top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Podivná vyrážka, aneb léčení na dálku, kauza klientky

Dobrý den, paní Hano!

Žena měla tu vyrážku silnou, Rozškrabala si ji až na krev. Plakala a řvala. Byl jsem bezmocný a nevěděl si rady. Od doktora k jinému a pomoc žádná. Dnešní stav zdravotnictví je všude zoufalý a bude to horší. Byl jsem překvapený, že jste mi odpověděla. Trvalo mi to trochu déle, než jsem ženu přesvědčil, aby ten Albendazol /Eskazole/ vzala. Její lékařka ji opravdu vyděsila a kapacita- dermatolog v nemocnici na moji otázku (měl jsem už Vaši radu), jestli to můžou být paraziti, rázně odpověděl "VYLOUČENO". Paní Hano, měla jste pravdu, asi jako vždycky, a jsem Vám nesmírně zavázán. Za šest neděl vyrážka prakticky zanikla, po třech nedělích pauzy už se neobjevila, a teď začíná druhé kolo. Vodu pijeme destilovanou, a na intimní hygienu užívám CDS/60ppm. Zajímavé bylo, že od první tabletky se asi za hodinu ukázala prudká reakce na kůži. Druhý den ale už jenom zarudlá místa a až sedmý den před další tabletkou opět prudká reakce. V druhém týdnu to bylo stejné, ale slabší, a od třetího týdne už se až dodnes nic neobjevilo. Nebudete mi věřit, jak se jí ulevilo. A co teprve mně! Samozřejmě nevím, co to bylo za parazity. Mějte se dobře a zůstaňte hodně zdravá.

Besos y abrazos muy fuertes mandan Vaclav & Pilar de Granada.

Muchas gracias, reciba un saludo. Pilar Muñoz Rodriguez-Beranek - Albolote, Granada

 

Komentář HB:


Dostala jsem mail od španělských klientů, kteří si mne našli na internetu, na základě doporučení lidí kolem Andrease Kalckera a Jimma Humbla. Paní se trápila s divnou vyrážkou, hlavně na pažích. Lékaři jí nepomohli.


Doporučila jsem převařovat nebo filtrovat vodu, užívat MMS-poslala jsem návod, a sehnat albendazol. Rozepsala jsem jim dávkování a doporučila dostředné masírování. Nemusela jsem se trefit, mohlo jít o ploché červy nebo filárie, ale usoudila jsem, že za prvé je albendazol dobře snášen, takže na druhém konci Evropy se nebudou dít žádné tragédie, za druhé už mnohokrát dobře posloužil v případě různých vyrážek, a za třetí mírně potlačuje i ploché červy a giardie, má tedy trochu širší záběr, zatímco praziquantel na oblé červy neúčinkuje vůbec.


Výsledek čtete.

530 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page