top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Kauza mého bratra M.B.

Můj bratr Miroslav prožil mládí na vesnici mezi zvířaty. Od dětství do zhruba 30 let měl hrozné rýmy. Tenkrát se tomu ještě alergie neříkalo. Rýmy se vytratily, ale zůstal pocit ucpaného nosu. Hlavní problémy začaly zhruba před 3 lety bolestí svalů na nohách, kyčelních kloubů a k tomu se přidal syndrom neklidných nohou. V září 2015 se mi svěřil, že propotí za noc i 4 pyžama, že musí i 7x za noc na WC. Lékař mu na tlak 135/75 předepsal tak silné léky, že se mu po nich dělalo špatně, když je vysadil, tak se mu ztratily bolesti svalů na nohách. A na cholesterol 5,8 dostává také léky.


Vsuvka: Soused byl u lekaře (od slova lekat) a ten mu zjistil cholesterol 10, strašně se rozčílil nad tak velkou hodnotou bez léků. Shodou okolností soused pracuje v Německu a tam byl na preventivní kontrole. Všechno v pořádku. A když se zmínil, že podle našeho lekaře má vysoký cholesterol, tak mu bylo řečeno, že ho má normální. Otázka: Proč má někdo snahu nás jako národ vyhubit?Protože statiny nevratně poškozují zdraví.


Měl bolesti očí a ráno je měl zalepené. Dále neustále studené ruce a nohy i v ponožkách. Ubývala mu svalová hmota a měl bolest v podbříšku nad stydkou kostí a hlavně problém vstát a chodit s berlemi. Doporučil jsem přečíst knihu Ing. Bláhové Deník poradce2 a pročíst informace o MMS1. Od té doby Deník poradce nedal z ruky.





27.11.2015 prodělal operaci pravého kyčelního kloubu, dostal endoprotézu, aby vůbec mohl chodit. Po operaci se objevily nové problémy. Ze dne na den mu zatuhnul krk a svaly na krku tak, že nemohl otáčet hlavou a jen dotyk svalu byl velice bolestivý. Asi to bolelo hodně, protože nebyl žádná bačkora a když mu to žena rozmasírovávala, tak mu skákaly slzy do očí. Mírně se to zlepšilo, ale přidala se ještě bolest obou ramen a pravého lokte. Kupodivu se zmírnil syndrom neklidných nohou a i bolesti svalů na nohách. Na bolesti svalů a kloubů používal Bylinný balzám s kostivalem a kaštanem koňským a propolis rozpuštěný v lihu a to na pár hodin pomohlo. Narkóza přinesla ještě jeden problém – zhoršení paměti a zapomínání. Na doporučení Ing. Bláhové jsme se objednali k MUDr. Řezníčkové na 3.3.2016.

Při měření se našla celá sbírka všeho možného, přes prvoky, borelie , plasmodia, nedostatek boru… Byla rozepsaná kompletní detoxikační kůra. Velký kus práce odvedlo MMS1 již v předstihu, takže informatika a ostatní léky jen dolaďovaly situaci. V dubnu byl bratr na pooperační kontrole.“ Lehněte si na stůl“, bratr si lehnul,“ otočte se na břicho“, tak se otočil. Mrskal tam sebou jak rybka. „Pane doktore podívejte se, jak jsem rozhýbal kyčelní klouby“ . „Ježišmarjá to nedělejte, já se na to nemůžu dívat“. K dnešnímu dni,to je k začátku září bratr bez problémů chodí bez holí. Pravý operovaný kyčel nebolí, ale přestal bolet i levý a bratr bez problémů udělá dřep. Noční pocení je minulostí a dokonce se obnovila svalovina. Subjektivní pocit je - spokojenost s léčbou. Sousedi nevěřícně kroutí hlavou. Dodatek: Švagrová ze solidarity absolvovala stejnou detoxikaci i měření. Samozřejmě měla zátěží požehnaně. A dneska si pochvaluje svůj dobrý zdravotní stav. Nechápu pouze jednu věc, proč lidé napřed musí padnout na hubu, aby něco sami pro své zdraví udělali? Zřejmě to bude i tím, že dneska lidé málo čtou. Kdo nečte, tak neví co neví. Chtěl bych ještě jednou poděkovat jménem bratra a švagrové za vstřícnost a pomoc Ing. Haně Bláhové a MUDr. Řezníčkové. V.B.




1 023 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page