top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Malárie a filárie z běžné dovolené

Vážená paní inženýrko, chci Vám velmi poděkovat za Vaši skvělou diagnostiku a péči, díky níž se opět cítím plná síly a energie.


Mé problémy byly dlouhodobého charakteru /cca 8let/. Cítila jsem se velmi unavená, vyčerpaná, stále jakoby chronicky nemocná, pořád subfebrilie, deprese, výpadky paměti, problémy s trávením, ztráta chuti k životu. Přitom jsem byla předtím velmi činorodý člověk. Hodně jsem v mládí sportovala /vrcholově/, vystudovala jsem medicínu, poté jsem každý rok cestovala, a to zejména do tropických oblastí / Asie, Jižní Amerika/.

Laboratorní výsledky při testech klasické medicíny byly všechny v pořádku, takže jsem hledala dále v oblasti alternativní medicíny - homeopatie, akupunktura, čínská medicína, detoxikace dle MUDr. Jonáše, kde jsem chodila asi 8 let k několika předním osobnostem této metody, někteří ji také vyučovali. Za tu dobu jsem využívala téměř všechny preparáty dr. Jonáše. Několikrát jsem měla i PARA-PARA. Bohužel nějaké dramatické zlepšení se nekonalo.


Takže jsem hledala dále. Před třemi roky došlo ještě ke zhoršení mého stavu, kdy jsem byla na Korsice, a poštípali mně tam komáři tak, že jsem měla alergickou reakci. Ta po podání antihistaminik ustoupila. Od té doby se však mé problémy stupňovaly až do extrému, jen jsem se silou vůle dovlekla do práce, a pak už jsem nebyla schopna ničeho. Jen jsem přežívala.

Tehdy jsem se na doporučení dostala k MUDr. Nývltovi, ten mi odebral krev, udělal testy s antigeny nejčastějších onemocnění a oznámil mi, že mám malárii. Vzhledem k mému medicínskému vzdělání jsem měla o průběhu malárie zcela jiné představy, neměla jsem malarické krize, jen dvakrát si pamatuji, že jsem měla na sobě tři deky, třepala se a byla mi extrémní zima, ale vzhledem k tomu, že jsem byla jen na Korsice /nemalarická oblast/, by mně tato diagnóza opravdu nenapadla. Pan doktor mne přeléčil homeopatiky, vyrobenými z plazmy imunizovaných zvířat, mně se opravdu na několik měsíců ulevilo, už jsem nebyla tak extrémně unavená, mohla jsem ,,fungovat”, ale stále jsem se necítila zcela zdráva.

V červnu 2017 jsem se ,,zázrakem” dostala k Vám. Moje parazitologická mapa byla zcela zaplněná, malárie byla stále přítomna / Plasmodium vivax, ovale, i falciparum/, dále mikrofilárie, echinokok / máme psy/, dále rezistetní prvoci. Už jsme si koupili filtr na vodu s UV-lampou/. A spousta dalších parazitů. Začala jsem detoxikaci dle Vašeho osvědčeného schématu v kombinaci s MMS. Po vybrání šestidenní kúry LUMERAXU se mi nesmírně ulevilo.

Už jsem absolvovala tři kontroly u Vás, a cítím se zase jako zamlada, mám konečně energii a radost ze života. Parazitologie je bohužel v českých medicínských a často i alternativních kruzích velmi podceňována, diagnosticky se na ni nepomýšlí. Spousta pacientů s depresemi, únavovým syndromem, syndromem vyhoření, by vůbec nemusela brát antidepresiva, a být na invalidním důchodu, kdyby byli řádně diagnostikováni, a přeléčeni patřičnými antiparazitiky, /které ani v ČR paradoxně nejsou k dispozici/. Děkuji Vám za Vaše vědecké zapálení a neúnavnou touhu pomoci trpícím. S úctou MUDr. R. H. / 40 let/ [if !supportLineBreakNewLine] [endif]


[if !supportLineBreakNewLine] [endif]

834 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page