top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Chemoterapie selhává v 97% připadů

Keď chemoterapia zlyháva v 97% prípadoch, prečo ju lekári predpisujú?

Chemoterapia a v podstate celý farmaceutický priemysel sú obrovský biznis. Farmaceutické firmy patria medzi najbohatšie spoločnosti na svete.

V skutočnosti tieto firmy predávajú chorým ľuďom vieru v zdravie podobne, ako výrobcovia diétnych nápojov predávajú ľuďom s nadváhou nádej na schudnutie a krajšiu postavu.

Rakovina ako choroba dnešnej doby

Rakovina je snáď najpríznačnejším ochorením typickým pre dnešnú modernú dobu.

Väčšina lekárov a expertov na zdravie vám pritom povie, že najľahším spôsobom, ako sa jej vyhnúť, je vhodné stravovanie a dodržiavanie zopár ďalších zásad zdravého životného štýlu.

Pre tých menej šťastných z nás, u ktorých sa vyvinie rakovina, majú onkológovia len veľmi obmedzenú ponuku liečby. Tá pozostáva z nasledovných možností:

  • operácia (vyrezanie nádoru)

  • rádioterapia (ožarovanie röntgenovými lúčmi)

  • chemoterapia (toxické jedy)

Operácia má zvyčajne najvyšší úspech odstránenia nádorov. Problém však je, že nádor je len prejav rakoviny, nie jej príčina.

Nádory vyrastajú v prostredí, ktoré podporuje ich rast. A aj keď sa odstránia, no prostredie sa nezmení, skôr či neskôr narastú znova. Preto pri liečbe rakoviny, ak ju chceme skutočne vyliečiť, sa vždy musíme snažiť odstrániť aj jej prvotnú príčinu.

Namiesto hľadania príčiny však doktori nadšene predpisujú chemoterapie a ožarovania, z ktorých majú často sami finančný profit.

Tento profit môže byť tak priamy v podobe „benefitov“ od farmaceutických firiem, ako aj nepriamy v dlhodobom udržiavaní si pacientov, ktorých tak neustále „liečia“.

Prečo má chemoterapia takú malú úspešnosť

Vo videu nižšie vysvetľuje Dr. Peter Glidden o dôvodoch, prečo je chemoterapia neúspešná v drvivej väčšine prípadoch.

Považujeme za nutné podotknúť, že onkológovia mieru úspešnosti chemoterapie často rôznymi metódami skresľujú a neraz udávajú 50% či vyššiu úspešnosť. To preto, aby oklamali svojich pacientov, ktorí sa tak potom ľahšie podvolia ich „liečbe“.

Tu je už spomínané video (v angličtine, lze v něm nastavit automatické titulky):

Glidensa v ňom pyýta zároveň odpovedá:

„Prečo sa chemoterapia stále používa? Má to len jeden jediný dôvod – peniaze.“

Ako tiež vysvetľuje, u väčšiny klasických liekoch lekár nemá podiel z ceny ich predaja. U chemoterapie to však je iné.

Dodnes oficiálne neexistuje liek na rakovinu, avšak mnohí ľudia, ktorí zmenili svoje stravovanie a životný štýl, sa z nej dokázali vyliečiť.

Takéto príbehy „prírodnej holistickej liečby“ sú ale konvenčnými onkológmi neraz zosmiešňované, hoci z logického hľadiska dávajú perfektný zmysel.

Onkológovia totiž nechcú, aby sa ľudia liečili sami, koho by potom liečili oni?

Glidden ďalej uvádza:

„Chemoterapeutické lieky sú jediným typom liekov, na ktorých predpisovaní má lekár priamy finančný prospech. Jediným dôvodom, prečo sa predpisujú je teda zisk z nich.

Tieto lieky nefungujú až v ohromných 97% prípadoch. Ak by automobilka vyrábala autá, z ktorých 97% nefunguje, už dávno by skrachovala“.

Čo o chemoterapii hovoria iní lekári

V inom videu lekár naturopatie Leonard Coldwell hovorí o deštruktívnej povahe chemoterapie. Po nej sa totiž mnohí pacienti zdajú byť vyliečení, ale to je iba zdanie.

Ožarovanie a chemoterapia síce mohli kompletne zničiť nádor, no popri tom zároveň poškodili mnohé dovtedy zdravé bunky, ktoré tak započali cestu záhuby.

„Chemoterapiou ste v podstate zničili všetky bioelektrické a biochemické funkcie v tele.

Keďže nič nefunguje tak, ako má, počas prvých 3 rokoch nemáte ani rakovinu a ste prehlásení za vyliečeného. Do 5 rokov ste však mŕtvy.“

Následne vysvetľuje cynický spôsob, akým onkológovia nútia pacientov podstúpiť chemoterapiu a ďalšie zákernosti prevládajúce v medicínskej komunite.

Taktiež dodáva:

„Keď sa stanete lekárom onkológom, počas prvého roka či dvoch ste z toho skutočne nadšení. Dávate do toho všetko svoje bytie.

No bez ohľadu na to, čo robíte, pacientom sa na koniec ich zdravotný stav vždy zhorší. Zlepší sa iba tým, ktorí sa vyliečia sami bez vás.“

Převzato ze serveru ​domacaliecba.sk

185 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page