top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Mikrosvět ve mně, kauza paní Z.K.

Začalo to nenápadně, když jsem za paní Bláhovou došla coby redaktorka jednoho zdravotního serveru pro rozhovor. Celá problematika mě zaujala natolik, že jsme se domluvily na přeměření mé tělesné schránky. Různé zdravotní problémy jsem cítila, ale díky svému věku nad padesát let jsem jim už nevěnovala žádnou pozornost v domnění, že se s tím už nedá nic dělat.

Problémů byla celá řada. Za jedním okem mne tlačilo, píchalo, oko cukalo a slzelo - vlasovci. Měla jsem stabilně ucpanou jednu nosní dírku – vlasovci. Šustilo, svědilo a pískalo mi v uchu – vlasovci. Měla jsem pocit, že uvnitř lebky mě mrazí a mozek se stahuje­ - plasmodia. V krku mi vysychalo a dráždilo mě to ke kašli, zvláště v noci – vlasovci, ploší červi. V noci jsem se také potívala – plasmodia. Po celém těle mi cukaly svaly- vlasovci. Měla jsem neopálené skvrny na trupu z obou stran, kůže na trupu svědila-vlasovci, konkrétně onchocerca. Cítila jsem tlak na vaječnících- cestoda. Měla jsem nafouklé břicho po každém jídle, pocit plnosti, reflux jícnu, dráždivý tračník/střídavé průjmy a zácpy/. Svědil mne konečník. Prvoci, hlísti, cestoda. Bolely a otékaly mi klouby - borrelie, plasmodia, vlasovci. Tvořily se mi křečové žíly a cítila jsem v nich bolest- vlasovci. Na noze jsem měla bouličku velikosti třešně-vlasovci.

Některé své problémy jsem se již snažila řešit u odborných lékařů. Cukání v oku, skvrny na zádech, pocit mrazení v mozku, křečové žíly…. Žádné mastičky ani prášky mi nepomohly. Když jsem popsala lékaři své pocity v hlavě, odbyl mě smíchem.

První měření mě zaskočilo. Paní Bláhová naměřila 28 patogenů. Papír byl zcela popsaný, ale informace nikterak nekolidovaly s mou zdravotní historií. Pojala jsem k celému procesu důvěru a to je bezesporu první důležitý krok k úspěchu. Druhým krokem je trpělivost. Pokud mám v sobě mikrosvět virů, bakterií a parazitů desítky let, nezbavím se ho jednou zázračnou pilulkou.

Jako dítě jsem trávila celé prázdniny u babiček na venkově. Obě měly všechna domácí zvířata, na která si vzpomenete. Koupala jsem se s husami a kachnami v rybníku i potoce, jezdila jsem na koních, pásla krávy. Teď vím, že to vše je slušný základ pro získání parazitů. A jak jsem byla poučena paní Bláhovou, přenos se mohl uskutečnit i při porodu a moje maminka ve stejném prostředí vyrůstala.

Celá detoxikace byla založena na užívání informačních kapek a antihelmintik. Při první kúře jsem měla náběh na žlučníkový záchvat, ale asi po 4 hodinách jako když utne. Úleva. Žlučník, který jsem měla před 25 lety operovaný, se pročistil. To mou důvěru jen posílilo. Při další kúře jsem nepřetržitě několik hodin suše pokašlávala. Čistily se plíce. Asi po roce mi z pod víčka oka při mytí vypadlo ,,něco“, tvarem a velikostí připomínající rýži. Krok za krokem některé patogeny mizely, ale také se znovu objevovaly. Viry a bakterie byly schované v parazitech, ze kterých se opětovně do mého organismu vysypaly při jejich likvidaci. A začalo se nanovo, i když s výrazně menším počtem. Velký pokrok přišel s užíváním Hetrazanu s Ivermectinem, a rychlý závěr způsobily kapky MMS.

Po dvou a půl letech a devíti návštěvách u ing. Hany Bláhové v Detoxikačním centru v Brně nemám naměřeny žádné patogeny. Jsem FIT nejen podle měření, ale i subjektivně.

 

Komentář HB: za konkrétní potíže své klientky jsem doplnila ,,odpovědné“ patogeny. Celá kúra trvala tak dlouho ze dvou důvodů: neměly jsme dlouho k dispozici Hetrazan, a MMS tu bylo v plenkách. Ani jedna jsme k němu neměla zprvu žádnou důvěru a detoxikace vedená jen informatiky se vleče. Dnes jsme schopni s klienty stejné potíže zklikvidovat za poloviční čas. Podtrhuji disciplinovanost, slunnou povahu a optimistický přístup klientky, která byla v každém okamžiku detoxikace ochotna vidět vždy jen pozitivní výsledky, a vyjmenovat spíše to, co se zlepšilo, než zdůrazňovat průvodní negativní reakce. Takoví lidé jsou předurčeni k vítězství nejen v detoxikaci.

426 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page