top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Vyléčená RS, kauza paní V.D.

Vánoční dárek - vyléčená 11-ti letá RS

Je mi 48 let. V roce 2002 jsem onemocněla lupenkou. Průběh byl celkem mírný. Měla jsem pouze malé ložisko pod kolenem. Za nějaký čas mi toto ložisko zmizelo a já jsem se domnívala, že mám po problémech. Z omylu mě vyvedla moje revmatoložka. Sdělila mi, že tato nemoc je již „ mým celoživotním partnerem“.


V březnu v roce 2004 mě potkala větší pohroma. Zcela jsem přestala vidět na levé oko a druhým okem jsem viděla jen velmi špatně. Oči vůbec nereagovaly na světlo. Mohla jsem se bez obav dívat na slunce, které jsem viděla jako kouli bez svitu. Navštívila jsem očního lékaře, který mi sdělil, že z očního hlediska je vše v naprostém pořádku a za půl roku mám přijít znovu na kontrolu. Ještě jednou jsem doktorovi zopakovala, že na oko vůbec nevidím. Po té mě tedy poslal na další lékařská vyšetření. Všechna vyšetření byla negativní. Až na konci května jsem absolvovala vyšetření na magnetické rezonanci, na jejímž základě mi byla zjištěna roztroušená skleróza. Lékaři mi řekli, že tato nemoc je neléčitelná. Donedávna pacienti s roztroušenou sklerózou dostávali jen vitamíny. V dnešní době lékaři dokážou pouze zpomalit průběh této nemoci. Z internetu jsem se dozvěděla, že lidé postižení roztroušenou sklerózou do pěti let umírají na invalidním vozíku.

Dostala jsem tedy kortikoidy na udržení současného zdravotního stavu. Zjevně mi to nepomohlo, protože ještě tentýž rok jsem přestala zcela vnímat chuť veškerých pokrmů. Tento stav naštěstí trval jen jeden týden, pak se chuť vrátila do normálu. S okem to bylo o něco horší, lepší vidění se obnovovalo půl roku. Zrak se mi na blízko hodně zhoršil a na dálku mi bylo řečeno, že mi žádné brýle nepomohou, protože mám poškozený oční nerv. V lednu následujícího roku jsem měla tentýž problém s pravým okem. Průběh byl o něco lehčí, protože jsem dostávala infuze Solumedrolu, což zmírnilo bolest a míru poškození oka. V únoru jsem byla na odběru mozkomíšního moku – lumbální punkci. Po návratu domů z nemocnice jsem byla týden doma a následoval znovu návrat do nemocnice. Zcela mi znehybněla levá ruka. Lékař usoudil, že mám ataky příliš časté, a že mi tedy nasadí biologickou léčbu formou injekcí Rebifu 44. Většinou se používá Rebif 22, ale já měla dle lékaře agresivní formu roztroušené sklerózy. Normy pro obdržení této léčby jsou přísné, protože se jedná o hodně nákladnou léčbu (1 injekce stojí zhruba 3.000,- Kč, aplikují se 3 x týdně), ale já ty normy hodně překračovala. Hybnost ruky se spravila, ruka však zůstala poměrně slabá. Těžší věci jsem v ní neudržela. Problémem bylo unést v obou rukou věci nad 3 kg. Částečně jsem měla oslabenou i levou nohu. Injekce mi opravdu stav stabilizovaly a ataky ustaly, ale pouze do doby, kdy jsem se dostala do konfliktu s posudkovými lékaři, když jsem žádala o invalidní důchod. Nechci o tom více psát, uvedu jen jeden výrok posudkového lékaře „o invalidní důchod můžete žádat, až neujdete víc než 300 m, budete na invalidním vozíku a neudržíte moč a stolici“. Dostala jsem další ataku, po které se mi stav levé ruky značně zhoršil. Mimo ataky jsem měla značné problémy s rovnováhou, motorické problémy, problémy s orientací v prostoru. To vše ještě zhoršovala nesmírná únava po vykonávání zcela běžných prací, jako byl třeba nákup. Dále mi otékaly nohy (poškození lymfatického systému v důsledku mé nemoci). Krom toho se mi začalo při čtení dvojit vidění.

S roztroušenou sklerózou bojuji 11. rok. Nad tím, že ještě nejsem na invalidním vozíku, se pozastavovali již 3 různí lékaři. Dle mého názoru je to způsobeno několika faktory, a to: snažím se nepoddávat nemoci, od pondělí do pátku cvičím 5 Tibeťanů, mám výborné rodinné zázemí, žiju v malé vesnici na horách (nepoškozené životní prostředí), a v neposlední řadě mi velmi pomáhají masáže (4 x týdně), a pak je tu ještě tříletá fenka, s kterou se snažím chodit každý den na procházky. Krom klasické léčby od doktora jsem užívala Dologram s jódem, (protože kortikoidy odvápňují), dále pupalkový olej, (vhodný při roztroušené skleróze) a selen se zinkem (příznivě působí na zrak). Možná se vám bude zdát, že cvičení 5 Tibeťanů přikládám velký význam, ale faktem je, že v době, kdy jsem si začala píchat injekce, měla jsem pokaždé zimnici, výjimečně asi jeden den v měsíci jsem se se zimnicí nemusela potýkat, (lékař doporučoval proti zimnici brát zároveň s injekcí Paralen). Protože však nejsem příznivec užívání léků, doktora jsem neposlechla a Paralen si nebrala. Asi měsíc poté jsem začala s cvičením a situace se obrátila. Cca jednou za měsíc se zimnice dostavila, ostatní dny jsem měla klid. Asi po 3 letech se mi však zimnice vrátily, a proto jsem rezignovala a začala Paralen brát. Cvičit jsem nepřestala. Samozřejmě v době, kdy jsem měla ataku, jsem cvičení musela na čas přerušit.


Obrovský zlom v mé nemoci nastal až v době, kdy jsem začala používat MMS. Ale to předbíhám. Již několik let manžel odebírá časopis Regena. Velmi ho zaujal článek o využití MMS proti parazitům v těle. Pořídil si knihu MMS - Nemoci léčit jednoduše, od Jima Humbla, a zakoupil CD Jima Humbla o užívání MMS při různých nemocech. Po té si objednal MMS a začal MMS užívat tenkrát ještě s kyselinou citrónovou. I přesto, že jsem knihu četla a viděla CD, měla jsem obavy, aby si manžel užíváním MMS nezpůsobil i nějaké zdravotní problémy. Moje matka začala s léčbou MMS1. Užívala ho 8 x denně po 3 kapkách po dobu 3 týdnů. Měla asi 2 roky silnou bolest paží. Absolvovala sice spoustu lékařských vyšetření, ale žádný lékař nepřišel na původ jejích problémů. Dostala jen několik obstřiků, což problém nevyřešilo. MMS1 jí bolesti zcela zbavilo. Jelikož jsem hodně nedůvěřivá, měla jsem obavy, aby se u mne užívání MMS nebilo s mými léky na RS. Neodhodlala jsem se k jeho užívání, protože jsem brala Imuran na snížení činnosti imunitního systému. Po mamčině léčbě jsem i já byla přesvědčena o pozitivním účinku MMS. V době, kdy se u mě projevila začínající viróza, jsem MMS začala jednorázově používat. K mému velkému překvapení již následující den bylo téměř po viróze, což nebyla jen moje sugesce, ale změnu mého zdravotního stavu zaznamenalo i mé okolí. Ale brát MMS pravidelně, k tomu jsem nenalezla odvahu. Rozhodujícím mezníkem, kdy jsem se rozhodla pro pravidelnou léčbu MMS, byl článek v Regeně od Ing. Bláhové o úspěších v léčbě roztroušené sklerózy. Kontaktovala jsem Ing. Bláhovou a obdržela jsem od ní návod na léčbu, který neobsahoval jen použití MMS, ale i další léky k likvidaci parazitů v těle. Kámen úrazu byl pro mě fakt, že budu muset postupně ukončit dosavadní léčbu předepsanou od lékaře. Vypuštění léků za mě rozhodly následující okolnosti, a to, že jsem se potýkala měsíc s nevolností, která byla způsobená zřejmě dlouhodobým užíváním léků. Takže veškeré léky, kromě injekcí, mi lékař zrušil. Ale i postupné vypouštění injekcí se vyřešilo téměř samo, protože počátek alternativní léčby spočíval v užívání přírodních kapek, s obsahem malého množství alkoholu. Injekce a alkohol se nesnášely, takže 1. den léčby se neobešel bez nevolnosti, a to rozhodlo o úplném vypuštění dosavadní léčby. Mimo jiné mi Ing. Bláhová doporučila zkontaktovat některého z poradců v okolí mého bydliště. Vybrala jsem si Mgr. Alenu Prusenovskou.



Zprvu jsem brala jen informatika, 14 dnů antimalarika. U těchto tablet jsem dostala varování před depresemi, ale ty se nedostavily. Současně jsem 3 x denně užívala 3 kapky MMS1. Po 14 denní léčbě jsem navštívila Mgr. Prusenovskou. Výsledek byl jedna velká katastrofa. Při zjišťování zátěží obratlů, míchy, mozku a očí jsem si vyslechla, že málokterý parazit se u mě nevyskytuje. Hostila jsem tasemnici psí, kočičí a mnoho dalších, dále jsem byla hostitelem malárie, žloutenky typu A, D. V očích škrkavky, nepostrádala jsem ani vlasovce. Jedna pozitivní věc, která mě po čtrnáctidenní detoxikaci velmi překvapila, bylo značné zlepšení zraku. Mgr. Prusenovská prováděla vyšetření v ordinaci očního lékaře, kde jsem zjistila, že vidím písmena, která jsem již 11 let nebyla schopna přečíst. Dostala jsem ještě speciální kapky na RS- Sklerotik. Po nich jsem měla dost zvláštní reakci. Po těchto kapkách, večer, když jsem šla spát a zavřela oči, viděla jsem 5 rotujících jasně zelených koulí, které byly mezi sebou spojené a rotovaly asi stejnou rychlostí, jako kotouč u cirkulárky. Myslela jsem, že když otevřu oči, koule zmizí, ale spletla jsem se, koule nezmizely, až zhruba po 20 minutách. Značně se mi ulevilo, když jsem je už neviděla, protože jsem začala mít obavy, aby toto vidění nebylo trvalé. Následující den se večer rotující koule opakovaly, ovšem bylo jich méně a měly fialovou barvu, doba trvání jen 2 minuty. Třetí den byla rotující koule zelená, jen jedna, a trvalo to necelou minutu. Další dny jsem si naprosto vydechla, koule se již neobjevily. MMS jsem užívala 6 x až 8 x denně po 2 kapkách, aby bylo zamezeno dalším atakám. Žádné vedlejší účinky se nedostavily, a tak tomu bylo i u 10 denní detoxikace prvoků. Manžel pořídil přístroj Zapper, protože před použitím následujícího léku na ploché červy (navýšené dávky), bylo nutné zapperování očí. Ten den nebyly žádné vedlejší účinky, následující den jsem měla černou vodovou stolici. Následovala antihelmintika na hlísty, to bylo již bez jakýchkoliv problémů. Pak protivlasovcová léčba. Trochu mne bolela záda a cítila jsem tlak v uších. Při užívání antihelmintik na dospělé vlasovce se nevyskytovaly žádné potíže. Po celou dobu jsem užívala již výše uvedené kapky a brala MMS1. U MMS1 jsem po 4 týdnech snížila dávku na 6 x denně 1 kapku. Jinak využívám Zapper, frekvence na roztroušenou sklerózu, 2 x na oči a několikrát lymfatický systém.



Je to možná až neskutečné, ale za dobu detoxikace se mi mnohonásobně zmenšila únava, a levá ruka je mnohem silnější, než bývala. Nemluvě o zlepšení zraku. Mrzí mě, že tuto léčbu neuznávají lékaři, protože by mnohým lidem pomohla od zdravotních problémů. A všem, kteří léčbou MMS pomáhají nemocným lidem, patří můj velký dík, ale i obdiv. Jsem také ráda, že časopis Regena i přes záporný postoj lékařů k MMS, umožňuje těmto lidem o léčbě MMS informovat. Můj dík patří především Vám, paní Prusenovská, ale samozřejmě i paní Bláhové.


Při další kontrole u Mgr. Prusenovské jsem při měření parazitární zátěže měla velké parazity pryč, ale vlasovci byli vytrvalí a musela jsem v boji pokračovat. Opět se projevily bolesti zad a dostavily se zimnice. Kromě protivlasovcové kúry jsem dostala nová informatika, včetně kapek Naděje. Mimo to jsem pokračovala s MMS1, tentokrát 6 x denně 1 kapka po 1 hodině. Vlasovci to stále nevzdávali a kúru proti nim jsem musela 3x opakovat. Velmi mě povzbudily další návštěvy, kdy jsem při kontrole již měla značný úbytek parazitů. Další detoxikace probíhala bez nějakých vedlejších účinků a já jen sledovala, jak se mé zdravotní problémy stávajíminulostí.

Naprosto skvělé bylo, když mě můj ošetřující lékař poslal zhruba po 10 letech na kontrolní magnetickou rezonanci. Všechna ložiska roztroušené sklerózy, krom jediného na 1. krčním obratli, byla neaktivní. Ale i to je dnes již minulost. Po desetiměsíční léčbě u Mgr. Prusenovské už nemám roztroušenou sklerózu. Veškeré mé problémy, které souvisely s touto nemocí, jsou pryč. Slovy nelze vyjádřit pocit, který mám po vyléčení. Vím, je to ode mě velmi málo, ale děkuji všem, kteří pomáhají léčit parazitární infekce v lidském těle. V. D.

Komentář A. P.:

Klientka ke mně přišla již „předpřipravena“ roztokem. Měla značné zdravotní problémy: omezenou hybnost horní a dolní končetiny na levé straně těla, velmi slabý zrak, nekooordinované pohyby, záškuby svalstva, třesy, bolesti, obrovskou únavu, zimnice a deprese. Tkáně v organismu byly velmi zatíženy, i na nervové soustavě, míše a mozku jsem našla: cestoda, hlísty, pomalé viry, borelie, FSME, EBV virus, žloutenky, vlasovce, malárie a mnoho dalších patogenů.


Doporučila jsem antihelmintika na prvoky, cestoda, hlísty i na vlasovce. Navýšenou dávku antihelmintik na ploché červy klientka opakovala několikrát, taktéž protivlasovcovou kúru, i zesílenou protivlasovcovou kúru. Dále dostala informatika na nervovou soustavu, svaly, kosti, klouby, vnitřní orgány, krev a lymfu. Zapperování podpořilo detoxikaci. Celou dobu klientka také důsledně cvičila 5 Tibeťanů, čímž udržovala tělo ve formě. Pomocí informatik, roztoku, antihelmintik a především důsledného dodržování mých pokynů, díky nezlomné píli klientky a podpory její rodiny, bylo dosaženo výše uvedených výsledků.


14. 1. 2016


Dobrý den, paní Prusenovská,

možná se Vám bude zdát zvláštní, že Vám píši zrovna teď, ale právě teď více než kdy jindy jsem si uvědomila, co pro mne znamená to, že skončilo jedenáctileté období s roztroušenou sklerózou. Zvládat sváteční náladu bylo pro mne v té době velmi těžké, protože jsem si během té doby ještě více uvědomovala dost neperspektivní budoucnost, která mne čeká. Dnes mi dělají radost i takové maličkosti, jako že mohu prožívat sváteční chvíle se svými nejbližšími. Loňský dárek, který jsem dostala od Vás, neměl ale nejmenší konkurenci. Takže ještě jednou za vše děkuji, V. D.

683 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page