top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Co dokáže MMS, postřehy paní J.P.

26. 7. 2018

Krásný den, paní inženýrko,

neumírám, nýbrž se začínám uzdravovat. Ingredience k přípravě MMS dorazily už v pondělí 16. července dopoledne. Přiznám se, že MMS jsem se strašně, ale opravdu hrozně moc bála. Internet člověku předkládá názory všelijakých zlých jazyků, v podstatě jen omezených hlupáků - to nejspíš sama víte daleko lépe, než já. Já však, alternativou zcela nepolíbená, jsem si představovala jen naprosto katastrofické reakce po jeho požití, např. zvracení, křeče, bezvědomí, kóma, delirium… Fantazie mi pracovala na plné obrátky. Bála jsem se připravit si poprvé MMS sama, bez "observace", a tak jsem počkala do soboty 21. července, kdy přijela na návštěvu moje maminka. Zvládla jsem bez exploze a poleptání, přípravu a užila V NAPROSTÉ POHODĚ první dávku. Chuť není zase až tak hrozná, řeknu Vám, že ta "pachuť" na jazyku je mi vlastně skoro i příjemná.

K mému úžasu po třech dnech užívání MMS v denní dávce v denní dávce 2x 3 kapky:

- obtížná a ošklivá nehojící se hnisavá ložiska na levém předloktí a hřbetu levé dlaně, od dubna 2018 nejevící žádné známky zlepšení (nereagovala ani na léčbu ATB, potírání chloramfenykolovým lihem, mazání kalciovou /černou/ dezinfekční mastí) - začala osychat, zmenšovat se, mizet, až nakonec samovolně odpadla, coby žluté suché stroupky, beze stopy krvácení. Předtím zcela obvyklé. Sice po nich zbyly zatím tmavší oblasti kůže, ale výsledkem nebyla a priori jizva, jako po "zaléčení mastí s kortikoidy" před třemi měsíci. Je to pro mě malý (velký) zázrak. Pakliže se první 3 dny s MMS demonstrují tak markantní změnou, pak jen s napětím a s nadějí čekám, jakých změn se na sobě ještě dočkám.

- změna v psychickém prožívání, žádná panika a nesoustředěnost, naopak příliv radosti ze života a chuť zkoušet nové věci, přestala jsem se vyhýbat společnosti a dokonce jsem se, navzdory své odulosti, dokopala vyrazit s dětmi na koupaliště.

- bolest zubů a úporné migrény už jsou jen jakoby vzdálené ozvěny, stále ještě ale cítím časté bolesti břicha, svalů, kostí, v nosohltanu a plicích to ale naopak pěkně bublá. Prostě věci jsou v běhu a je to síla!!

Tisíceré díky za vše a krásné dny Vám přeji, J. P.

13. 8. 2018

Hezký dobrý den, paní Hanko,

MMS je prostě fakt neuvěřitelná záležitost. Je to tak jednoduché, tak levné a přitom tak účinné. Cítím se vždy do hodiny po užití výrazně lépe. Divím se, že se tomu lidi vysmívají, a ani MMS nedají šanci. Zatím nikdo, komu jsem o tom vyprávěla, se nedal přesvědčit. Hustý. Včera jsem začala albendazolem. Teď - na WC - to je síla. Žlutobílé tuhé žvýkačkovo-žížaloidní útvary se jen hrnou. Masáže periferií byly samy o sobě životabudič. Tak jo, já jedu dál, jen jsem chtěla podat zprávu.

Děkuji, s pozdravem,

J. P.

1 885 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page