top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Miminko po šesti letech, kauza paní D.K.

Na paní Bláhovou jsem se obrátila především kvůli problémům s otěhotněním. Bylo mi 35 let a s partnerem se nám stále nedařilo počít dítě, i přesto, že testy, které nám v nemocnici oběma lékaři dělali, neprokázaly žádnou funkční překážku. O dítě jsme se pokoušeli již zhruba 6 let.

Kromě tohoto problému mě ještě trápila bolest v pravém podžebří, asi 13 let. Byla téměř trvalá a nemohla jsem se jí zbavit. Chodila jsem po gastrovyšetřeních a absolvovala léčbu na gastro-oddělení, ale bez výsledku, bolest přetrvávala. Pracuji v kanceláři a mám sedavé zaměstnání s vysokým stresovým vypětím.

Asi tři roky zpět jsem s partnerem absolvovala detoxikaci u jiné poradkyně se zaměřením na likvidaci parazitů. Když jsem k paní Bláhové přišla, byla jsem tedy už trochu pročištěná. Paní Bláhová mi kromě dalších zátěží našla i cystu tasemnice v děloze, která bránila početí, a také virus hepatitidy na játrech, která byla příčinou bolesti v pravém podžebří. Absolvovala jsem očistnou kúru, která u mě proběhla vcelku rychle (cca 1-2 měsíce), s ohledem na předchozí detoxikaci. Téměř okamžitě po ukončení detoxikace se mi podařilo otěhotnět (cca 1,5 měsíce po ukončení detoxikace). Musím zmínit, že jsem dříve nepociťovala žádné bolesti mimo nebo během menstruace, žádná vyšetření (a nebylo jich málo), které jsem absolvovala, nenašla žádnou zátěž, která by mohla být překážkou otěhotnění.

Kromě detoxikace jsem již delší dobu chodila na rehabilitaci podle Ludmily Mojžíšové. Nemůžu tedy 100% říct, že detoxikace je jediná, která stojí za mým otěhotněním. Ale tomu, co dělá paní Bláhová věřím, a přijde mi to logické.

U předchozí poradkyně, která pracuje stejnými metodami jako paní Bláhová, se podařilo mně i mé kamarádce se zbavit dlouho se opakujících obtíží, na které nám nepomáhala antibiotika, ani jiná léčba. Já měla několik let po sobě se opakující záněty průdušek (cca 2x do roka), a kamarádka měla neustále se opakující úporné angíny.

Nyní paní Bláhovou navštěvuje ještě i můj partner. Lékaři mu našli v krku streptokoka. Po dvou léčbách poměrně silnými antibiotiky mu bylo lékařkou na ORL doporučeno jako jediné řešení vytržení mandlí. To nám jako jediné a správné řešení rozhodně nepřišlo. Je teprve na začátku léčby, ale věříme, že bude úspěšná. Takže lidem, kteří o detoxikaci případně uvažují, ji mohu jen doporučit. Běžte do toho, přeji vám lepší život, bez potíží a zátěží, kterých se lze zbavit, i když to tak zprvu nevypadá.

Dana K.

401 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page