top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Praktický kurz, Brno, 3.-4.3.2018

Praktický kurz detoxikační medicíny v brněnském hotelu Prométheus.

Po dosavadních zkušenostech jinde jsem ocenila celkovou úroveň nově rekonstruovaného hotelu, kvalitu služeb i kuchyně. ,,Díky" kulminující chřipkové epidemii jsme se sešli jen v komorním počtu 16 lidí, což mělo pozitivní vliv na kvalitu práce. Probrali jsme principy sestavování detoxikačních protokolů a dávkování preparátů.


Měla jsem možnost poznat všechny účastníky osobně, zkontrolovat si, jak umí práci s programem i se Salvií, jak využívají teoretických znalostí. Více než polovinu z nich jsem stihla změřit, zkušenější poradci změřili zbytek osazenstva. Každý si odnášel domů svůj plán práce.


Někteří se mi přiznali, že konečně po letech dostali impulz a motivaci začít zkoušet měřit doma, konečně viděli, že by to mohlo fungovat i jim. Nejméně čtyři kolegové byli výrazně šikovní a posílí řady zkušených poradců. Máme teď ,,pokrytou" severní Moravu i východní Slovensko.


Další kurz stejného zaměření jsme naplánovali na 19. 5. a 20. 5. , a 22. a 23. 9., opět v hotelu Prométheus. Poradci se Salvií, s programem a alespoň minimálními zkušenostmi s měřením jsou srdečně zváni.



Ing. Hanka Bláhová

350 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page