top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Detox naší rodiny - příběh paní P. H.

K paní Bláhové jsme se celá rodina objednali s jasným cílem. Po deseti letech cílené detoxikace, kdy jsme si prošli různými metodami od Jonáše, přes aloe, chlorelu, MMS, černou mast....ale pořád nám chyběli paraziti.

Obrázek rodiny

Od diagnostiky paní Bláhové jsme si slibovali, že se konečně dozvíme, co v nás za malé potvory žije, a tím se vysvětlí i naše přetrvávající potíže, přestože jsme několik let poctivě hledali cestu ke zdraví. Zkrátka velcí paraziti blokují naší cestu. Musí z těla pryč.

Po změření, kdy papíry byly plné tasemnic, prvoků i virů, jsme si celá rodina nasadili 6 týdenní antiparazitární kúru plus kúru na vyhubení prvoků a bakterii. MMS jsme též užívali, ale to pro nás nebyla novinka. MMS máme v lékárničce již několik let a je to naše jednička v boji nejen s nachlazením, ale i korona viry po celý rok.

Po 6 měsících kontrolní měření ukázalo, že:

Jsme celá rodina bez bakterií, virů, plísní. MMS splnilo svoji roli. Manžel a dva starší synové neměli žádné vážné symptomy ani před detoxikací.

Syn 12 let kompletně vyhubil pomocí MMS žloutenku typu G. 6 měsíců poctivě užíval 3 kapky MMS denně, jeho radost byla veliká. Též se zbavil roupů.

Moje bolesti zad zmizely, žiji, sportuji na 100% bez obtíží. Boubele tasemnice na ledvinách nejsou. Jen pro dokreslení, že diagnostika H. Bláhové není žádné šarlatánství: asi půl roku před první návštěvou v Brně jsem byla na ultrazvuku v nemocnici, kdy mi byla zjištěna cysta na ledvinách! Shodný nález lékařský i H. B.

Trpěla jsem pocity úzkosti, změnami nálad, měla jsem problém s dýcháním, pocit, že se nemohu nadechnout, obavy, stres….vlastně asi deprese. Také výrazné točení hlavy.

Kontrola: Hypotalamus naprosto čistý, bez cysty tasemnice. Pocity úzkosti, strachu že se nenadýchnu, zmizely. Náladu mám pod kontrolou, žádné nekontrolovatelné výbuchy vzteku. Klídek, pohoda, to je největší změna!! Vše nějak dopadne. A hlava se mi již netočí, i když kolotoč jsem ještě nezkoušela. :-)

Vážená paní Bláhová, jste úžasná, děkujeme za Vaši práci pro nás, kteří ještě neztratili víru. Díky Vám se můžeme sami starat o naše zdraví a nepodléhat lžím a strachu ze strany státu a farma byznysu.

Přeji si, aby lidé, kteří si Vaši knihu zakoupí, se nebáli podělit o svoje zkušenosti a názory s dalšími, kteří stále nemají odvahu věřit své vlastní intuici, rozumu a zkušenosti. Přeji nám všem, abychom našli sílu se ubránit tlaku médií a sociálních sítí!! Pojďme hájit svoje práva, a ukažme, že jsme sebevědomý národ, který sebou nenechá manipulovat.

Petra H., 47 let

31. července 2020

685 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page