top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Hemoroidy, závratě, kauza paní J.B.

Moje potíže před zahájením detoxikace: únava, motání hlavy, mnoholeté problémy s konečníkem – svědění, pálení, hemoroidy. V očích jsem několik let viděla malé vlasovité útvary. Užívala jsem sice již před tím Vermox, ale přestal na parazity působit, zvykli si na něho.

Po aplikaci Vermoxu se během 14 dnů infekce roupy vždy opakovala – a to několik let!

Co mi bylo natestováno: vlasovci, roupi, motolice, zárodky tasemnic v mozku, plasmodia, prvoci - a to v plicích, močovém měchýři, střevech, žlučníku, lymfě, a dalších orgánech.

Užívala jsem několik měsíců MMS, i když vzhledem k slabému žaludku s přestávkami. Desinfikovala jsem podlahy, vyměnila studniční vodu za vodu z veřejného vodovodu, užívala antihelmintika orálně, ale i spodem, natírala jsem si na noc konečník roztlučeným albendazolem smíchaným s krémem. Během cca 6ti měsíců se mi značně ulevilo, konečník v pořádku, hlava se nemotá, jsem dnes bez výrazné únavy. Larvy z očí zmizely! Díky Vám paní Bláhová, vyjadřuji velikou vděčnost Vašemu úsilí zničit a zlikvidovat vše, co do mého těla nepatří. Rozhodně zůstanu na minimální dávce MMS, budu i nadále vytírat byt dezinfekcí. Mytí rukou je samozřejmé, především, když přijdu zvenčí.

Moc a moc díků a pozdravů, paní Bláhová.

Vše dobré a hlavně klid pro Vaši práci přeje J. B.

861 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page