top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Dětské astma, kauza terapeutky Darii Lori

chci se s Vámi podělit o moji zkušenost s ASTMATEM u mojí mladší dcery. Vše začalo skoro hned po narození....kašel a kašel a kašel. Nebyla ani týden bez problémů, v noci spala prakticky vsedě, jinak se dusila. Pediatr jí dával pořád to stejné a nikdy to nepomohlo déle jak na týden. Později se u ní začalo mluvit o astmatu a léky byly čím dál tím horší – přestávalo mě bavit dívat se na ni, jak mi postupně odchází před očima. Začala jsem hledat......hlavně proto, abych jí mohla odstranit ty léky, po kterých už ani nejedla: antibiotika, Bentelan, Broncovales, Clenil, různé sirupy, inhalace různých kortizonů a nakonec Ventolin a zákaz cvičení i ve školce bez použití Ventolinu. Tak to už mě kompletně dorazilo. Začala jsem hledat líp a nakonec jsem změnila život sobě i straší dceři, manželovi, celé rodině... Našla jsem si novou cestu. Můj otec mi pořád vykládal o Humblově roztoku, o koloidním stříbře a o Enterosgelu, tak jsem sbalila všechny léky, /zatím jen do krabic/, a pustila jsem se do čtení knihy Humbla, články z fóra “U Pramene” a podobně. Začala jsem dceři dávat inhalovat ze skleničky jednu aktivovanou kapku. Potom 2 kapky zředěné troškou vody. Malá ani neprotestovala, bylo to pro ni zábavnější než pořád ty hadice napojené u pusy a u nosu.


Pomalu se začala měnit...začala vykašlávat jiné hleny, začala s průjmy....naštěstí.....a začala jíst. Později jsem přidala koupele 15 zaktivovaných kapek do vany na půl hodiny a přidávala jsem jí teplou vodu. Znovu průjmy...ale byla veselá, chodila po zahradě, jedla, pak kakala a zase jedla.....ve školce si všimli, že vydrží i týden chodit do školky tahem a že má lepší barvu....potom jsem jí začala dávat jednu aktivovanou kapku do čaje bez citrónu tak hodinu po večeři....super, ještě lepší...tak jsem se začala odhodlávat zbývající léky vyhodit, aby mě náhodou nenapadlo jí je zase nasadit. Inhalátorem nafukujeme balónky při oslavách narozenin. Prodělávali jsme celá rodina víckrát hřebíčkovou kúru i kúru roztokem, doplňovali jsme vitamíny, minerály, vlákniny, střevní flóru, vyrovnávali pH směsí Tepperwein a používali i koloidní stříbro.


Bohužel mám smůlu, protože bydlím v Itálii, kde přírodní medicína je úplně v začátcích....nikdo mi nevěřil, mysleli si, že jsem blázen. Následně jsem se dočetla o paní Bláhové z Brna, objednala jsem se, a ona mě pochválila, že jsem situaci zvládla dobře a správně jsem zahájila detoxikaci. Tím jsem se utvrdila, že mám pravdu. Táta byl rád, že mu někdo doma taky věří. Pustila jsem se do dalšího studia. Přetrvávaly ale u mne bolesti břicha, kde jsme s paní Bláhovou našli spoustu parazitů, plísní... .


Manžel, když to slyšel, skoro porazil regál v ordinaci, ale nějak neprotestoval, protože viděl, že to funguje. Paní Bláhová nám prodloužila kúru roztoku, když už to malá zvládala, přidala nám kapky Joalis a všechno dobře dopadlo. Ulovili jsme filárie z plic, horu roupů a ascarid, a od té doby jsme už nikdy k paní doktorce nešli. Dokonce jsme se odhlásili a našla jsem nám všem jinou, která je na naší straně, léčí i akupunkturou – je to obvodní lékařka pro dospělé, ale bere i děti. Souvislost mezi tlustým střevem a plícemi existuje – snažte se čistit střeva. Postupem času jsem se dostala do školy Joalis a příští měsíc skládám poslední zkoušku. Pak začnu pomáhat lidem i já! Pár kamarádů a jejich známých už mi věří a začínají protokoly hřebíčku, roztoku i protiparazitálních léků. Pokud si nevím rady, paní Bláhová mi vždycky ráda i rychle poradí, jak dál. Za to jí moc děkuji – rozlouskly jsme toho spolu už hodně. Budoucnost je naše, našla jsem smysl života a moje dcera má spirometrii na 100%. Věřte nám, je to tak! Dnes obě mé dcery nepoužívají nic jiného, než tyto prostředky na udržení vnitřní čistoty....dejte se do toho!!!

Daria Lori

Itálie

302 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page