top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Borrelióza, kauza paní J.D.

Můj příběh začal v dubnu roku 2012, kdy jsem, po práci na zahradě, v oblasti 7 krčního obratle, objevila přisáté klíště. Jak dlouho bylo přisáté, nevím. Po vyjmutí byl určitou dobu klid, ale pak to nastalo. Na konci května začalo místo vpichu nesnesitelně svědit. V lékárně mi byl doporučen Bepanthen, ale svědění nepřestalo. Objevilo se netypické slabé zarudnutí ve tvaru obdélníku o velikosti 6 x 7 cm. Obvodní lékař příznak vyhodnotil jako počátek borreliózy, doporučil počkat s odběrem krve, aby byl nález v krvi prokazatelný. Vzorek krve byl odebrán až 20.7. 2012. Dle sérologického vyšetření se jednalo o borreliovou infekci, stádium však nebylo možné určit. Teprve tehdy jsem dostala antibiotikum, které jsem poctivě využívala. K tomu jsem ještě přidala Spirobor a další kapky od firmy Joalis. Na začátku prosince mi lékař odebral kontrolní vzorek krve, ve kterém byly zjištěny nezměněné hodnoty borrelií. Na můj dotaz, jak bude tedy pokračovat léčba, mi obvodní lékař řekl, že si časem moje tělo s infekcí poradí samo a že nemám studovat doporučení a informace z internetu.


Mám známou, které nebyla borrelióza doléčena, a ona postupně přestala ovládat nohy a ruce, až skončila na invalidním vozíku. Lékaři ji nebyli schopni více pomoci. Rozhodla jsem se, že nad borreliózou tedy zvítězím jinak, alternativně. Poprosila jsem o pomoc ing. Hanu Bláhovou, o jejíž práci a způsobech léčení jsem četla v REGENĚ.


Paní inženýrku jsem kontaktovala prostřednictvím internetu 29. 12. 2012 a ještě týž den jsem měla odpověď, doporučení na užívání MMS a návod na užívání univerzální protiparazitární kúry. Chtěly jsme mít náskok do termínu prvního měření 6. 5. 2013. Vše potřebné jsem objednala přes internet a celou kúru jsem za různých průvodních nepříjemných příznaků využívala. MMS na mne působilo příznivě, po určité době jsem cítila velký příliv energie.


Na první měření 6. 5. 2013 jsem přišla silně zapocená a schvácená, i když nebylo výrazné teplo. Paní inženýrka se mě zeptala, zda jsem byla někdy na dovolené v jižních destinacích. Ano, byla, jak v jižní Evropě, tak i v Asii. A při měření jsem se nestačila divit, co vše v sobě mám. Ve všech orgánech jsem měla 4 typy plasmodií /proto jsem se tolik potila/, naštěstí nebyly v mozku, podobně to vypadalo s borrelií. Kromě toho mi byli naměřeni vlasovci /bušení srdce, záněty žil/, babesie, některé viry, v ledvinách hlísty. Dostala jsem doporučení užívat MMS 2 denně, po 4 kapkách, a informatika firmy Joalis na očistu srdce, jater, na borrelie, plasmodia a retroviry. Ve druhé fázi jsem čistila kosti a klouby, ledviny a opět plasmodia.


Po 14 dnech užívání MMS a kapek jsem nasadila protivlasovcovou kúru, Ivermectin a Hetrazan na dospělce. Později Albendazol. Na druhém měření


13. 9. 2013 se cítím lépe, zlepšilo se pocení. Stále se však stěhují bolesti v kloubech a na páteři. Už mi nejsou naměřeny borrelie, viry, ani babesie. V některých orgánech ještě plasmodia a vlasovci. Nestačím se divit, jak kúra dobře funguje. Paní inženýrka doporučuje i nadále 2 x 4 kapky MMS, čistíme slezinu, klouby, opět ledviny, plasmodia. Zopakuji Hetrazan a Iverfast.


Třetí měření 6. 12. 2013 – měření bylo velmi důkladné. Výsledek? Žádní vlasovci, žádné plasmodium, žádná borrelie. Hurá!


Krásný dárek k Mikuláši. Cítím se dobře, daleko méně se potím, přestalo mi bušit srdce, zmizela cysta z jater, mnohem lépe spím, nemám neklidné nohy, nejsem zahleněná, ztratila se mi bradavice na nose. No, není to paráda? Zůstala cysta na levé ledvině, na vyčištění jsem dostala kapky od firmy Naděje, věřím, že i ona se časem ztratí. Od paní inženýrky jsem dostala doporučení, abych si doplnila vitamíny, minerály a kloubní výživu. To už bude jen příjemné hýčkání orgánů bez nepříjemných vedlejších reakcí.


Na závěr bych chtěla ing. Bláhové poděkovat za její záslužnou práci, trpělivost a za její snahu pomoci i v případech, kdy klasická medicína nezná řešení. Dokonce se nezalekla různých výhrůžek a propaguje užívání skvělého MMS, bez něhož bych jistě nedosáhla tak dobrých výsledků. Svou práci odvedla také antihelmintika, preparáty firmy Joalis a firmy Naděje. Jsem ráda, že jsem neposlechla svého obvodního lékaře a že jsem měla tu čest potkat tak skvělého a pro věc zapáleného člověka, jako je paní ing. Hana Bláhová.


S láskou D. J.

479 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page