top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Jak si kdo ustele, tak si i lehne, kauza paní R.T.

za poslední tři roky jsem urazila velký kus cesty. Jak zdravotně, tak posunem v myšlení. Už jsem jinde, než moje okolí a dá mi práci nevěřícím Tomášům vysvětlovat podstatu a pozitiva detoxikace.


Mám přelouskanou MUDr. Fonk, Dr. Clark, MUDr. Jelisejevovou, také jsem byla několikrát ve styku, ať telefonickém, nebo osobním, s MUDr. Lukešem. Doma mám knihu prof. RNDr. Strunecké, Vaše Deníky. Mám přečtenou i knihu J. Humbla. Viděla jsem na videu přednášky MUDr. Elekové.

Ale hlavně, mám osobní zkušenost! Jak se svými rodiči, které jsem bohužel musela do konce dovést já, takže vím, jak někteří lékaři léčí, tak i zkušenost osobní, sama se sebou.

Byla jsem pořád nemocná, a přitom jsem měla vždy všechny výsledky negativní. Každý měsíc jsem užívala antibiotika na bolesti v krku, předepsané lékařem. Byly čím dál silnější, protože nezabíraly. Potila jsem se jako kůň. Mívala jsem ataky strachu, špatně jsem spávala, na jedno ucho ohluchla, druhé se přidávalo. Postupně mě začaly bolet všechny kosti, hlavně rameno, někdy nohy. Na noze se mi udělala boule a rostla. Strašné potíže jsem mívala se žaludkem. Brala jsem na to snad patero léků - na žaludek, na játra, na slinivku, na žlučník.........

Diagnóza: stáří. S tím se musíte smířit, naučte se s tím žít. No já určitě! Jednu dobu mi pomohla homeopatika. Líbilo se mi, jak takové malé kuličky, lékaři zatracované a nazývané placebo, můžou pomoci od potíží, se kterými si neporadí ani antibiotika.


Rozhodnutím si musí každý projít sám. Nikoho, kdo nechce, nepřesvědčíme o své pravdě. Já se vydala cestou bez lékařů.


Dva roky jsem v místě bydliště chodila k Vaší kolegyni a brala kapičky joalisky. Potom jsem přešla k Vám a dle Vašeho doporučení brala antimalarika i antihelmintika, informatika z Naděje, beru MMS a koupu se v něm.


A výsledek? Zmizel papillomavirus (potvrzeno gynekologicky), zmizela borrelie (potvrzeno obvodním lékařem). Sám lékař je těžce nemocný. Ani jemu kolegové lékaři nepomohli, takže i on nakonec volil stejnou cestu. Po 10 letech mne přestalo bolet rameno, to musím zaklepat, protože jsem nemohla už ani spát, jaká to byla bolest. Boule na noze zmizela, přestávám se potit, takže vidím, že to opravdu nebylo přechodem. Ale hlavně začala jsem i lépe slyšet, což mám potvrzeno tady od kolegů! Přestala jsem se pořád bát. A žaludek? Paráda.

Stálo mě to hodně, strašně moc trpělivosti, už jsem to i kolikrát chtěla vzdát, protože tzv. matrjoškový efekt, kdy se z mrtvých parazitů vysypou další a další viry a bakterie, je opravdu úmorný. Já se ani nedivím, že někteří lidé to vzdají a pak se samozřejmě potíží nezbaví, takže to zatracují. Je to běh na dlouhou trať, není to jako týden brát antibiotika. Já jsem ale narozena ve znamení býka. Teď zrovna ladím zbytek plasmodií a vlasovců. Už tři roky jsem nemarodila a můžu upřímně říct, že se cítím daleko, daleko líp než před 10 lety! A to neberu žádné léky!

Byla jsem na přednášce Mgr. Podhorné. A úplně jsem koukala, kolik tam bylo lidí. Všichni po přednášce za ní běželi se svými problémy, se kterými jim lékaři dosud nepomohli. Což taky o něčem svědčí.


Zlobí mne, když na internetu lidé píší, že diagnostické přístroje jsou podfuk. Konkrétně u sebe mám potvrzeno i laboratorně několik věcí, které jste také našla. Děkuji Vám a těším se na další návštěvu….


S přáním všeho dobrého, R. T.

279 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page