top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Podivná angína, kauza pana J.P.

Náš syn byl do 2,5 let naprosto zdravé dítě, pak začal chodit do školky, a od té doby nám začalo téměř 3 leté zdravotní peklo. Pozvolna přišla velmi častá nemocnost. Začaly záněty středouší, nekonečné rýmy, kašle, záněty spojivek, prostě celkové zahlenění a tudíž opakovaná antibiotika. Přidaly se "angíny". To píšu v uvozovkách, protože to nebyly normální angíny. Syn doslova z ničeho nic z hodiny na hodinu dostal horečky i přes 40 stupňů, mandle se potáhly bílým povlakem, zvětšily se, že sotva mluvil, ale v krku ho nikdy nebolelo. Z výtěrů vždy jen běžná flóra, jinak nic, žádný streptokok, stafylokok... Všechna ostatní vyšetření v pořádku - imunologie, alergologie, atd., bez nálezu. Loni absolvoval odstranění nosní mandle, ventilační trubičky do uší. Tím ustaly pouze záněty středouší, o to častější byly ale angíny, které lékaři neustále léčili antibiotiky - za 1 rok dostal antibiotika 9x orálně, když to nepomohlo, tak 7 dnů penicilin injekčně do zadku, při další nemoci byl vrcholem týden kapaček ATB do žíly. Ale ta stejná nemoc byla za 3 týdny zpátky. Poté již lékaři uznali, že ATB nepomáhají, nazvali to Syndromem opakovaných horeček a při náporu této podivné nemoci jsme podávali jednu tabletu kortikoidu Prednisonu. Horečky poté okamžitě ustaly, mandle se zlepšily, syn byl ,,zdravý“. Avšak po zhruba 10-14 dnech vše vypuklo opět nanovo, jako přes kopírák. Nikdo z lékařů nevěděl co s tím, nikdo se tím ani příliš nezabýval, pouze jsme ze všech stran slyšeli: "Ale vždyť to má jen angíny, buďte ráda, my tu máme děti s leukémií. Až bude větší, vytrhneme krční mandle, anebo z toho zatím vyroste..." To byl názor lékařů klasické medicíny, jako ve středověku... Mimoto jsme samozřejmě zkoušeli spoustu alternativních postupů - homeopatika, byliny, vitamíny, imunopreparáty, Aloe vera, kolostrum, kineziologii.. A především téměř 2 roky jsme detoxikovali metodou MUDr. Jonáše. Syn vybral minimálně 12 druhů kapek. Navštěvovali jsme i nejlepšího terapeuta v Brně, ale přesto se nic nelepšilo.

V zoufalství mě napadlo se obrátit na paní ing. Bláhovou. O parazitech jsem do té doby několikrát četla a slyšela. Nejdříve jsem to považovala za nesmysl, ale co kdyby... Paní Bláhová mi okamžitě odpověděla a velmi ochotně nás objednala na měření. U syna naměřila různé parazity a sestavila nám léčebnou kúru zhruba na 2,5 měsíce, která zahrnovala několik druhů tablet antihelmintik. Samozřejmě jsem zprvu hodně váhala a rozmýšlela, zda tím 5letému dítěti nemůžu ublížit, ale potom všem, co s ním dokázali dělat klasičtí lékaři, jsem došla k závěru, že nemáme na výběr. Navíc jsme také začali aplikovat koupele a kloktání MMS. A stal se doslova zázrak! Vše probíhalo bez problémů, bez detoxikačních projevů. Syn je od té doby naprosto zdravý, bez jakékoli rýmy, kašle, zahlenění, mandle má v pořádku. Je to sice zatím jen 3 měsíce, ale i to je pro nás jako sen. Navíc já vidím ten obrovský pokrok!!! Také o hodně lépe a klidněji spí, nebudí se, přes den je naopak živější, veselejší, bez únavy, kterou často trpěl.

Moc tedy paní Bláhové děkujeme a doufáme, že stejně jako nám pomůže další spoustě nemocných, kterým nedokáže pomoct klasická medicína! Jen mě mrzí, že právě tato klasická medicína úspěchy parazitologie v praxi ještě asi dlouho neuzná, a třeba zrovna náš případ si odškrtne jako další dítě, které z nemoci prostě "jen vyrostlo".

Zdraví J. P.

465 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page