top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Ekzémy, průjmy, křečové žíly, deprese. Kauza paní L.G.

Mam 71 let a více než deset let trpím spontánními průjmy. / Reakci na laktózu jsem už dávno vyloučila/. Mezi další problémy patřilo opakované nachlazení dýchacích cest a jejich trvalé zahlenění. Dále záněty močových cest, záněty lymfatických uzlin, různé kožní ekzémy, alergie byla lékařem vyloučena. V neposlední řadě mám dlouholeté žilní problémy. V 70ti letech jsem prodělala prý zanedbaný zápal plic, přičemž bylo zjištěno, že plíce byly napadeny mykobakterií. Moje opakovaná nachlazení, a nejen v zimě, včetně pásového oparu, byla připisována mé slabé imunitě. Jejím posílením se projevilo přechodné zlepšení, ale choroby se přesto vracely.

Na doporučení mé neteře jsem se obrátila na p. Bláhovou a právě mám za sebou první část detoxikace. Při prvním vyšetření bylo zjištěno, že mám v organismu kolem dvaceti různých parazitů. Dnes mam první léčebnou fázi za sebou a v těle zůstala jen asi 1/5 parazitů, virů a bakterií z původního množství.

Hlavní pozitivní změny po první fázi detoxikace:

1/ Markantní zlepšení trávicích potíží v tenkém i tlustém střevě, téměř vymizely spontánní průjmy.

2/ Plíce se zbavily všech mykobakterií.

3/ Zahleněné dýchací cesty se zcela vyčistily, a rovněž i nosní dutiny.

4/ Svědivé rudé fleky a kožní choroby typu neurodermatitidy zmizely.

5/ Viditelné zlepšení mé psychiky, často jsem podléhala depresím.

6/ V nohách zmizel pocit těžkosti a cévky u kotníků se vyjasnily.

7/ Rovněž zmizela moje denní únava.

8/ Svědivé dráždění na kůži na různých částech těla a kolem nosu, který mne občas trápil, taky zmizel.

Budu dále pokračovat v detoxikaci organismu, protože můj nynější zdravotní stav a znovu nabytá energie mi dávají oprávněnou naději na celkové vyléčení.

Srdečně zdravím,

L. G.

Komentář HB:

Hlavním problémem klientky byla špatná voda doma, plná prvoků – průjmy a ekzémy, cysty tasemnic na mozku- deprese, vlasovci- zahlenění, křečové žíly. Všem doporučuji raději pár týdnů až měsíců detoxikovat, abyste nemuseli celoživotně brát antidepresiva.

Antidepresiva mají mnoho vedlejších účinků, včetně rizika sebevraždy a vraždy, citová oploštělost, poruchy paměti, snížená schopnost reagovat, psychomotorický útlum, značný nárůst na váze, riziko rozvoje diabetu, zvýšené riziko trombózy, zvýšený cholesterol a vysoká hladina triglyceridů, hypofunkce štítné žlázy, zvýšený pocit hladu a chuti k jídlu, ortostatická hypotenze, zadržování tekutin, otoky, poruchy krvetvorby, včetně granulocytózy, extrémně snížené množství jednoho druhu bílých krvinek, zvýšené riziko zlomenin, zvláště u TCA, poruchy spánku-insomnie, hypersomnie, nočního ujídání, bolesti hlavy, somnabulismus-náměsíčnictví, zvýšené ukládání tuků, zvláště v oblasti trupu a mnoho dalších.

8. 12. 2016

632 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page