top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Zhoubný nádor v mozku, kauza paní A.S.

V prosinci loňského roku mi lékaři řekli, že mám zhoubný nádor v hlavě, velikosti 11cm. Dělali mi dvě vyšetření, protože se jim v laboratoři nejdříve pomíchaly výsledky. Na začátku ledna mi nabídli chemoterapii. Odmítla jsem to s tím, že bych chtěla zkusit jinou, přírodnější léčbu. Doktor mně z ordinace skoro vyhodil, že se nebude podílet na mé smrti. Milý doktor, že? No a pak mi jeden známý doporučil MMS, ať to zkusím. V tu chvíli jsem byla rozhodnutá zkusit všechno, abych to překonala.




Na začátku jsme měla tendenci se litovat, ale začala jsem užívat osm kapek každou hodinu osm hodin denně. MMS jsem aktivovala kyselinou citronovou. Celé dva měsíce jsem neustále zvracela a první měsíc jsem k tomu měla průjem, ale když jsem přišla na kontrolu, po dvou měsících byl nádor o pět cm menší. To mi dodalo sílu k dalšímu boji, protože to bylo fakt hnusné. Pak už to tak rychle nešlo, už jsem nezvracela ani neběhala na toaletu. Při tom všem jsem pořád chodila do práce. Ted, když se na to zpětně dívám, tak nechápu, jak jsem to zvládla.


Po dalších čtyřech měsících měl nádor jen necelé dva cm. V tom čase jsme přestala MMS užívat, protože to bylo před odjezdem na dovolenou. Neužívala jsem to tři týdny a pak jsem začala znova, ale už jenom tři kapky každou hodinu měsíc. Pak jsem znova jela na testy a nádor byl pryč. Rakovinové buňky nejsou ani v krvi, k nelibosti doktora. Řekl, že je to neuvěřitelné, a z lékařského hlediska v podstatě nemožné, ale že má výsledky na papíře, takže věřit musí, ale nechápe to. MMS teď neužívám, protože se mi z něj udělal ledvinový kámen, který mi zablokoval ledvinu. Takže jsem skončila na operaci, vytáhli mi ten kámen a teď marodím. Poslali ho na rozbor a je z větší části plný soli.


To je tak zhruba všechno. A. S.



Komentář HB: Ledvinový kámen se u této ženy vytvořil proto, že užívala k aktivaci MMS kyselinu citronovou. Kyselinu citronovou by neměli užívat lidé, kteří mají slabší urogenitální trakt, mají artritidu nebo dnu. Vznikají citráty, a krystalky solí se usazují v ledvinách a v kloubech. S HCL vzniká jen malé množství kuchyňské soli a voda.

345 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page