antimalarika na 14 dní

19. 3. 2014

Dobrý den, paní Bláhová.

Ta antimalarika jsou hotový zázrak, začal jsem neskutečně odkašlávat. Tolik hlenů, co ze mne odchází, to je neuvěřitelné. Dýchá se mi fakt dobře, po 14 dnech užívání chloroquinu je to zlepšení markantní. Dnes ráno zrovna to dýchání je bezvadné. Fakt Vám moc děkuji za pomoc. Mám moc dobrou náladu, nejraději bych skákal radostí. Mějte krásný den. S pozdravem Váš vděčný pacient J. L.

15. 4. 2014: Klient dostal za úkol projít tzv. ..KOLOTOČ“ /6x opakovat antihelmintika proti tasemnicím, hlístům a vlasovcům/

.

10. 7. 2014

Musím Vám napsat dnešní zážitek.

Šel jsem ráno hoblovat velké trámy k jednomu zákazníkovi. Měl jsem strach, jestli to zvládnu, a neskutečně jsem dokázal makat celý den!!! Dýchalo se mi perfektně a měl jsem tolik energie jako nikdy. Teď jsem dojel domů a stále jsem plný energie. Takový pocit jsem už neměl dlouho, jako za mlada, nic mne nebolí, jen jsem příjemně unaven. Myslím, že se vracím do hry. Takže Vaše diagnóza je na sto procent potvrzena. Ani nevíte, jak sladký pocit prožívám. Jsem velkým dlužníkem, a když budete něco potřebovat, tak pište. Ještě jednou díky. Váš pacient J. L.

357 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page