top of page
  • Obrázek autoraPetra Tóthová

Není nad soběstačnost, příběh paní Petry Tothové

I když to skoro každý den vidím u klientů, tak mi pořád přijde neuvěřitelné, jak snadno se člověk může nakazit parazity.

Loňský rok jsme si já i moje rodina užili. V květnu na výletě se na mne a rodinu vrhlo snad tisíc komárů, i nějaký ten ovád. Děti měly po těle každý víc než deset obrovských fleků od štípanců. Doma jsem u nás všech testováním zjistila borrelie, rickettsie, plasmodia a další infekce. Do 14 dní mi to napadlo játra, byla jsem k smrti vyčerpaná, dostala jsem průjem, oblast jater byla velmi bolestivá. Celá rodina jsme akutně museli řešit plasmodia. Dodnes likvidujeme vlasovce, i ty jsme od komárů chytili.


O letních prázdninách mě manžel přemluvil, ať si zajdeme na koupaliště. Když jsem tam přišla, zahlédla jsem několik lidí obsypaných různými ekzémy. Šli klidně do vody. To už jsem si říkala, že jsem možná hloupá, když se tam také vykoupu. Do pár dnů jsem chytila prudký zánět močových cest. I dceru a synka pálilo čůrání. Hned jsem nasadila vysoké dávky MMS co hodinu. Nebylo to snadné, ale už ten den večer se mi hodně ulevilo. Druhý den jsem se díky MMS cítila normálně.

Na konci prázdnin jsme strávili pár dní na chatě se starým psem. Když jsem ho prohlédla, měl na těle dvě obrovské viditelné cysty ve svalech. I odtud jsme si odvezli několik parazitů. Příští léto si některé radosti odpustíme.

Hlavně jsem ráda, že díky tomu, co mě naučila Hanka Bláhová, jsem vždycky věděla, co přesně jsme chytili. Jsem ráda, že umím otestovat děti i sebe, že mám MMS, které mě vždy rychle dostane z nejhoršího. Všechno jsme to pokaždé zvládli bez lékaře, bez lítání po takzvaných odbornících, bez desítek marných testů a vyšetření, bez širokospektrálních antibiotik. Co mě jako matku dětí kdysi nejvíc trápilo, bylo dívat se, jak jsou moje děti nemocné. Když jsem nevěděla, co jim je, a jak jim pomoci. Ta bezmoc a zoufalství a čekání na zázrak.... Je to bezva pocit, umět se vyléčit sama, a umět se postarat i o své děti.

Petra Tothová

Ostrava

777 647 166

petra.fiserova@email.cz

726 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page