top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Když chemoterapie selhává v 97% všech případů, proč ji lékaři předepisují?

Chemoterapie a v podstatě celý farmaceutický průmysl jsou obrovský byznys. Farmaceutické firmy patří mezi nejbohatší společnosti na světě.

Ve skutečnosti tyto firmy prodávají nemocným lidem víru v zdraví podobně, jako výrobci dietních nápojů prodávají lidem s nadváhou naději na zhubnutí a hezčí postavu.

Rakovina jako nemoc dnešní doby

Rakovina je snad nejpříznačnějším onemocněním typickým pro dnešní moderní dobu.

Většina lékařů a expertů na zdraví vám přitom řekne, že nejlehčím způsobem, jak se jí vyhnout, je vhodné stravování a dodržování pár dalších zásad zdravého životního stylu.

Pro těch méně šťastných z nás, u kterých se vyvine rakovina, mají onkologové jen velmi omezenou nabídku léčby. Ta sestává z následujících možností:

  • operace (vyříznutí nádoru)

  • radioterapie (ozařování rentgenovými paprsky)

  • chemoterapie (toxické jedy)

Operace má obvykle nejvyšší úspěch odstranění nádorů. Problém však je, že nádor je jen projev rakoviny, nikoliv její příčina.

Nádory vyrůstají v prostředí, které podporuje jejich růst. A i když se odstraní, ale prostředí se nezmění, dříve či později narostou znovu. Proto při léčbě rakoviny, pokud ji chceme skutečně vyléčit, se vždy musíme snažit odstranit také prvotní příčinu rakoviny.

Namísto hledání příčiny však doktoři nadšeně předepisují chemoterapii a ozařování, z nichž mají často sami finanční profit.

Tento profit může být jak přímý v podobě „benefitů“ od farmaceutických firem, tak i nepřímý v dlouhodobém udržování pacientů, jejichž tak neustále „léčí“.

Proč má chemoterapie takovou malou úspěšnost

Ve videu níže vysvětluje Dr. Peter Glidden důvody, proč je chemoterapie neúspěšná v drtivé většině případů.

Považujeme za nutné podotknout, že onkologové míru úspěšnosti chemoterapie často různými metodami zkreslují a nejednou udávají 50% či vyšší úspěšnost. To proto, aby oklamali svých pacientů, kteří se pak snadněji podvolí jejich „léčbě“.

Zde je již zmíněné video v angličtině (video není umístěno na našem serveru)

Glidden se v něm ptá a zároveň také odpovídá:

„Proč se chemoterapie stále používá? Má to jen jeden jediný důvod – peníze.“

Jak také vysvětluje, u většiny klasických léků lékař nemá podíl z ceny jejich prodeje. Při chemoterapii je to však jiné.

Dodnes oficiálně neexistuje lék na rakovinu, ale mnozí lidé, kteří změnili své stravování a životní styl, se z ní dokázali vyléčit.

Takové příběhy „přírodní holistické léčby“ jsou ale konvenčními onkology nejednou zesměšňovány, ačkoli z logického hlediska dávají perfektní smysl.

Onkologové totiž nechtějí, aby se lidé léčili sami, koho by pak léčili oni?

Glidden dále uvádí:

„Chemoterapeutické léky jsou jediným typem léků, na kterých předepisování má lékař přímý finanční prospěch. Jediným důvodem, proč se předepisují je tedy zisk z nich.

Tyto léky nefungují až v ohromných 97% případů. Pokud by automobilka vyráběla auta a z nichž by 97% aut nefungovala, už dávno by zkrachovala.“

Co o chemoterapii říkají jiní lékaři

V jiném videu lékař naturopatie Leonard Coldwell hovoří o destruktivní povaze chemoterapie. Po ní se totiž mnozí pacienti zdají být vyléčeni, ale to je pouze zdání.

Ozařování a chemoterapie sice mohly kompletně zničit nádor, ale kromě toho poškodily mnohé dosud zdravé buňky, které tak započaly cestu záhuby.

Video v angličtině: si můžete prohlédnout zde (video není umístěno na našem serveru)

Jak v něm uvádí:

„Chemoterapií jste v podstatě zničily všechny bioelektrické a biochemické funkce v těle.

Jelikož nic nefunguje tak, jak má, během prvních 3 let nemáte ani rakovinu a jste prohlášení za vyléčeného. Do 5 let jste však mrtvý.“

Následně vysvětluje cynický způsob, jak onkologové nutí pacienty podstoupit chemoterapii a další záludnosti převládající v medicínské komunitě.

Rovněž dodává:

„Když se stanete lékařem onkologem, během prvního roku či dvou jste z toho skutečně nadšení. Dáváte do toho všechno své bytí.

No bez ohledu na to, co děláte, pacientům se na konec jejich zdravotní stav vždy zhorší. Zlepší se pouze těm, kteří se vyléčí sami bez vás.“

368 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page