top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Laborantka, kauza paní J.S.

Paní Bláhovou jsem navštívila poprvé v lednu 2011, kdy jsem měla po prodělané „ 3 denní chřipce“ se silnou bolestí v oblasti kříží, neustále ucpaným nosem, oteklými dutinami, mluvením přes nos, celkově bez energie, neustále na ibalginech ( až šest denně pro silné bolesti hlavy), oteklé kotníky a těžké nohy, velmi rozšířenou plíseň na chodidlech, celkové zavodnění. A šílené pocení, hlavně v noci. Také jsem začala mít potíže s inkontinencí, kdy jsem bez následků nemohl a udělat prudší poskok, či zvednou těžší předmět. Pozorovala jsem celkové zhoršení zraku. Kolem očí jsem měla rozšířený ekzém a slzely mi oči. Slzení bylo velmi bolestivé a pálivé. Měla jsem bílý potažený jazyk. Rovněž časté svalové záškuby svalů na různých místech. Občas brnění, mravenčení a necitlivost prstů. V noci jsem se budívala. Stav nehtů byl neestetický, silné podélné rýhy na nohou i rukou. Měla jsem množství stařeckých skvrn na rukou. Křečové žíly v genitální oblasti, svědění konečníku, zhoršení křečové žíly na levé noze. Zažívací problémy, které se táhly dlouhou dobu. Ve 3 létech jsem prodělal infekční žloutenku. Moje matka prodělala onkologické onemocnění. Žlučníkové koliky jsem dříve léčila jaterní kúrou podle pana Janči. Vždy na čas pomohla, ale nebylo to úplně dotažené. Neustále se mi říhalo, trpěla jsem zácpou. V průběhu let jsem vyzkoušela spoustu rad z alternativní medicíny, neustále užívala hořčiny, pila ledvinové čaje. Rovněž jsem se vyhýbala různým potravinám, které mi nedělaly dobře. Nepiju alkohol a nekouřím. Dodržuji pitný režim. Pravidelně jsem baňkovala celé tělo, to mi dělalo dobře jak na páteř, tak na odvodňování. Ale pořád to nebylo ono, i když mě to zřejmě drželo při životě. Sama jsem se v minulosti zabývala reflexní terapií. Jakákoli zóna či reflexní bod na mých nohou, kamkoliv jsem sáhla, ani jediná nebyla v pořádku. Přesto jsem od roku 1993 nešla na nemocenskou.

Paní Bláhová mi naměřila takový seznam, že jsem se vůbec nedivila, že se nemůžu dát dohromady. Pracuji jako chemický laborant a denně pracujeme odpadnímu vodami, a dostáváme se do prostor, kde se odpadní vody a splašky vyskytují. Doma se po bytě pohybují dvě kočky. Nikdy jsem je ale nenechávala v ložnici, pravidelně jsem je odčervovala.

Po poctivém využívání asi 30 lahviček tinktur Joalis, poctivém zapperování 1,5 hod denně, absolvování asi 9 jaterních kúr, kdy ze mne vyšlo neuvěřitelné množství kamenů a písku, a po léčbě antihelmintiky se můj stav o něco málo zlepšil. Odezněl ekzém kolem očí, zlepšil se i ekzém na chodidle, kde zůstal už jen flíček velký jako pětikoruna. Inkontinence se zlepšila, ale přetrvávala. Rovněž jsem zapojila pravidelně 2x týdně finskou saunu, poslední 2 roky bez ochlazování v bazénu.

Po novém štípanci v srpnu 2011 se ještě něco vyplavilo do lymfatického systému a zviditelnilo. Naměřeno více zátěží než na začátku. Nová borrelie.

V únoru 2012 jsem se ocitla s lumbagem v nemocnici. Do dubna se to nijak nelepšilo, doporučili mi pouze léky proti bolesti, a že je to věkem, napsali mi elektroléčbu, a po mém naléhání několik masáží tzv. měkkou technikou. Bez většího efektu. V dubnu 2012 mi paní Bláhová našla plasmodia, a to téměř na všech orgánech. Onkoviry pořád přetrvávaly. K pocení se přidaly třasy.

Po doporučení terapie na plasmodia od paní Bláhové jsem začala navštěvovat Polárium v Čeladné, kde jsem dojížděla 2-3x týdně, mezitím jsem 3 týdny užívala 30 kapek MMS1 rozvržené do 10 dávek za den. Ob den jsem užívala pastu Ivermectin, a to 6,5 balení. Polário jsem navštívila 24x. Výslovně jsem se těšila na další kryokomoru. Také jsem užívala asi 3 týdny čaj z Vilcacory. Najela jsem na stravovací program podle Antonie Mančingové. To mi upravilo zažívání. Tři měsíce jsem užívala Colonix, ale teprve až jiný způsob stravy ulehčil vylučování bez dalších pomocných látek.

Pravidelně měřím kyselost moči. Pořád se mi pohybovala kolem 5,2, někdy i 4,9, (po mms klesá i níže), i když jsem se stravovala podle různých rad na odkyselování. Teprve odkyselovací směs podle Kurta Tepperweina mi pomohla řešit i tento problém a stav podkožních usazenin se začal výrazně zlepšovat. Nebolí mne malé klouby. Ráno to bylo hned poznat na menších otocích kotníků a na objemu vyloučené ranní moči. V současné době se začínám opět cítit konečně lépe, pustila jsem do restů různých domácích prací, které jsem nebyla schopna dělat pro brzkou únavu a malou energii. Přestala jsem říhat, i když sním něco, co jsem si nemohla předtím ani dovolit. Nepřirozené zavodnění organismu se hodně zlepšilo, konečně ráno vidím své kotníky. Bolesti hlavy, které byly velmi časté, a úplně mě odrovnávaly, jsem naposledy měla tak před měsícem, a spíše bych to přisoudila nějaké detoxikační reakci.

Jak se dnes cítím? Nehty hladké, růžové, jazyk bez povlaku, pleť vyčištěná, bez rozšířených pórů. Spím jako dudek. Ráno jsem odpočatá. Ještě občas bolí svaly, ale po odkyselení je to hned poznat. V noci se nepotím vůbec, ve dne jen při stresu a slabě. Oči mne neřežou, lépe vidím. Nezadýchávám se, vrátil se mi cit do prstů. Nemám křeče v žilách, naběhlá žíla na noze splaskla. Alergická rýma není, mizí jaterní skvrny z rukou. Opary se mi už nedělají.

Všech, kteří se necítí zdrávi a nevěří na alternativní metody, je mi upřímně líto, pokud spoléhají jenom na klasickou léčbu a doporučení lékařů. V dnešní době to chce zajímat se o všechno, přemýšlet u toho, co si vyberu a zkusím. Přesto, že mě to stálo nemalé finanční prostředky, nelituji. Vyzkoušela jsem na vlastní kůži MMS, které je skoro zadarmo, a než jednu dovolenou u moře, tak raději 30 kryokomor. Všem, kteří si chtějí pomoci sami, s oporou poradce, a s dobrou, bezbolestnou diagnostikou, přeji vše dobré.

Jana S., Příbor

 

Komentář Hany Bláhové:

Paní Jana patří ke klientům, se kterými se skvěle pracuje. Je houževnatá, inteligentní, sama vyhledává a zkouší další alternativní postupy, nečeká, až jí vše naplánuji do detailů. Je trpělivá a vytrvalá. V létě loňského roku měla po poštípání hmyzem několik nových infekcí najednou /napočítala jsem jich podle karty pět/, a zdravotní stav se propadl do stavu podobnému tomu na začátku. Jiný by to vzdal. Paní Jana naopak začala ještě více bojovat. Zapojila MMS a další techniky-například polárium- s takovou vehemencí, že mne samotnou ohromila svými výsledky. Imunitní systém podpořila úpravou stravy a od-kyselením. Velkou práci odvedlo MMS, které ji zbavilo plasmodií a tím i pocení, a účinný dle mého názoru byl i Ivermectin, který ji zbavil vlasovců. Ze všech symptomů, které paní Jana uváděla, byli vlasovci zodpovědní za záškuby svalů, ekzémy, pálení a řezání očí, otoky, křečové žíly, částečně za dušnost a alergickou rýmu a nespavost. Lidé, kteří se nebojí MMS, a začnou ho užívat, mají dle mých zkušeností nejrychlejší pokroky, ať jde o jakoukoliv diagnózu. Léčba mrazem je ideální pro lidi, kteří chtějí svůj zdravotní stav zlepšit bez chemie. Breberky jednoduše zmrznou. Spojíme-li tyto dvě mocné zbraně s detoxikací a odčervením, prostě ani nemůžeme být neúspěšní.

V Brně: 23. 7. 2012

Komentář únor 2018:

Naše metoda se vyvíjí. Na těchto ,,starobylých“ případech je vidět, jak jsme začínali, jak jsme využívali vše, co bylo tehdy k dispozici. Dnes bychom byli hotovi rychleji, s mnohem menším úsilím, s menšími náklady. Za prvé bych se věnovala více prvokům, které klientka při své práci denně inhalovala. Tím bych ji rychleji zbavila inkontinence a zažívacích problémů, nemusela by se odkyse-lovat. Za druhé bych použila kvalitnější léky na plasmodia, pocení by ustalo v několika dnech. Za třetí bych jí doporučila MMS hned od začátku, tehdy tu bylo v plenkách a zkušenosti jsme teprve sbírali. Ušetřili bychom dost peněz za informatika. O to větší obdiv patří klientce, která si i za nelehkých podmínek vybojovala kýžené zdraví. HB

397 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page