top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Málem jsem umřela, příběh paní H.B.

Tohle je dopis od člověka, který pod ,,lékařskou péčí“ málem umřel.

Kdo nezažil to co já, nepochopí. Urputné zimnice, bolesti, 30 let trápení, důchod III. stupně. Děkuji ing. Bláhové a synovi, který mne dovezl ke kamarádce do Tyrol, kde jsem mohla být měsíc v klidu při odparazitování. Chodila jsem i po čtyřech, zvracela jsem, a věděla jsem, že už mi lékaři nepomohou. Taková bezmoc, lékaři mi raději dali důchod, rakovina byla už jen důsledek.

A byla to vůbec rakovina?

V Německu jsem si zaplatila test přes onkoložku za 6000,-. Byla jsem pozitivní na E-coli, žloutenku, a bylo mi sděleno, že by mne tam okamžitě zavřeli na infekční.

Když jsem výsledky ukazala neurologovi, mávl rukou, že E-coli je běžná věc. Moje tělo bylo samá bolest..bolest.

Když máte důchod, honí vás stále po komisích, proto můj chorobopis byl stále bohatší. Astma, cukrovka, vysoký tlak, hemangiomy na játrech, kámen ve žlučníku, dírka mezi komorami u srdce, kdy jsem mívala záchvaty a nesnesitelné bolesti na hrudi, bolesti žaludku. Bolesti hlavy a končetin. Borrelie. Žloutenka. Škubání v nohách, ekzémy, popraskané uši, ze kterých tekla voda a hnis, noční pocení a svědění po celém těle i chodidlech, nesnesitelně to svědilo i jakoby uvnitř hlavy. Opravdu se nedivím, když lidé i zešílí, lékaři vás pošlou k psychiatrovi a řeknou vám, že to jsou nervy?

Magnetická rezonance odhalila 26 lézí v mozku, mám prý RS.

Tři roky jsem čekala, než jsem se k ing. Bláhové dostala, a pak dělala očisty 6 let. Vše se srovnalo. Důležitý je pohyb, strava střídmá, bez cukru, živočišných zpracovaných výrobků a bílkovin.

Tímto srdečně děkuji Haničce Bláhové a přeji si, aby měla kvalitní následovníky. Vůbec to není jednoduchý obor, zvlášť když se záměrně ve zdravotnictví mlží. Tak ať víte, že se věci mohou zcela změnit.

H. B.

Rožnov pod Radhoštěm

831 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page