top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Pocení - persiprace, kauza paní B.H.

Pani Bláhova,

mne sa velmi polepšilo od minula - teda od spred dvoch rokov stále lepšie. Vždy ked prídem ku Vám, akoby sme odkryli dalšiu vrstvu, a akoby teraz sme sa dostali na koniec toho reťazca - aspon mám ten pocit: pani Bláhova - ja som sa prestala potit! To hrozne potenie, co mám celý život, proste teraz nic. Ked mám stres tak áno, ale ked som doma, tak vobec, proste suché podpazušie! Neuveritelné, aj sa to obávam napísat, aby sa niečo nezmenilo! Ale už to tak mam asi 2 a pol mesiaca. A prestala som používat antiperspirant - zistila som, že naopak z toho sa ovela viac potím, akoby telo chcelo ten hliníkový svinčík z pokožky vylúčit. Dezodorant je v pohode. :)


Zdraví B. H.

1. 3. 2016

Komentář H.B.:


Klientka ke mně poprvé přijela 18. 4. 2014.

Stížnosti: únava, slabost, pocení, zhoršování zraku, ženské potíže, nafukování břicha, plynatost, svědění konečníku, mastí se pokožka, bradavičky, bolí páteř, zejména v dolní části, plísně nohou. Klientka zcestovala Asii, severní Afriku i střední Ameriku. Doma v dětství všechna hospodářská zvířata.


Naměřily jsme: virové, bakteriální i parazitární zátěže, od každého druhu několik. Borrelie, brucelly, herpetické viry a onkoviry, helicobacter, pomalé viry, virus West-Nil, plasmodií tři druhy a k tomu babesie, 5 druhů vlasovců, strunovec, několik druhů tasemnic a hlístů, plísně, prvoky včetně améb.


Klientka mne navštívila ještě v červenci 2014, kdy jsme si ujasnily, že jezdí na chalupu, kde pije vodu ze studny, takže konzumaci této vody je potřeba vyřadit, dále v říjnu 2014, kdy došlo ke zhoršení po dovolených a letním štípanci, v lednu 2015, kdy už jsem věděla o rezistentních prvocích a cíleně jsme naměřily běžné i rezistentní prvoky a trochu bakterií, v červnu 2015, kdy stále přetrvávaly rezistentní prvoci a nepatrné množství virů, mluvíme o filtru, v říjnu 2015, po dovolených opět prvoci, po štípanci noví vlasovci a borrelie, nová plasmodia, testujeme vodu v domácnosti, voda je kontaminovaná prvoky, v prosinci 2015, prvoci, znovu mluvíme o důležitosti filtru. Filtr namontován, potíže ustupují, březen 2016, klientka bez zátěží a bez potíží.


Klientce jsem doporučila hlavně opakovaně léky na prvoky obou typů, na vlasovce opakovaně, zpočátku i na hlísty a tasemnice, celou dobu brala poctivě MMS, kapky Joalis na bakteriální a virové zátěže, ke konci – poslední návštěva- už bez informatik. Z přehledu jasně vyplývá, že nás celou dobu zdržovala kontaminovaná ,,pitná“ voda, a kdyby klientka měla to štěstí a žila v místě, kde je voda správně upravovaná, nebo si namontovala filtr ihned, celková doba detoxikace se mohla zkrátit o dlouhé měsíce. Obecně také pozoruji, že lidé, kteří mají doma dobrou vodu, se mnohem rychleji dostávají z nových virových a bakteriálních zátěží, kterým se nelze při běžném životě stoprocentně vyhnout. Imunitní systém nemá tolik práce a nové viry a bakterie ihned řeší. Tito šťastlivci ani neonemocní, a v práci mají minimum zameškaných dní.

286 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page