top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Rodinná terapie, kauza paní Z.A.

Dobrý den, paní Bláhová,

tak jsem se až teď dostala k počítači a se zpožděním Vám píšu slíbené informace o tom, v čem naší rodině Vaše péče pomohla. Nejprve bych ráda napsala, že celou léčbu jsem prodělala za plného provozu, bez jakýchkoli nepříjemností. Jsem sice na mateřské dovolené, ale i tak jsou dny velmi náročné. Naopak se mi během léčby zvyšovala energie a dobrá nálada. Přestala jsem přes den chodit po obědě spát s dcerou, jeden den jsem prostě neusnula a s překvapením zjistila, že vlastně nejsem unavená.

Dcera začala s léčbou, když měla 2 roky a 3 měsíce. Byla velmi neklidná, měla problémy s trávením, a v noci se často probouzela pláčem. Její stav se spíše zhoršoval. Špatné to začalo být po první dávce hexavakcíny, kterou jsme nejdříve odmítli, ale po argumentech doktorky, že tu řádí černý kašel, jsme se začali bát o dceru, aby jím neonemocněla. Později byla naočkována i druhou a třetí dávkou. Po třetí dávce prodělala neutišitelný pláč trvající 12 hodin. Ztratila totálně schopnost se uklidnit a usnout. Museli jsme ji svazovat a uspávat intenzivním houpáním. Její citlivé trávení se úplně rozhodilo. Objevila se u ní alergie na lepek a kravské mléko, atopický ekzém. V šesti měsících se budila každé 2 hodiny a přes den nespala vůbec.

Od jejích sedmi měsíců jsme totálně překopali náš životní styl. Celé dny jsem strávila vyhledáváním informací, jak z ní dostat ty chemikálie, těžké kovy a další jedy z vakcín. Kojila jsem ji do jejího roku, k tomu pila šťávy z ovoce a zeleniny, které jsem sama odšťavňovala. Nejedla žádné mléčné výrobky ani maso. Pila rostlinná a ořechová mléka a jedla výživnou vegetariánskou stravu.

V jejích dvou letech jsme dosáhli toho, že dcera přes den spala dvakrát a usínala v náručí, ale bez houpání. Večer usínala sama v postýlce u čtení pohádky. Její neschopnost se uklidnit vymizela, byla klidná, milá, vyrovnaná. Alergie zmizely a atopický ekzém taky. Jenže nebyla úplně zdravá. V noci se probouzela pláčem, na jazyku měla nepravidelný povlak, slabou imunitu, kysele páchnoucí lepivou stolici. Bolela ji celkem často hlava a bříško, měla často vysoké horečky. V té době jsme už o Vás věděli a zavolali jsme Vám. Nakonec jste nás vzala do péče všechny. Dceru, mě i mého muže.

Co se zlepšilo u mne:

Zmizela celodenní únava, dokonce mám pocit, že jsem snad neutahatelná. Upravil se menstruační cyklus na pravidelný, i krvácení se normalizovalo. Názor mé gynekoložky na nepravidelný cyklus - je to normální. Na mé velmi silné krvácení mi doporučila pořídit si plenu pro dospělé a používat ji na noc v silných dnech.

Vyléčily se 10 let trvající kvasinkové infekce. O kterých mi paní gynekoložka tvrdila, a) že je to normální, b) že mě manžel určitě podvádí, c)že já podvádím manžela, d)že jsem ''prostě zapařená'' a při těchto slovech se mi s odporem dívala přímo mezi nohy. S touto ''diagnózou'' mi byla doporučena ''léčba'' - lehnout si na louku na slunce, roztáhnout nohy ke slunci a nechat ''to větrat'' pár hodin. J

Upravilo se mi trávení a zmizely zácpy.

Pročistila se pleť, zmizelo akné, projasnila se pleť.

Zmizely neustálé bolesti břicha, hemeroidy a zánět střev. Velké díky MMS1, které z nás dostalo plísně a jiné potvory.

Zlepšila se schopnost koncentrace a paměť.

Jsem mnohem více psychicky odolnější vůči stresu.

Anémie se vyléčila, i bez užívání železa v tabletách. Železo jsem nesnášela, protože mi způsobovalo šílené zácpy a bolesti žaludku.

Můj muž

Obrovské zlepšení nervové soustavy a cévního systému.

Ze studených noh a rukou se staly vlažné, stále pokračuje v léčbě.

Zlepšení koncentrace a paměti.

Obrovský nárůst energie a životního elánu.

Dcera

Trávení bez chybičky. Stolice bez nepřirozeného pachu, kompaktní, nelepivá.

Věčně skvělá nálada, vymizely hysterické stavy a uplakané dny.

Usínání bez problému, spánek hluboký, bez probouzení.

Velký nárůst apetitu.

Nádherně čistá a zdravá pleť.

Velmi silná imunita, už se stále neopakují horečky, jako jediní z dětského kolektivu nic ''nechytáme''.

Jedním slovem DĚKUJEME!!!!!!

Díky Vaší práci se nám navrátilo zdraví. Po doléčení manžela se chystáme zplodit druhé dítě. Přejeme Vám s celou naší rodinou Šťastný Nový rok, mnoho pracovních i osobních úspěchů a lásku. Těšíme se na další setkání s Vámi.

Z + P + S

 

Komentář HB:

U manžela byl hlavní problém v plasmodiích a vlasovcích, u dítěte to byly giardie. ,,Kvasinky“ paní Z. nebyly žádné kvasinky, ale trichomonády. Lze je vyléčit za deset dní a za stovku, klientka zbytečně trpěla deset let. Trichomonáda ovlivňuje nepříznivě menstruační cyklus, způsobuje kromě nepříjemného svědění a pálení i premenstruační syndrom, padání vlasů a akné. Připravují půdu pro onkologii. Gynekologové za mých mladých let měli mikroskop přímo v ordinaci, stěry si dali hned na sklíčko, klientka rovnou odcházela se správnou diagnózou a správným receptem. Moderní gynekolog zdá se o bičence neslyšel,60-70% žen v populaci, a pochopitelně tedy i mužů, bičenkami trpí. Muži jsou k bičenkám méně náchylní, mají menší plochu sliznic, přesto může dlouhodobá neléčená infekce bičenkami vyústit v prostatitidu a uretritidu. Ženy porodí děti s trichomonádami v krevním oběhu a lymfě, což se u dětí projeví atopickým ekzémem. Neléčená trichomonáda postupně rozšiřuje své teritorium, dostává se i na nervovou soustavu, pravidelně ji měříme jako součást etiologie u Parkinsonovy nemoci. Dnešní gynekology však někdo učil. Chybu vidím už na fakultách. Přednášející dokonce vštěpují studentům, že trichomonáda už byla z populace vymýcena. J Když už o ní někteří vzácní jedinci slyšeli, léčí zase jen ženu, bez manžela, a situace se brzy opakuje.

Náprava tohoto zdravotního problému je pro poradce naštěstí snadná, a také mají téměř okamžitou zpětnou vazbu, že správně měřili a správně rozhodli o terapii. S kolegy jsme pomohli za pár posledních let už stovkám žen i mužů, navzdory lékařské ,, péči“ J.

342 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page