top of page
  • Příběhy klientů

Bechtěrev a Fibromyalgie - příběh paní A.S.

Moje problémy začaly loni na jaře, měla jsem několik klíšťat, ale jelikož jsem neměla typický borreliový flek, nenapadlo mě, že by zvýšená únava mohla souviset s nákazou. V červnu se přidala noční zimnice, nespavost a kašel. Na plicním si mě pan doktor poslechl a dal mi antibiotikum na týden, že mám zánět průdušek. Po dobrání antibiotik se problémy ještě zhoršily, přidala se téměř smrtelná únava, pálení na plicích, pálení kůže, strnulá šíje, ochabující úpony na krku, tak, že mi "nedržela hlava na krku", a nevydržela jsem vsedě víc než 10 minut. Mrtvěl mi obličej a mravenčily prsty, takže jsem skončila na pohotovosti, kde mi byly provedeny krevní odběry. Byla jsem pozitivní na borreliózu, encefalitidu, černý kašel, EB virus, mycoplasma...Ani se mi nechtělo věřit, kolik infekcí najednou můžu mít. Do Vánoc jsem jen ležela, diagnózy přibývaly - Bechtěrevova choroba, fibromyalgie, deprese, únavový syndrom...

Začala jsem se léčit v Praze na imunologii u dr. K., brala jsem dlouhodobě kombinaci antibiotik. Některé problémy začaly mizet, ale únava a pálivá bolest na páteři přetrvávala. Díky článkům na Vašem webu jsem si přečetla, že za mými problémy mohou být i paraziti, takže jsem se objednala na přetestování.

Ani mě nepřekvapilo, jakou zátěž mi paní Bláhová našla. Potvrdily se infekce, které vyšly i v krevním testu, ale i mnohé další. Viry obrny (že by to ochabování hlavových úponů?) , améby, tasemnice, vlasovci...Řekla mi, že mám zátěže, jaké mívají lidé s roztroušenou sklerózou.

Začala jsem s informačními kapičkami a MMS, zvládla jsem 5 kapek 2x denně, pak nastoupila "chemie". Reakce jsem měla největší na artemisinin, bolest celého těla, únava, chřipkové stavy, ale po dobrání úleva. Během první kúry už jsem cítila, že mě to posouvá více k uzdravení. Dokonce na kontrolním rentgenu záhadně "zmizelo" ložisko na páteři, které v zimě revmatolog určil jako počínajícího Bechtěreva. Takže věřím, že za autoimunitními chorobami stojí nějaký spouštěč, tělo se neporouchá samo od sebe.....

Mám za sebou druhé měření, dopadlo podstatně lépe než předchozí. Ještě nejsem u konce léčby, ale zlepšení vidím veliké, takže moc díky za Vaši práci, že vracíte lidi zpět do života.

A. S., 19. 10. 2020

Komentář Ing. Hany Bláhové:

První měření proběhlo v půlce června. Našla jsem vydatnou sbírku. Na mozku a periferních nervech poliovirus, cystu tasemnice rybí / doma jezírko s pstruhy, musí se občas čistit), borrelie, Echinococcus multilocularis, dva pomalé viry, plasmodia, babesie. Na páteři cysta tasemnice, plasmodia, borrelie, vlasovci. Dále v těle dvě žloutenky B a D, mycoplazmata, Kingella kingae, paramyxoviry, plísně, prvoky včetně améby - jezírko, dva druhy onkovirů /otec Ca střev/, EBV, CMV, HSV, Lymfocryptovirus, caliciviry a reoviry, Echinococcus granulosus, Hymenolepis nana, Toxocara cati a Strongyly - zahrada, vlasovci – hmyz. Doma voda špatná.

Ani několikaměsíční užívání antibiotik, více druhů, doporučených imunologem, nijak zvlášť nezabralo. Každý z nás poradců už máme v databázi několik klientů, kteří k nám přišli po absolvování této brutální, několikaměsíční nepřetržité kúry, zahrnující užívání často i dvou antibiotik souběžně, prokládáno pulzními dávkami Entizolu. Bez výrazného efektu. Parazity prostě antibiotiky nezabijete. Je s podivem, že jsem po takové ATB smršti stejně ještě borrelii, a mycoplazmata našla, kingellu navíc.

Klientka se s odvahou pustila do protokolu. Dokázala pochopit, že při tolika bakteriálních a virových zátěžích je MMS nepostradatelné. Vyšroubovala užívání na dávku 2x 5 kapek, což byla zásadní strategie. Informační kapky jsem jí nakombinovala stejně jako pacientům se sklerózou multiplex.

Začátkem října už k mému úžasu neměla nic z ,,drobotin“, zbyly nějaké tasemnice, hlísti, vlasovci. Cysty tasemnic z mozku a páteře zmizely. Bolest zad se podstatně zlepšila, únava není, a na to, že loni několik měsíců nechodila, je to obrovský pokrok. Diagnózu Sclerosis multiplex, ani diagnózu Morbus Bechtěrev jsem už nevytestovala. Fibromyalgie byla kombinace obrny, pomalých virů, borrelie, plasmodií, vlasovců, hlístů a tasemnici v končetinách. Klientka si zopakuje 6 týdenní kolotoč s antihelmintiky proti velkým parazitům a přijde se ukázat v případě potíží.

Její příběh mne utvrdil v přesvědčení, že,, autoimunitní“ nemoci se dají vyléčit, a autoimunita v podstatě neexistuje.

Její zkušenost snad pomůže někomu dalšímu.

1 271 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page