top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Setkání poradců, 24.10.2015, Brno

V sobotu proběhlo v hotelu Prometheus další setkání terapeutů, kteří se chtějí vydat v detoxikaci směrem hledání a odstraňování mikrobiálních zátěží. Program plynul hladce, bez zádrhelů, stihli jsme všechen plánovaný výklad, demonstrační měření, i samostatné měření terapeutů. Odpoledne měli poradci možnost nechat se kompletně změřit, včetně testování pitné vody, u paní Bulišové a pana Wimmera.


Závěrečná prezentace poradců mne mile překvapila. U většiny kolegů měla vysokou úroveň a téměř jsem nemusela připomínkovat.


Den před tím paní Michalicová s mnohými ještě trpělivě pilovala praktické ovládání Salvie, a evidentně to pomohlo. Měření už některým šlo rychle, a výsledky byly docela přesné. Bylo vidět, že většina kolegů pochopila princip metody. Je to zcela jiný styl práce, než byli mnozí zvyklí léta praktikovat, ale nakonec je tento způsob práce vlastně jednodušší. Testování jsou navíc ověřitelná a opakovatelná: dva kolegové naměří u stejného klienta stejné zátěže /nebo by alespoň měli :)))/. Léčebný postup, stanovený podle takového měření, je zacílený na odstraňování skutečných, nejen vymyšlených příčin onemocnění, a nepostrádá logiku. Co je však nejpodstatnější, přináší výsledky. Také se mi už dokonce někteří kolegové, kteří s testováním mikrobiologie začali teprve nedávno, pochlubili pozitivními výsledky u svých klientů či příbuzných. Tohle je jako droga - na základě vašeho umu a správného doporučení léků se někdo ve vašem okolí zlepší nebo uzdraví - a už vás to nepustí. Vidíte správnou cestu. Doufám, že kvalitních poradců bude přibývat, a společně dokážeme, že alternativní medicína bude mít u veřejnosti respekt, jaký si zaslouží. Těším se na další, tentokrát dvoudenní listopadové setkání, opět v hotelu Prometheus v Brně.




129 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page