top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Alergie, kauza pana V.V.

Posílám slíbený kratičký příběh průběhu mé alergické rýmy. Mám 57 let, jsem alergik na pyly. Co moje paměť sahá, tak jsem od malička každé léto trpěl rýmou, alergické reakce jsem měl značné, neustálé smrkání a slzení očí mně doprovázelo každé léto, úleva nastala pouze v uzavřených prostorách v noci. V roce 1976 jsem byl odeslán na alergologii, kde mi na základě testů bylo řečeno, že mám alergickou reakci téměř na všechny pyly. Na základě testů mi byly připravené desenzibilizační injekce, které mi aplikovali v létech 1976, 78, 79, 80, 82. Přinesly pouze dočasný útlum alergické reakce. Od roku 1985 jsem bral místo desenzibilačních injekcí tablety jako Dithiaden a Zyrtec. Pobyt v lese a na louce je pro mne v období sezóny (květen až srpen), nemyslitelný bez každodenního pojídání Zyrtecu. S kúrou antihelmintik jsem začal koncem roku 2011, na základě telefonátu s ing. Bláhovou. Od prosince 2011 jsem k ní začal chodit. Podle jejích pokynů jsem aplikoval detoxikační kúru. Na přelomu dubna a května 2012 jsem Zyrtec začal jako obvykle brát. Jen tak ze zvědavosti, zda se nějak projeví výsledky detoxikace, jsem ho koncem května vysadil. Neberu ho ani dnes 7. srpna. Jsem bez alergických příznaků. V lese ani na poli nesmrkám, a dokonce se snížilo slzení očí. Detoxikační kúra proběhla ve 3 etapách od prosince 2011 až do půlky května, kdy jsem bral především antihelmintika

Albendazol + Praziquantal + Ivermectin pasta, a k tomu detoxikační preparáty předepsané ing. Bláhovou. V. V.




Komentář H.B.: Koncem ledna 2012 měl pan V. za sebou základní odčervovací kúru včetně ivermectinové pasty. Klient sdělil, že se v noci potí, někdy se musí dokonce uprostřed noci převléknout. Naměřili jsme Mycobacterium tubecrulosis, leptospiru, borrelii, toxoplazmózu, chlamydie, onkoviry a zbytek hlístů. Dostal preparáty na viry a bakterie a zopakoval albendazol. V dubnu jsem doměřila plasmodia a nová filária. Ivermectin zlikvidoval jen nedospělá stadia vlasovců a proto se opět domnožili. Klient začal s MMS, zopakoval protivlasovcovou kúru, tentokrát už včetně Hetrazanu. V červnu pokračoval s drenáží dalších orgánů od plasmodií. /Lymfa, játra, žíly, oči, mozek, slezina, plíce, hormonální osa/, Úsilí jsme napřeli vždy tam, kde jsme je naměřili. Při kontrole začátkem srpna klient hlásí výrazný ústup pocení, obejde se bez ZYRTECU, nebere ani jiná alopatika. Dostal poslední kapky, na podzim přijde na poslední kontrolu. Do kontroly bude pokračovat s MMS. Doufejme, že komáři mu do podzimu dají pokoj.


ALERGIE = VLASOVCI

Vlasovci, neboli mikrofilárie,jsou parazité krevního a mízního systému. Do našeho organismu se dostanou po poštípání bodavým hmyzem ovády, komáry, pakomáry, střečky.. . Mikrofilária, zvláště dospělí jedinci, si najdou bezpečný úkryt v čelních dutinách a ve vedlejších dutinách nosních. Živorodé samičky, jednou oplodněné, produkují desítky larev denně, larvy s hleny stékají nosní sliznicí. Žijí několik let. Oko je spojeno s nosem slznými kanálky, což je pro několik mikrometrů velké larvičky hotová autostráda. Alergikům také svědí, řežou a pálí oči, a očaři nejsou schopni vystopovat tak nepatrnou zátěž, jen shledávají, že je oko trvale v zánětu. Mikrofilárie zvyšují nitrooční tlak, protože ucpávají oční cévy. Lékař si červené oči nebo svědění vysvětlí přemrštěnou reakcí těla na bezvýznamné podněty, jako je prach a pyl, zatímco alergik bojuje svůj marný boj se skutečnými vetřelci. Navíc infikovaného hmyzu přibývá a je tu nekonečná šance se každé léto reinfikovat. Nosní dutina je zase spojena přes nosohltan a Eustachovu trubici se středním a vnitřním uchem, kde mají vlasovci božský klid. Ivermectinovou pastou vytíráme nosní sliznice a zředěnou kapeme do uší a nosu. Do uší kapeme i vysokoprocentní líh. Využíváme jakoukoliv desinfekci. Do nosu kapeme zředěné MMS. Alergici bojují s živým nepřítelem. Střídáme s výplachy slabým roztokem hypermanganu, nelíbí se jim ani slaná voda, která dramaticky mění pH jejich prostředí. Vyplachovat nos slanou vodou patří ke starým jogínským technikám, jogíni na to mají i speciální konvičku a technika se nazývá ,,netí“. Můžeme také vytírat nos špetičkou soli, na závěr vymastit nosní dírky Fenistil gelem, svědění se zázračně uklidní. Nutno aplikovat souběžně Ivermectin a Hetrazan i orálně.


Kontrola 20. 8. 2013 ,,jsem stále bez alergií a senné rýmy, už rok a půl, od té doby, co jsem začal s detoxikací. K lékařům jsem úplně přestal chodit. Celou dobu beru udržovací dávky MMS. “ Dnes řešíme rameno, protože klienta opět něco poštípalo v blízkosti ruky. V kloubu jsme našli nové vlasovce, jinak zbytek těla je až na drobnosti čistý. Klient dostal informatika na klouby a vlasovce, zkrácenou protivlasovcovou kúru, a pokud léky zaberou, může se u mne ukázat až zase za rok.

362 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page