top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Rozalio - Brožury příběhů

Skupina rodičů sestavila již tři brožury s názvem Jak zasáhl systém očkování do života některých rodin .

Ve všech brožurách máte možnost se seznámit s reálnými příběhy dětí a jejich rodin,které různě závažným způsobem poznamenalo očkování a současný systém očkování v ČR.

Brožury jsou určeny jak pro politiky, kteří svým hlasováním do života těchto a mnohých dalších rodin bezprostředně zasahují, tak odborné veřejnosti, lékařům a v neposlední řadě i široké veřejnosti. Všem nabízíme možnost si tyto brožury zdarma stáhnout a přečíst. Lze je zakoupit také v tištěné podobě.

Naším cílem je zdraví dětí a jejich očkování s minimalizací rizik, což s přehlížením a bagatelizováním možných nežádoucích účinků vakcín nelze.

očkování dětí ..

Nerozporujeme očkování jako takové, ale způsob jeho provádění bez respektu k individuálním potřebám jedince. Chceme ukázat, že očkování a následné reakce nejsou jen o "teplůtce" nebo bolesti v místě vpichu, ale o mnoha dalších nežádoucích účincích a aspektech, které na to navazují. Např. péčí o jakkoliv postižené dítě, o vyloučení již přijatého dítěte z MŠ z důvodu nekompletního očkování, finanční zátěže rodin atd.

Předkládáme tyto brožury s příběhy rodin veřejnosti proto, abychom poukázali na možné nežádoucí účinky vakcín a podpořili tak rodiče v pečlivém sledování zdravotního stavu svých dětí před i po vakcinaci, aby tak případné nežádoucí účinky byly zavčasu identifikovány.

Doposud jsme přinesli na 170 reálných příběhů, chystáme se ale příběhy zveřejňovat dále.

Chcete-li se o svůj příběh podělit i vy, napište na NUpoOckovani@seznam.cz

Brožury je možné objednat na adrese brozury.ocko@seznam.cz:

134 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page