top of page
  • Obrázek autoraIng. Hana Bláhová

První ovoce z Castanedy: Skleroza multiplex - Kanada

Hi Hana,

I am through a good part of the protocol you suggested for me. I am taking your protocol exactly as you asked me to. You are the one who knows what I need so I follow what you said exactly.

One day I went for a walk and my legs worked and felt better than they had for 10 years. The fact that they worked so well reminded me what you said to me in Castaneda: MS is treatable. Also my jerking, shaking, and vibrating is almost all gone. Just the odd jerk of my neck. Here in Canada there is no cure for MS. Hana - I want to thank you from the bottom of my heart for all that you have done to help me. I will forever be grateful to have met you at the Swiss Mountain Clinic. I feel that going there and meeting you and others has saved my life. I wish you many blessings as you continue to help others. I will keep in contact with you as my health continues to change for the better.




Thank you and take care.

Laurie Brown

Ahoj Hano,

mám za sebou většinu protokolu, který jsi mi navrhla. Dodržuji ho přesně jak jsi mi řekla. Jsi jediná, která ví co potřebuji, tak dodržuji tvé rady přesně.

Jednoho dne jsem šla na procházku a moje nohy fungovaly a cítily se tak dobře jako se necítily posledních deset let. Připomnělo mi to cos mi říkala v Castanedě, že skleróza multiplex je vyléčitelná. Také mé záškuby, vibrace a třasy jsou pryč. Zbývá jen poslední místo na krku, kde ještě cítím záškuby. Tady v Kanadě pro pacienty se sklerózou multiplex není žádná léčba.

Hano, chci ti poděkovat z celého srdce za všechno co jsi udělala, abys mi pomohla. Vždycky budu vděčná, že jsem tě potkala na Švýcars


ké Horské Klinice. Cítím že cesta tam a setkání s tebou a ostatními mi zachránilo život. Přeji ti požehnání za to, že pomáháš ostatním. Budu s Tebou v kontaktu a budu tě informovat, jak se mé zdraví nadále zlepšuje.

Děkuji a opatruj se,

Laurie Brown

Související článek: Švýcarsko - pracovní dovolená


852 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page