top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Panické ataky, únava; příběh paní M.D.

Začátkem léta jsem přišla k paní Bláhové s mnohočetnými problémy: velmi špatná paměť, ataky paniky, únava, anémie, bolest na levé straně plic, zahlenění, křečové žíly. Absolovovala jsem detox s kapkami Cranium a Klidex, a postupně s šesti druhy antihelmintik. Během léčby se objevily drobné detoxikační problémy-jeden den vystřelující bolesti přes hlavu do hrudi, opar na rtu, noční křeče na ploskách nohy, časté močení, noční pocení, modřina na ruce, návaly horka, jede n den pocit na zvracení, dva dny ráno nateklá víčka, v noci pocit, že po těle stále něco leze, bolest v pravém oku, kolem pupíku 3 červené skvrny, velký objem stolice …. Ale nebylo to nic, co by se nedalo zvládnout. Obrovské benefity léčby: hned první dny po kapkách Cranium a Klidex pocit rozsvícené žárovky v mozku a každý den zlepšení paměti, po antihelmintikách už žádné ataky paniky, nýbrž radost ze života, naprostá euforie, jen radost a výborná nálada. Zmizelo zahlenění i bolest na levé straně hrudníku, únava jen běžná pracovní. Křečové žíly sice nezmizely, ale přestaly bolet.

Marie D.

Chrudim

Komentář HB:

Prakticky všechny průvodní projevy detoxikace, které tu paní magistra popisuje, souvisely se zvýšenou aktivitou helmintů, kteří se snažili migrovat co nejdále od pro ně smrtící chemie ve střevech, nikoliv s vedlejšímu účinky léků samotných.

Panické ataky a deprese se nám daří zvládat pomocí praziquantelu, a je zajímavé, že firma Merck původně plánovala používat praziquantel jako antidepresivum. Výrobci a lékaři sice nevěděli, proč to funguje, protože o cystách tasemnic v mozku neměli ani ponětí, ale měli empiricky vypozorováno, že po praziquantelu je každému psychicky lépe. Buďte si tedy jisti, že většinou není nutno užívat roky či doživotně antidepresiva, stačí šestitýdení protiparazitární kúra 😁

HB

863 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page