top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

MUDr. John Hopkins z John Hopkins´ Hospital vzkazuje pacientům

Po letech, kdy se lidem říkalo, že chemoterapie je jedinou cestou jak se pokusit /POKUSIT SE je tu klíčové slovo/ odstranit rakovinu, bych vám rád řekl, že existují alternativní postupy.

1. Každý člověk má v sobě rakovinové buňky. Ty se nezjistí standardními testy, dokud se nepomnoží na několik biliónů. Když vám lékaři řeknou, že po léčení už nemáte žádnou rakovinovou buňku v těle, znamená to prostě jen fakt, že testy nejsou schopny zachytit rakovinové buňky, jichž je méně než detekovatelné množství.

2. Rakovinné buňky se objeví asi tak 6x až 10x za lidský život.

3. Když je imunitní systém člověka silný, rakovinné buňky jsou zničeny a je jim zabráněno v množení.

4. Když se rakovina objeví, je to znamení, že organismus strádá vícečetným nutričním deficitem.

5. Proto změňte dietu a zařaďte potravní doplňky.

6. Chemoterapie obsahuje jedy, které zabíjí rakovinové buňky, ale také zabíjí buňky kostní dřeně, gastrointestinálního traktu, a také poškozují orgány jako játra, ledviny, srdce, plíce, atd.

7. Počáteční léčba chemoterapií nebo ozařováním vede zprvu často ke zmenšování tumoru. Později, při prodlužované léčbě, však už takový účinek nemá.

8. Když je tělo zatíženo toxiny z chemoterapie a radiace, je náchylnější k různým infekčním chorobám a komplikacím.

9. Radiace kromě toho, že poškodí rakovinové buňky, způsobí také popálení, jizvy a poškození zdravých buněk, tkání a orgánů.

10. Chemoterapie a radiace může způsobit, že rakovinové buňky zmutují, stanou se rezistentní vůči další léčbě, a bude obtížné je zničit.

11. Většina nádorů roste pomalu, máte dost času se rozmyslet, jakou léčbu zvolíte. Nerozhodujte se ve spěchu, stresu, nebo pod tlakem.

12. Efektivní cesta jak zničit rakovinové buňky, je vyhladovět je, a tím nepodporovat jejich množení.

13. Rakovinové buňky potřebují cukr. Náhražky cukru na bázi aspartamu jsou škodlivé. Používejte raději malé množství medu nebo melasy. Mléko nutí tělo produkovat mucin, zvláště v gastrointestinálním traktu. Rakovinové buňky se živí mucinem. Vynecháním mléka způsobíte, že rakovinové buňky začnou hladovět.

14. Rakovinové buňky potřebují kyselé prostředí. Strava založená na mase je kyselinotvorná. Proto jezte ryby a malé množství drůbeže, raději než vepřové a hovězí. Bílkoviny z masa jsou obtížně stravitelné a spotřebovávají mnoho trávicích enzymů. Nestrávené maso zůstává dlouho v zažívacím traktu, hnije a přispívá k vyšší toxicitě organismu. Rakovinové buňky mají bílkovinné obaly. Vynecháme-li maso, uvolníme více enzymů k rozrušení obalů rakovinových buněk. Dieta založená z 80 % na čerstvé zelenině, ovocných šťávách, celých zrnech, semíncích a ořeších udrží v těle zásadité prostředí. Čerstvá zelenina obsahuje živé enzymy, které se snadno absorbují a dostanou se do buňky do 15 minut od konzumace. Tím podporují růst zdravých buněk. Pijte čerstvé zeleninové šťávy a jezte i trochu syrové zeleniny 2x až 3x denně. Enzymy jsou ničeny při teplotě 40 %. Vyhněte se kávě a čokoládě, obsahují kofein. Ten okyseluje vnitřní prostředí. Zelený čaj je lepší alternativa. Obsahuje složky, které potlačují rakovinu.

15. Pijte filtrovanou vodu, abyste se vyhnuli těžkým kovům z potrubí. /Platí pro USA/. Destilovaná voda okyseluje, vyhněte se jí.

16. Potravinové doplňky jako vitamíny, enzymy a minerály podporují imunitní systém a takzvané ,,killer-cells“, zabijácké buňky, které mohou zničit rakovinové buňky. Vitamín E podporuje apoptózu, schopnost poškozených a nemocných buněk spustit program samozničení.

17. Rakovina je nemoc ducha i těla. Aktivní a pozitivní přístup pomůže lépe se vypořádat s nemocí. Zlost, zahořklost a neschopnost odpouštět vytváří v těle stresující a kyselé prostředí. Naučte se relaxovat a užívejte života.

18. Rakovinové buňky nedokážou přežít v okysličeném prostředí. Denně cvičte, zhluboka dýchejte a dostanete více kyslíku do buněk. Kyslíková terapie je další účinný prostředek.

19. Dioxiny způsobují rakovinu, zvláště rakovinu prsu. Neohřívejte potraviny balené v mikrotenových sáčcích v mikrovlnce. Nejdříve je vybalte. Neohřívejte jídlo v plastech. Přendejte je do keramiky nebo skla. Zahříváním se z plastů a mikrotenu uvolňují dioxiny. To platí zvláště pro jídlo, které obsahuje tuk. Tuk lépe vstřebává toxiny, a ty se potom opět uvolňují v našem trávicím traktu. Vodu v plastových lahvích neskladujte v mrazáku. Mrazem se uvolňují ftaláty. Polystyrenové obaly jsou také zdrojem dioxinů.

20. Dopřejte si vydatný spánek.

389 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page