top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Ulcerózní kolitida, kauza paní J.V.

Před 3 roky jsem k vám přišla s bolestmi zažívacího traktu, podezření na ulcerózní colitidu. Naměřila jste mi parazitů na celý list A4, i žloutenku D.

Tvrdila jste, že jde všechno vyčistit. Těžko se tomu dalo uvěřit, ale měla jste pravdu. V únoru mi v Bohunicích provedli důkladný rozbor krve a MUDr. S. zůstal udiven, diagnóza se nepotvrdila. Jícnové varixy jsou vyhojené, opravené, nové se netvoří. Játra v normálu, slezina nepatrně zvětšená. Lékař přiznal, že vůbec netuší, jak je to možné. Dali mi tehdy 6x po půl litru krve, měla jsem zvětšená játra a slezinu, do budoucna předpokládali i případnou transplantací jater.

MUDr. S.: ,,Medicína má v tomhle případě prázdné ruce a otazník, já bych se k těm parazitům taky přiklonil. Ale tím se medicína nezabývá". Obvodní lékařka mně již před léty do svých záznamů napsala, že odmítám léčbu. Měla byste vidět její údiv, když si přečetla půl stránky rozborů krve, které byly všechny v limitu, další půl stránky protilátek, vše negativní a pod tím zrušená diagnóza, žádné příznaky, žádné potíže…. ,se slovy: ,,to se mi ještě nikdy nestalo" ( její věk je asi 55 let). Třikrát! před mýma očima pročetla zprávu a zeptala se, jestli nemám další písemné podrobnosti. ,,Nemám, to jsou věci z alternativní medicíny a to vy neuznáváte." Deset let se tomu smála a vyčítala mi, že si dělám, co chci, a nepotřebuji od ní žádné léky. S MUDr. S. jsme se domluvili pouze na doplňcích stravy, nic chemického neberu. Dnes nemusím mít strach, že ode mne náš kocour domácí něco chytne J. Ještě jednou moc a moc děkuji. J. V.

Komentář:

S klientkou jsme prošly celou protiparazitární kúrou, soustředily jsme se však hlavně na žloutenku typu D, která způsobila zvětšování jater a sleziny.

Jícnové varixy způsoboval helicobakter a lamblie. Tehdy tu MMS nebylo, klientka užívala pouze několikrát speciální informační preparáty na žloutenky a bakterie, a k tomu běžné informační preparáty na zažívací orgány, antihelmintika.

351 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page