top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Nová studie zjistila, že očkované děti čelí o 3000% vyššímu riziku alergií

Nejenže jsou složky vakcín nečisté, ale nekompromisní politika očkování nese s sebou i celou řadu dodatečných rizik. Současné očkovací kalendáře doporučují, aby dítě do 6 let dostalo více než 50 očkovacích dávek. Je to něco šíleného.

Co způsobuje nadměrné a bezbřehé očkování

Takový přísný očkovací rozvrh vnáší patogeny do dětského tělíčka nepřirozeným způsobem, čímž v konečném důsledku mění způsob, jakým je imunitní systém dítěte vystavován patogenům, jak se učí, reaguje a jak se vyvíjí.


Očkovací patogeny se zavádějí přímo do svalové tkáně a krevního řečiště.

Nečisté složky vakcíny vstupují do krevního oběhu a dostávají se do orgánů, aniž by byly předtím přefiltrovány první obrannou linií imunitního systému: sliznicemi, gastrointestinálním traktem a dalšími vrstvami lidského mikrobiomu.

Toxiny ve vakcínách, jako jsou hliník a rtuť, dokáží dokonce pronikat přes krevně-mozkovou bariéru.


Používání více vakcín současně uvádí imunitní systém do dlouhodobého selhání, což způsobuje, že tělo ztrácí svou schopnost rozeznávat skutečné virové a bakteriální hrozby způsobem, na jaký je stavěno.

Očkování a rozvoj alergií

To vše mohlo vést ke vzniku citlivosti na přírodní prostředí, kam patří celá řada alergií, alergická rinitida a senná rýma. Uvedenou teorii podporují i nová zjištění epidemiologů ze Školy veřejného zdraví na Jackson State University.


Ve své odborně posouzené studii zveřejněné v časopise Journal of Traditional Science jako v první svého druhu porovnávají zdravotní výsledky očkovaných a neočkovaných dětí.

Výzkumníci porovnali široké spektrum zdravotních výsledků u 666 dětí z domácích školních organizací ze čtyř států. 39 % dětí (ve věku 6-12 let) bylo neočkovaných.


Studie zjistila o očkovaných dětech pět alarmujících statistik. U očkovaných dětí byla 4,2krát vyšší pravděpodobnost diagnózy autistického spektra nebo nedostatku pozornosti a hyperaktivity.


U očkovaných dětí byly 5,2krát běžnější problémy s učením. 2,9krát pravděpodobnější byl ekzém. Nejvíce šokující problém, jakému čelily očkované děti, však byla alergická rinitida.

Studie zaznamenala u očkovaných dětí 3000% nárůst alergické rinitidy ve srovnání s neočkovanou skupinou.


Alergickou rinitidu je nejlépe popsat jako přehnanou imunitní reakci, při níž se imunitní systém snaží odlišit viry a škodlivé bakterie od přírodních, neškodných látek, jako jsou pyl nebo drobné částečky vlasů či peří.


Imunitní systém přehnaně reaguje zalitím nosních dutin zánětlivými histaminy a molekulami IgE. To vede k ucpání dutin, kýchání, svědění nosu, pálení očí, tlaku v dutinách, tmavým kruhům pod očima, potížím s dýcháním a bolestem hlavy.


Není náhoda, že alergická rinitida je nejběžnější v dětství a během dospívání, kdy je imunitní systém bombardován vakcínami.

Ještě důležitější je, jak ukazuje tato studie, že u očkovaných dětí je opravdu 30krát vyšší (resp. o 3000 % vyšší) pravděpodobnost přehnaně reagujícího imunitního systému, což vede k prokrvení dutin a dýchacím potížím.

Rostoucí počet vakcín oslabuje imunitní systém

Rostoucí počet očkování a kombinace více dávek vakcíny současně nadměrně zatěžují malá, vyvíjející se dětská tělíčka.


Adjuvans ve vakcínách, obvykle je jím hliník nebo rtuť (thimerosal), je určen k vyvolání zánětu, aby donutil imunitní systém reagovat na patogen.


Pokračující používání této metodiky však bude nevyhnutelně oslabovat přirozenou imunitní reakci těla, protože se neustále obcházejí první obranné linie organismu.


Zvýšené používání očkování doslova oslabuje imunitní systém tím, že mění způsob, jakým rozeznává patogeny, jak se učí a jak na ně reaguje.


Toto nevyhnutelně oslabuje přirozenou, humorální odezvu imunitního systému vůči všem patogenům, což umožňuje druhotnému onemocnění a infekci snadno pronikat do těla a postihnout ho.


Pozorovat se to dá například na tom, jak rychle je jedinec schopen překonat virus nachlazení. U někoho mohou být infekce zničeny do 24 hodin, u jiného zas mohou symptomy v hrdle, nosních dutinách a hrudníku přetrvávat i celé týdny.


Toto je příbalový leták z MMR vakcíny uvádějící vedlejší účinky a neznámá rizika ....

Vakcíny nezabírají podle plánu

Vědci z Jackson State také zjišťovali statistiky zaměřující se na neúčinnost vícenásobných vakcín. Zatímco neočkované děti měly vyšší výskyt planých neštovic (7,9 % versus 25,3 %) a černého kašle (2,5 % versus 8,4 %), v mírách výskytu hepatitidy A nebo B, chřipky, meningitidy, rotavirů, spalniček, příušnic či zarděnek nebyly žádné významné rozdíly.


Ještě smutnější je, že předčasně narozené děti mají 6,6krát vyšší pravděpodobnost, že budou trpět poruchami neurologického vývoje. (Samotný předčasný porod se s poruchami neurologického vývoje nespojoval.)


Vakcíny se používají nadměrně a soustavně způsobují více škody než užitku. Měly by být vyhrazeny pouze pro použití v akutních situacích, aby pomohly lidem připravit se na životu nebezpečné epidemie.


Onemocnění nemusí být životu nebezpečné, bude-li dětský organismus posilován přiměřenou výživou, nebude-li zatěžován toxickými látkami a bude-li přijímat imunoglobuliny prostřednictvím výživného mateřského mléka.


Přirozená expozice dětského organismu patogenům umožňuje humorálnímu imunitnímu systému, adaptační reakci, mikrobiomu, sliznicím a gastrointestinálnímu systému cvičit, zlepšovat se, posilovat a dozrávat, připravovat se na větší problémy v budoucnosti.


Aby byly vakcíny účinnější, měly by se z nich odstranit nečistoty, jako jsou hliník, MSG, formaldehyd, rtuť a jiné škodlivé látky, stejně důležité však je, aby se nezneužívaly.


Vyšší míra poruch neurologického vývoje u dětí dnes doslova křičí, že je nějaký problém v tom, jak přehnaně očkujeme, podáváme léky a nedodáváme dětem dostatečně výživnou stravu.

250 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page