top of page
  • Příběhy klientů

Záněty očí, ekzémy, jaterní potíže - příběh paní J.Ch.

K parazitární detoxikaci jsem se dostala před několika lety díky tomu, že jsem se necítila dobře i přes to, že podle doktorů jsem byla naprosto zdravá. Očistila jsem tělo od řady parazitů, nejvíce mi ale tato detoxikace pomohla při opakovaném zánětu očí a špatných jaterních testech.

Po létě jsem dostala zánět spojivek. Šla jsem tedy k doktorce a dostala antibiotika. To se bohužel několikrát opakovalo a pořád nenastávalo zlepšení. Už jsem z toho byla zoufalá. Tak jsem se objednala na měření k detoxikačnímu poradci. V očích jsem měla prvoky a vlasovce. Po dobrání „vlasovcové“ kúry se oči konečně spravily a zmizely mi i ekzémy na rukou.

Později jsem byla po nemoci, nějaké chřipce, a doktorka mi zjistila z krve horší jaterní testy. Pořád se zhoršovaly, a tak mě poslala na gastro s přáním, ať to není nic vážného, když už jsou ty testy tak špatné. Celá rozhozená jsem tedy šla. Doktoři nade mnou stáli a nevěděli…..Po výslechu, jestli nepiju, neberu léky, drogy atd. naznali, že to bude asi autoimunitní onemocnění a budu brát do konce života kortikoidy. Pro jistotu se ještě dodělávaly nějaké testy z krve (nic se z nich samozřejmě nezjistilo). Hned jsem si říkala, že to asi těžko…Objednala jsem se znovu na měření a vyšla žloutenka E. Nasadila jsem větší dávky MMS a drcený ostropestřec a když jsem šla po 3 dnech na kontrolu, testy z krve byly mnohem lepší. Po týdnu skoro dobré. Tak už jsem tam nešla.

Asi po roce jsem otěhotněla, tak mě hned hnali na gastro, když jsem měla ty játra…Doktor na mě nevěřícně koukal, že mám testy dobré, že jsem se asi záhadně uzdravila.

J. Ch., 16. 10. 2020

Komentář poradce Štefana Paulendy:

Klientka přišla před časem do poradny především kvůli potížím s očima. Nesnesitelně jí slzely a pálily. Dále měla ekzémy na různých částech těla. Usoudil jsem, že jejich špatná voda bude hlavní příčinou potíží nejen s očima, ale i s ekzémy.

Vytestoval jsme velké množství různých prvoků, tasemnic, roupů, vlasovce, a žloutenky. V očích byli hlavně prvoci a vlasovci. Napaden byl i oční nerv. To klientce potvrdil i lékař.

Po první kúře se její stav evidentně výrazně zlepšil. Po druhé kúře, která prvoky a vlasovce dorazila, všechny potíže vymizely.

Za několik měsíců přišla paní znovu s tím, že se jí potíže s očima vrátily. Mezitím si vyřešila doma vodu a zdálo se, že tam je vše v pořádku. Následovalo zjišťování, kde může znovu parazity nabírat. Nakonec jsme na to přišli. Paní jezdila na léto k rodičům do domku, kde se koupala ve vodě ze studny. Zde také byla v kontaktu se psy a dalším zvířectvem. Jakmile tuto aktivitu omezila, problémy ustoupily.

Během předposlední návštěvy mi sdělila, že mi chce ještě něco povědět. Léčila se na játra, což jsem ani nevěděl. Po absolvování těhotenských testů, které dopadly velmi dobře, jí lékař sdělil, že má játra absolutně v pořádku. Prý kroutil hlavou a nechápal jak je to možné. Do zprávy napsal spontánní vyléčení.

Dnes se paní těší zdravému miminku. Na její doporučení si před jejím otěhotněním celou kúrou prošel i její manžel.

858 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page