top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Jak mi pomohla antiparazitika, kauza paní J.S.

S přibývajícími léty se pomalu ale systematicky zhoršoval můj zdravotní stav. V mládí jsem trávila hodiny v přeplněných čekárnách lékařů všeho druhu. Ve výsledku jsem dostala nějaký lék. Pamatuji se, jak jsem si asi v 35 letech donesla takový lék domů a začala jsem pečlivě číst příbalový letáček. Když jsem si přečetla všechny vedlejší účinky, vyhodila jsem lék do koše. Kupodivu na kontrolním vyšetření pan doktor nic nepoznal. Vždy to nebylo tak jednoznačné. Jednou jsem dostala na úporné nachlazení nějaká antibiotika, která mi tak rozhodila imunitu, že jsem ještě asi půl roku musela navštěvovat odborné lékaře. Zhruba kolem 40 let jsem už věděla, že jakýkoliv lék, který sním, mi vyvolá bolest žaludku a hlavy. Proto jsem své zdraví začala řešit akupunkturou a homeopatií. Tou dobou jsem začala přibírat na váze, objevila se alergická rýma. Na doporučení homeopatky jsem si nechala odstranit všechny amalgámové plomby. Přestala jsem jíst maso. Najednou jsem měla pocit, že mi maso neprospívá. Do mých 58 let se ale můj zdravotní stav postupně zhoršoval. Měla jsem například problém se ohnout k noze a ostříhat si nehty. Nemohla jsem pochopit, proč se zhoršuji, když jím zdravě. Spoustu zeleniny vlastní výroby, čerstvé saláty, ovoce a ovocné šťávy. Přesto moje váha stále stoupala, měla jsem neustálý hlad a musela jsem jíst nepřiměřené dávky jídla, abych se nasytila. Až jednou vnoučata dostala roupy a lékařka jim na to napsala léky. Dcera nedostala nic. Začala jsem pátrat v paměti, a vzpomněla jsem si, že jsem měla dětské roupy ve škole. Dostala jsem na to jen jeden lék. Později roupy chytly moje dcery ve školce, přeléčeny byly jen ony. Nějakou dobu jsem studovala na internetu a dospěla jsem k názoru, že škrkavky a roupy určitě mám. Absolvovala jsem podrobné vyšetření u obvodní lékařky, včetně odběrů stolice i moče, krev na cukr apod. Výsledek - až na sníženou hladinu železa v krvi - jsem zdravá. Věřila jsem, že by se paraziti při tolika vyšetřeních našli, neměla jsem odvahu požádat lékařku o antiparazitika. Začala mě bolet pata, nemohla jsem chodit a kulhala jsem. Ortoped nic nezjistil. Na alergologii jsem přestala chodit po zkušenosti půldenního čekání v čekárně, léčba bez efektu. Také jsem měla pocit, že homeopatická léčba mi jen tahá peníze z kapes a účinek žádný. Zklamal mě hlavně pan MUDr. Jonáš v Praze a MUDr. Hrušovský. Úleva žádná. MUDr. Jonáš se mi po 3. hodinovém čekání po objednacím termínu věnoval asi 25 minut a v tu dobu si vyřídil asi 6 telefonátů. Při placení velmi vysoké částky jsem měla nepříjemné pocity a to byla také moje první a poslední návštěva tohoto známého člověka. Roky jsem chodila k homeopatům. Pomalu jsem začínala získávat názor, že všechny zdravotní problémy klasická ani alternativní medicína nedokáže odstranit. Potíže trvaly a lékaři začínali tvrdit něco o psychosomatických příčinách.




Naštěstí se objevila další varianta léčby. S nadějí, že by to přece jen mohlo pomoci, jsem si četla na internetu články od paní ing. Hany Bláhové. Doporučil mi ji známý, který k ní chodil. Měla jsem štěstí a tak jsem se dostala v září 2011 do její ordinace. Byla jsem ráda, že jsem mohla absolvovat netradiční léčbu u člověka, který svoji práci zvládá dokonale. Hned po první očistné kúře antihelmintiky se objevily první hmatatelné výsledky. Byla to hromada škrkavek v míse, také jsem je fotograficky zdokumentovala. Měla jsem i nepříjemné zážitky z léčby, kdy jsem se po prvním ošetření zapperem obsypala červenými fleky. Také jsem těžce nesla protiprvokovou léčbu, bylo mi při ní špatně, ale vydržela jsem. Další léky na parazity jsem snášela relativně dobře. Koupili jsme si domů zapper a denně jsem likvidovala hromady parazitů, virů a bakterií. Všimla jsem si, že nemusím jíst tak velké dávky jídla a přesto nemám hlad. Logicky jsem přestala živit ty parazity, které jsem odstranila z těla. Ale ještě pořád přetrvávali vlasovci, kterými jsem byla hodně promořena. Začala jsem vnímat jednoho v nosní a čelní dutině, který mi způsoboval alergickou rýmu. Večer se hýbal a dráždil ke smrkání. Nepomáhaly proplachy nosu. Po roce a půl léčby jsem byla na kontrolním vyšetření, které ukázalo, že jsem se zbavila všech parazitů, zůstali jen vlasovci. Pomocí Humblova roztoku jsem zlikvidovala plasmodia a většinu bakterií, které jsem si za celý život nasbírala. Zbývala mi poslední kúra na vlasovce. Jenže v tu dobu manžel bojoval se střevní chřipkou. Viry střevní chřipky se mi stačily namnožit v trávicím traktu právě v době, kdy jsem úspěšně dokončila tuto kúru. Zřejmě bych léčbu zvládla bez komplikací, ale střevní chřipka způsobila, že jsem skončila dehydrovaná v nemocnici na kapačkách. A tam jsem si teprve uvědomila, jaké mám štěstí, že jsem právě dokončila léčbu netradiční medicíny. Protože ostatní pacienti tam byli na 14 dní a já jsem po 2 dnech mohla zdravá odejít domů. Přitom jsem už dokázala odhadnout, že u mnohých pacientů byla příčina jejich nedobrého stavu právě v parazitech, ale lékař jen krčil rameny a nedokázal pomoci. Nabízel medikamenty, snažil se, ale příčinu neměl šanci najít. Proto píšu tento příspěvek, protože podmínky pro léčbu parazitů jsou v naší republice nulové. Kdybych mohla mít nějaké přání, tak by znělo asi takto: dostupná léčba parazitů pro všechny, kteří o ni mají zájem. Nechápu, proč jsem se při své léčbě musela ze strany lékařů setkávat s nadřazeným chováním, pohrdáním a zamlčováním problémů, místo snahy o spolupráci. Začínám mít dojem, že opravdu našemu zdravotnictví nejde o pacienta, ale o počet úkonů, množství léků. Po návratu z nemocnice jsem snadno doléčila střevní chřipku pomocí MMS. Černé uhlí, které mi podávali, střevní chřipku zcela nezastavilo, kdežto roztok ano.

Aby někdo běžně začal roztok používat, je v mém okolí nereálné. Všichni si myslí, že musí trpět a ani to nezkusí. Místo toho opakovaně pojídají antibiotika. Bez účinku. Je mi líto mých vnoučat, protože jejich mámy zatím nechápou. Já budu mít tento měsíc 60 let, neberu žádné léky, nemám cukrovku, vrásky, ani šedivé vlasy. Vyčištění organismu a střevní chřipka se postaraly o váhový úbytek 5 kg, ale očekávám, že váha půjde ještě dolů. Mám dokonce lékařsky potvrzené, že se mi snížily dioptrie. Na kontrolním vyšetření u ing. Bláhové se už žádní paraziti neukázali. Těším se na léto, že si budu konečně užívat zdraví. Doufám, že svým příspěvkem ovlivním ty pacienty, kteří zatím váhají.

J. S.

963 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page