top of page
  • Obrázek autoraPřevzatý článek

29 důvodů, proč nezabírá MMS

Autor článku - Mark S. Grenon


Lidé se nás ptají, proč se neuzdravili z určité nemoci, když četli příběhy jiných lidí, trpících stejnou diagnózou, kterým se to podařilo. Jsou tyto výpovědi vůbec pravdivé? Jak můžeme tvrdit, že MMS uzdravuje z 95 % všech světových nemocí, když oni sami stále ještě trpí?

Tady jsou odpovědi na tyto dotazy:

Každý jedinec je Petriho miska, kde je unikátní směs patogenů, okolností a prostředí. Co znamená léčit 95 % nemocí? Nikdo přesně neví, kolik nemocí na světě vlastně je. A další, organického i anorganického původu, se objevují. My MÁME uzdravené pacienty z rozmanitých nemocí, jejich škála zabírá 95% ze všech známých nemocí na světě. To ale neznamená, že se uzdravilo 95% lidí, kteří berou MMS. Problém není v tom, že by MMS nezabíjelo 95 % světově známých patogenů, ale že lidé, kteří brali MMS protokol, dělali nějaké chyby, nebo to zapříčinil jiný faktor. Musíme zvažovat řadu faktorů, a jejich výčet nikdy nemusí být úplný, ale je to seznam, který vyplynul ze zkušeností léčení lidí s nejrůznějšími diagnózami po celém světě. Na tyto faktory chci nyní zaměřit Vaši pozornost.

1.Jak důsledně dodržován protokol?

Jim Humble zprvu nevěděl, jak dlouho MMS v těle pracuje. Nyní víme, že je to cca jedna hodina. Tedy se snažíme udržet hladinu MMS v těle nepřetržitě a dáváme MMS co hodinu. To může dramaticky zvýšit jeho účinnost. Pacient musí dodržet hodinové dávky. Vím, že to není příjemné, když pracujeme nebo cestujeme, ale s cestovní lahví naplněnou ráno celodenní dávkou MMS je to jednodušší. Nutná je vytrvalost.

S dávkou připravenou na celý den dopředu jsou výsledky slabé. Nutno vždy připravovat čerstvou dávku, i za cenu snížení počtu dávek. Vyplatí se vzít sebou minutovník nebo nastavit do mobilu alarm po hodinách na připomenutí dávky. Protokol po hodinách však doporučujeme jen onkologickým pacientům, u většiny chronických onemocnění doporučujeme jen 1-3 dávky denně.

2. Dávkování

Základní protokol MMS je tři kapky každou hodinu 8x denně, tzv. protokol 1000. Platí pro MMS1, MMS2, CDS i MMS v lahvi. Ačkoliv protokol 1000 za 3 týdny navrací zdraví ve většině případů, často musíme zvýšit dávky, abychom měli lepší a rychlejší výsledky. Platí to například pro herpes, diabetes, HIV, vysoký tlak a 4. stadium rakoviny. Znamená to přidat 1-2 kapky a prodloužit kúru. Prostě přidejte.

Našim cílem není vyléčit všechna onemocnění za tři týdny, ale upravit kúru tak, aby byla ,,slučitelná se životem“, tedy aby byl čas na práci, na tři klidná jídla denně, na odpočinek. V případě pracujícího člověka je protokol 1000 nepoužitelná záležitost. Jde-li vám však o život, pravděpodobně jste doma a protokol zrealizujete snáze.

3. Neutralizace

Vitamín C, káva, čokoláda, alkohol, antioxidanty neutralizují MMS, nebo ho zcela eliminují. Také lidé, kteří berou příliš mnoho věcí najednou, mívají slabší výsledky. Po kávě nebo čaji čekejte hodinu, než si dáte svou denní dávku.

Zeptejte se klientů, jaké berou doplňky, často nepovažují za nutné vás s nimi seznámit. Po kávě nebo čaji stačí čekat dvacet minut, vyzkoušeno. Lidé se nás ptají na citrusy, ano klidně, ale tady bych hlasovala pro hodinový odstup. Vitamín C se myslí umělý, kyselina askorbová, nikoliv z ovoce a zelenin

4. Síla – potence

MMS1 22,4%, MMS2 65-75%, DMSO 70-99%, CDS jen 3,000 ppm. Berte MMS od vyzkoušených dodavatelů. Silné CDS, jako 6,000 ppm, může být explozivní. Nekupujte silnější.

Nepoužíváme ze zkušeností nic jiného než MMS1, je nejlépe stravitelné, a současně dává nejlepší výsledky. Vás zajímá pouze to, že kyselina HCl bude 3,5% až 5% a chloritan bude 24%-25%.

5. Čas

Jak dlouho brát protokol. Standardní protokol tři týdny. Pokud nejste ještě zdraví, pokračujte. Čím déle trvá choroba, tím delší dobu potřebujete k jejímu potlačení. Prostě pokračujte.

Když bereme MMS jen dvakrát denně, nemůžeme počítat s tím, že budeme s jakoukoliv nemocí hotovi za tři týdny. Navíc pan Humble nepracoval s anthelmintiky, prodlužuje to kúru. Většinou celý detox u běžných chorob trvá půl roku a u závažných nemocí rok. Je vhodné upozornit na délku trvání léčby klienta hned při první návštěvě. Absence informací a smysluplného plánu do budoucna může vést klienta ke zbytečnému zklamání a předčasné dezerci z léčby. Je velká škoda, když klient končí jen kvůli špatné komunikaci s terapeutem.

6. Jiné důvody, které zpomalují tempo léčby

a) paraziti

b) nemocná játra

c) nemocné plíce

d) tělo zanesené toxiny- těžké kovy, chemické látky, radiace…

e) potlačený imunitní systém.

Každý MMS snáší jinak. Přizpůsobte si dávku, ale nepřestávejte.

7. Souběh několika chorob najednou

Máme i pacientku s rakovinou, leukémií a diabetem najednou. Nutno zvýšit dávky a prodloužit kúru. Čím déle trvá nemoc, tím déle trvá léčení.

8. Předešlé terapie

Ozařování, chemoterapie, kortikoidy, odňatá slezina, souběžně užívané alopatické léky, to všechno zpomaluje proces uzdravování. Imunita je oslabena. Prodlužte protokol.

Zvláště kortikoidy jsou pro naši léčbu katastrofa. Jednak klienti na kortikoidech, a někdy i brzo po chemoterapiích, jsou neměřitelní, a musíme čekat, než z těla vypláchnou poslední zbytky kortikoidů. Za pomoci MMS to trvá většinou měsíc. Terapeut, který ,,umí“ naměřit klientovi na kortikoidech jakékoliv zátěže, si musí položit otázku, zda umí vůbec měřit. Pokud se vám to již stalo, v tichosti se přihlaste na kurz paní Michalicové. Někde je chyba: buď je to Salvií, nebo rukama :o)

9. Dieta, stravování

Každý člověk potřebuje dodávat základní vitamíny, minerály a nutriční suplementy. Vhodné je konzumovat organické, geneticky neupravované jídlo, bez hormonů a konzervantů, ne polotovary. Při nezdravém jídle se efekt léčby oslabuje.

10. Paraziti

Každý na světě je má. Zbavíte-li se jich, uzdravíte se rychleji. Každý by měl udělat protiparazitární očistu alespoň jedenkrát do roka, zvláště ti, co pracují se zvířaty.

11. Stres

Oslabuje imunitu, snažte se v rámci možností o klidný životní styl.

12. Postoj

Mějte pozitivní přístup, buďte vděčni za život jako takový, se vším, co sebou přináší. Držte se dál od potíží a potížistů.

13. Krevní testy

Falešná pozitivita, chyby v testování. Jedná se především o HIV, HPV, herpetické viry, onkologie atd. Často pocity lidí neodpovídají pozitivním laboratorním testům a později se při dalším testování ukáže, že nález je negativní. Laboratoře dělají chyby. Důležitý je váš stav. Často se stává, že na HIV pozitivně testují těhotné, a později nemoc vyloučí, falešnou pozitivitu na HIV ovlivňují žloutenky, žlutá zimnice, stav po očkování na tetanus, atd. Nevěřte HIV testům.

Mark Grenon vám chce říci, abyste věřili svému tělu více než výsledkům z laboratoře, a nenechali se jimi znechutit a odradit. Laboratořím se stoprocentně věřit nedá.

14. Poškození operací

Je těžké léčit lidi, kteří mají odstraněn některý orgán. Lymfatické uzliny, ledvinu, slezinu, jednu plíci, měli odstraněn nádor na mozku, gynekologické orgány… Také MRSA zpomaluje léčbu

Ano, je to těžké léčit lidi, kteří jsou již poškozeni lékařskou léčbou, a kolik jich potkáte. Ale mrSA, neboli metycilinezistentní Staphylococcus aureus, je pro MMS sranda. MMS je naprosto šumafuk, zda je některá bakterie odolná vůči penicilínu nebo ne. Smete ji jak malinu. :o)

15. Zbytky vakcín

Již je prokázáno, že očkování způsobuje autizmus, parkinsonizmus, infarkty, neurologické obtíže…Vakcíny obsahují těžké kovy, rtuť, hliník, toxiny, formaldehydy, alkohol, další nemoci. Tvůrce vakcíny proti obrně přiznal kontaminaci vakcíny až 50 dalšími patogeny, vyvolávajícími rakovinu, neurologické potíže, diabetes, atd…

16. Neživé zátěže

Azbest, morgellony, pesticidy, geopatogenní zóny, a jiné nebiologické patogeny, nemusíme ani znát všechny, které na světě existují.

17. Tlak rodiny

Rodina a přátelé mohou někdy odrazovat od braní MMS, vyvolávají pochybnosti. Podpora je důležitá.

18. Psychosomatické příčiny

Nutno zvážit, pokud nejsou odpovídající výsledky

19. Znečištěné prostředí

Ať už v práci, nebo doma, radiace, chemtrails- hliník a baryum, voda –fluoridy – znečištěné prostředí- zpomaluje léčbu

20. Trvalé poškození

Porodem, úrazem, operací –zpomaluje léčbu. Ale nevzdávejte se. Viděli jsme i takové pacienty, kterým lékaři řekli, že mají trvalé poškození, a oni se uzdravili.

21. Toxiny v organismu

Žloutenky, rakovina na játrech, cirhóza jater, ledviny na dialýze, ledvinové kameny, žlučníkové kameny, zanesené střevo a divertikly, polypy, plíce poškozené kouřením, rakovina…léčení je delší, ale vytrvejte.

22. Plísně

MMS je výborný prostředek proti plísním. Sprejujte si prostředí rozprašovačem s MMS. Máte-li plíseň nohou, smíchejte Bentonit/jíl/s olivovým olejem, aplikujte na postižená místa, zabalte do celofánu a přes to ponožku na noc. Funguje to skvěle.

23. Reinfekce

Partner, stejný životní styl, dědičná náchylnost k chorobě…Například pacient s rakovinou by měl opustit bydliště nebo práci, kde je opakovaně vystavován radiaci. Také mnoho sexuálních partnerů je rizikové chování, kondomy nechrání proti nemocem spolehlivě

24. Nedostatek financí

MMS je poměrně levné, ale jsou státy, místa na světě a lidé, kteří si ani to nemohou dlouhodobě dovolit. Zastavíme–li protokol příliš brzy, nemoc se může vrátit.

25. Přeceňování

Lidé se po prvních drobných úspěších domnívají, že jsou uzdraveni, a přestanou brát MMS. Ještě nějakou dobu berte udržovací dávku. Pokud jste kvůli zdraví změnili k lepšímu životní styl, zůstaňte u toho.

26. Přizpůsobit dávkování

V případě vedlejších nežádoucích reakcí snížit, když se nic neděje, zvýšit dávku. Každý je jiný a přejeme si příjemný průběh léčení.

27. Lidé v léčení

Berou nějaké alopatické léky a bylo jim řečeno, že je musí brát do smrti. Bojí se je vysadit. Nechte to na nich. Je to jejich zodpovědnost. Každý jsme individualita. Ale protokol to oslabuje, léčba se zpomaluje. Lidské tělo má svůj vlastní systém, jak nás udržet při zdraví, a pokud zdraví jsme, žádné léky nepotřebujeme. Mnoho lidí se rozhodne alopatika postupně vysazovat.

Lépe bych to neřekla, velmi důležitý bod

28. Vysoké napětí, mikrovlnné záření

Způsobují rakoviny, zvláště rakovinu mozku, zpomalují nebo i zabraňují léčení. Zvažte změnu prostředí.

29. Špinavá voda

Čistěte vodu, kterou pijete, zvlášť když zdrojem vaší pitné vody je studna, nebo nějaký rezervoár. Čistěte vodu pomocí MMS, filtrujte ji, nebo dělejte obojí, vodu lze také ošetřit UV zářením. Pro protokol MMS je ideální destilovaná voda.

My víme ještě lépe než Mark Grenon, JAK MOC je důležitá čistá pitná voda.

Možná je ještě více důvodů, které brzdí léčbu, pokud víte o nějakých dalších, napište nám, zařadíme je do seznamu. I přes všechny překážky je přesto kolem nás pozoruhodné množství lidí, kteří se uzdravili, nebo kteří se alespoň cítí podstatně lépe. My sami se cítíme při braní MMS čím dále tím lépe. Změňme společně svět.

Mark S. Grenon, 2014

2 133 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page