top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Bolí celý člověk, kauza paní P.S

Dobrý den, paní Bláhová,

na internetu jsem hodně četla o napadení těla parazity. Jsem dlouhou dobu v pracovní neschopnosti, pro dlouho trvající bolesti svalů a strašnou únavu. Můj život se změnil před 4 lety, jen několik dní po návratu ze služební cesty z Ukrajiny. Budu psát jen co nejstručněji mé potíže. Pár dnů po návratu z UK jsem ze dne na den přestala kouřit po 25 letech. Kouřívala jsem tak 15 cigaret denně. Absolutně žádné problémy s abstinencí jsem neměla. Za pár týdnů se ozvaly bolesti na pravé straně pod žebry. V levém oku vidím černé puntíky. Oční lékař- máte tam zpřeházená vlákna, to nejde léčit. Opakující se záněty očí, vyoperování ječného zrna. Zhoršující se zrak...nemůžu zaostřit.

Pálení žáhy, ublinkávání, vrací se do jícnu žaludeční šťávy. Neskutečná migréna, strašné zvracení, pohotovost, kapačky. Z ničeho nic strašná palčivá bolest stehen. Občas se vyskytne i teď. Vyšetření žaludku. Nález: žaludeční neuróza a reflux jícnu. Sono vyšetření: cysta na ledvině a na vaječníku. Přes dva roky šílená únava a bolest v prsou. Myom na děloze. Přes dva roky otoky nohou a rukou, někdy mi neskutečně mrznou ruce i nohy.

Otoky kolem kotníků, kotníky nelze jinak zahřát než fénem. Po teplé vodě ještě větší otoky. Otoky nad kotníky nesnesou žádné masti ani gely od bolestí, ihned reagují ještě větším otokem.(Žádný MUDr. mi to nevěří). Neskutečná bolest celého těla a únava. Někdy zvýšená teplota 37,2 , ale subjektivně mám pocit, že musím mít alespoň 40 stupňů. Pocit na umření. Tvrdé bouličky na stehnech velikosti fazolek. Začínající otoky pod koleny, v loketní jamce a v podpaží. Kritický nedostatek železa. Strašně nepříjemné bušení srdce. Šumění v uších. Návaly horka a slabosti, stavy lehké opilosti. Neskutečně nepříjemný pocit v levé noze, kdy mě to uprostřed noci probudilo, nelze to popsat. Měla jsem pocit, že se té nohy musím zbavit. Neskutečně hnusný pocit, takový že jsem nechtěla žít. Trvalo to asi 2 hod. Psychická vyčerpanost z bezmoci. Nikdo mi to nevěří. Jediný můj důkaz jsou otoky, ale ty moje ošetřující lékařka nikdy nechtěla vidět a vlastně ani na žádném jiném vyšetření si je nikdo neprohlédl. Neustálé vyšetřování na revmatologii s negativním výsledkem. Žádný zánět v těle. Vytvořené protilátky na chlamydie. V krvi nalezeny paměťové buňky. Diagnóza lékařů – potíže psychosomatického původu. Doporučení psychologa a psychiatra. Před 13 lety vyoperovaný nezhoubný nádor na slinné žláze. Paní Bláhová, jestli Vás můžu poprosit o radu, na jaké specializované pracoviště se můžu obrátit, kde by mi udělali rozbor krve na parazity. Přeji Vám hodně zdraví, s pozdravem P. S. ze Zlína.

Datum: 28. 5. 2012

přivezla jste si malárii, nejspíš evropského typu, a vysoce pravděpodobně i vlasovce a tasemnice. Posílám informace a kontakty na kolegy. Základní kúru si můžete udělat sama, ale pokud nezačnete s MMS, nic převratného se neodehraje. Možná krátkodobé zlepšení. To, co vás nejvíc trápí, je pouhým okem neviditelné. Jestli se v článku o malárii poznáte, okamžitě si objednejte MMS a pusťte se do práce. Nebojte se ho, užívám ho sama. Nastudujte si o tom vše a nenechte se odradit hloupými reakcemi okolí. S MMS se uzdravují i ty nejtěžší případy. Dále máte mikrofilária, přenosná hmyzem. Počítejte, že budete muset na sobě pracovat několik měsíců, několik týdnů nepomůže. Pomoc je blízko Vás, jen ji využít. Zdravím, další kontakty a info jsou v přílohách. Napojte se na kolegyni ze Zlína.

Datum: 11. 9. 2012

Dobrý den paní Blahová,

Chci Vám moc poděkovat za okamžitou pomoc. Váš předpoklad, že se jedná o malárii, se potvrdil. Byly mi naměřeny 3 druhy malárie, vlasovci i tasemnice. Brala jsem léky a kapky, a stal se zázrak. Po mnoha letech neskutečné únavy a strašných palčivých bolestí celého těla. Téměř ihned se mi začalo ulevovat. Nyní jsem přesvědčena o naprosté pravdivosti tvrzení, že jsou paraziti rozšíření a nebezpeční. Moc Vám ještě jednou děkuji za velikou ochotu a neskutečně záslužnou práci, kterou děláte. Přeji Vám mnoho pracovních i osobních úspěchů. Jako můj dík jsem si koupila Vaši knihu a snažím se kolem sebe šířit osvětu v této věci. Děkuji P. S.

461 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page