top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Migréna a bolesti kloubů, kauza paní M.Č.

Od narození jsem trpěla ekzémem, od puberty silnými migrénami, později se přidaly bolesti kloubů a zad. Ekzému jsem se zbavila sama, změnou jídelníčku, když jsem začala zařazovat do jídelníčku naklíčenou špaldu. Hledala jsem tedy dál, jak se svépomocí zbavit bolestí hlavy, které mne vyřazovaly z provozu. Několikrát do týdne jsem musela brát silná analgetika. Nechala jsem si vyšetřit střeva, ležela jsem na kapačkách v olomoucké nemocnici, zkoušela jsem detoxikaci jater pomocí Glauberovy soli, zkusila jsem i léčitele, bylinky, jehličky, ale nic nepomohlo. Ani CT a magnetická rezonance nic neobjevily.

Kupovala jsem si Regenu, kde jsem si všimla článků paní Bláhové o parazitech, a objednala jsem se k ní. Byla mou poslední nadějí, protože mne klouby a záda bolely už takovým způsobem, že být celý den na nohách bylo pro mne nemyslitelné. Mám velkou zahradu, a nebyla jsem schopna se o ni postarat, musela jsem si čas od času jít lehnout. Po prvních informačních kapkách na klouby a prvních ATH tabletách se mi ulevilo a mohla jsem normálně chodit. Paní Bláhová mne utěšovala, ať vydržím, že se nakonec zbavím i bolestí hlavy. Detoxikace sice trvala dva roky, ale nakonec se mi opravdu ulevilo.

Dnes, v 58 letech, jsem bez migrén. Příčinou byli hlavně plasmodia a vlasovci, a zlobili mne i v kloubech. Odstraňovala jsem také prvoky, viry a bakterie, několik druhů parazitů, prošla jsem celou protiparazitární kúrou. Můj dnešní zdravotní stav se nedá srovnat se stavem před několika lety.

Za to patří velký dík paní Bláhové. M. Č.

596 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page