top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Detoxikuje celá rodina, kauza klientky Š.T.

CELIAKIE, BRONCHITIDA


Jsme s manželem spolu 13 let a naše zdravotní problémy máme stejně dlouho. Začali jsme je více řešit, až když se nám narodily naše dvě dcery. Chtěli jsme pro ně to nejlepší, a proto jsme začali více rozmýšlet nad zdravotnictvím, léky, očkováním. Postupně jsme zjišťovali, že přes zdravotnictví nevede nejlepší cesta. Léky nepoužíváme, neočkujeme, objevili jsme MMS, imunitu zlepšujeme vitamínem C. Ale i tak jsme zdravotní problémy stále měli.

Postupně jsme se dopracovali i k parazitům a k práci p. Hanky Bláhové. Vyhledali jsme i podobné poradce, ale nikdy s velkým úspěchem, buď nepoužívali MMS, nebo vůbec neřešili prvoky atd. Nakonec jsme se dostali na přeměření k p. Bláhové. Manžel: má diagnostikovanou celiakii, bezlepkovou stravu drží 100%, kromě celiakie trpěl na chronický zánět průdušek a chronický zánět v krku (stafylokok). Až když objevil MMS, mohl se obejít bez antibiotik, které na tyto záněty pravidelně užíval. Ale problém nikdy nebyl pořádně vyřešený. P. Bláhová mu na prvním měření naměřila hlavně masivní prvokovou zátěž, co mělo za následek celiakii a záněty průdušek. Dále pak hepatitidy všeho druhu a klasické střevní parazity jako tasemnice a hlísty.

Na dalším měření se o moc nezlepšil a bylo to pro něj velké zklamání. Prvoky měl stále ve stejném stavu. Velmi by mu pomohl UV filtr na vodu, ale byli jsme v situaci, kdy jsme se měli stěhovat do jiného bytu a nechtěli jsme UV filtr řešit ve starém bytě. Chtěl ale udělat vše na 100%, a tak si vodu převařoval nebo mrazil a tuto vodu pil, čistil si v ní zuby atd.

Třetí měření bylo pro něj konečné. Z hlavních zátěží neměl nic. Cítil se super. Od detoxikace nemívá záněty průdušek a nebolí ho v krku. Neví, co je to být nemocný. Celiakii bere jako svůj životní styl, a jelikož je na dietu zvyklý už dlouho, nechce na ní nic měnit. Ale lepek zkusil, a nic zásadního se nestalo. Má neskutečně hodně energie, cvičí každý den, vstává ve 4 hodiny ráno, protože už nemá potřebu tolik spát.



PANICKÁ PORUCHA, ZÁNĚTY MM, PODEZŘENÍ NA RS, BOLESTI BŘICHA


Já jsem trpěla panickou depresivní poruchou, užívala jsem antidepresiva, dále jsem měla chronický zánět močového měchýře, trpěla jsem neskutečně na afty v puse, měla jsem zažívací problémy – nadýmání, průjmy, bolesti břicha, poslední rok mi ale přibyly i divné neurologické potíže jako motání hlavy, mravenčení v končetinách, ztuhnuté svaly, slabost v nohou, bolesti kloubů, záškuby svalů…po prvním přeměření mi p. Bláhová řekla, že mám všechny patogeny roztroušené sklerózy – po pravdě mě to ani neudivilo, ty příznaky tomu nasvědčovaly.

Detoxikace byla u mě složitější, měla jsem napadený nervový systém a končetiny převážně tasemnicemi a detoxikace mi dala zabrat, bylo mi hodně zle. V cévách, žílách, lymfě a svalech mi kolovali tasemnice a hlísti a vlasovci. Na mozku jsem měla cysty tasemnic. Ve střevech tasemnice a hlísty. Na močovém měchýři améby. A samozřejmě prvoky. Musela jsem k detoxikaci pomocí MMS, informatik a antihelmitik přidat i baňkování končetin a masáže. Lékem číslo jedna byl praziquantel. MMS jsem užívala v kuse půl roku 3x denně 3-4 kapky. Dělali jsme si s manželem i koupele v MMS.

Detoxikace mi trvala více než rok. Když jsme se přestěhovali, nechali jsme si namontovat i UV filtr na hlavní přívod vody. Od detoxikace mám trávící systém bezproblémový, jsem bez zánětů močového měchýře, afty v puse nemívám, panickou ataku už jsem nezažila. Zmírnily se všechny ty neurologické potíže. Nemocní jsme od té doby nebyli, žádné léky jsme nepotřebovali. Naše děti (5 a 8 let) jsou zdravé, jejich nemoci jsou jen občasná rýma a kašel. Doteď neměli žádné ATB. I děti nám p. Bláhová při jedné návštěvě přeměřila a neměli žádné parazity.


Převelice děkujeme, Š. T





509 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page