top of page
  • Příběhy klientů

Falešná rakovina a atopický ekzém, příběh pana M.P.

Před čtyřmi lety mi praskl prsní sval. Kolem rány se udělala tužší bulka. Protože mne to však nijak zvlášť nebolelo, neřešil jsem to a u doktora jsem s tím nebyl.

Letos v březnu jsem se však do toho místa praštil a začalo mně to bolet. Zašel jsem s tím za obvodní lékařkou. Poslala mně na ultrazvuk, na rentgen plic a srdce. Lékaři na ultrazvuku se to nelíbilo, poslal mne ještě na biopsii. Koncem března jsem dostal výsledek z biopsie, že se jedná o karcinom prsu.

Komise 6 lékařů doporučila odstranění celého prsu a přilehlých mízních uzlin, chemoterapii a ozařování. Řekli mi, že dál se uvidí po operaci. Ihned jsem odmítl chemoterapii i ozařování. Termín operace byl stanoven na 15. 5. 2019. Do operace se mi vůbec nechtělo. Vzpomněl jsem si, že paní Bláhová z Brna vyléčila našemu Danečkovi, to je můj vnuk, atopický ekzém. Napadlo mě, že by mi mohla pomoci. Zavolal jsem jí, vzala nás na Velký pátek. Našla mi plno parazitů všude, i v tom prsním svalu. Začal jsem s očistnou kúrou a koncem dubna jsem do nemocnice zavolal, že na operaci nepřijdu, že ji ruším. Rozhodně jsem ani na chvíli neuvažoval, že bych snad užíval chemoterapii, nebo chodil na ozařování. Pan doktor mi do telefonu řekl, že jestli na operaci nepůjdu, tak další šanci už nedostanu. Dost hrubě……bohužel.

Během odčervování ze mě vyšly neuvěřitelné potvory. Měl jsem si masírovat ruce, nohy, bulku a její okolí. Ze začátku to hodně bolelo. Moje obvodní lékařka, i když s mým postupem nesouhlasila, byla tak laskavá, že mi ještě o měsíc neschopenku prodloužila do konce června. Jsem jí za to vděčný. Pracuji fyzicky a bolest mi pracovat ještě nedovolovala.

Postupně se však ta bolest ztrácela. Na konci kúry už mně nic nebolí, celkově se cítím mnohem lépe než před kúrou. Zařadil jsem si na rozproudění lymfatického systému skákání na trampolíně, to moc doporučuji. Rodina i přátelé mi fandí. Obdivují odvahu, s jakou jsem odmítl operaci. Začátkem července jsem byl na kontrole u paní Bláhové, v prsním svalu už nic nenašla. Dostal jsem rozpis na dokončení celé kúry.

Dne 23. 9. 2019 mi paní Bláhová na kontrole potvrdila, že už nemám nikde žádné viry, bakterie ani parazity.

Cítím se moc dobře a jsem vděčný ing. Hance Bláhové

Dne 3. 10. 2019

M. Pospíchal

Polná

627 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page