top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

I kočky mohou mít vlasovce, kauza paní R.B.

Dobrý den, vážená paní Haničko,

v lednu 2016 jsem Vás žádala o pomoc pro moji 14-letou kočičku Zuzanku, které již tak 3 roky pelichalo bříško. Byla jsem několikrát u veterináře, ale nenašli důvod. Po pročítání Vašich dvou knih DENÍK PORADCE I a II, a po přečtení Vašich webovek jsem loni, při poslední veterinární kontrole, sama poprosila veterinářku, aby dala mé Zuzi odčervovací tabletu proti velkým parazitům. Ona poznamenala, že to červy nebude, ale dala jí CESTAL . A bříško jí za krátkou dobu začalo zarůstat. Pak se to ale začalo opět zhoršovat.

Pozorovala jsem, že si Zuzi příliš často hekticky lízala bříško, stehýnka i přední nohy zevnitř, až prosvítala kůže. Jako by ji něco svědilo? Nohy zevnitř i celé bříško až na hruď byly jako ošmirglované. Moje Zuzka je černá kočka, ale tam měla bílou kůži. A to byl kontrast!! Její srst, vždy lesklá, byla teď matná, a dokonce měla i něco jako lupy.

Veterinářka dokonce Zuzi vyškubla pár chlupů, položila pod mikroskop, ale

nenašla nic. Kruci, co ti doktoři celé ty roky v té škole studují??

Když v ordinaci takhle selhávají? Vylíčila jsem Vám to a Vy jste mi poradila opatřit si pro ni MILBEMAX proti filáriím, 2 tabletky za 140 Kč. Zopakovala jsem 6. 4. 2016 jednu tabletku CAZITEL, a 30. 4. 2016 dostala jednu tabletku MILBEMAXU. A stal se ZÁZRAK!!!

Dnes, 24. 5. 2016, tedy po měsíci, jsou všechna vypelichaná místa zarostlá. JUCHÚ!

Po třech letech trápení!! Divoké olizování je pryč, její černá srst opět září leskem. Zde vidím paralelu s lidmi a jejich případnými kožními problémy a lupy!

Jste velké zlatíčko, mooooc děkuji. Kdybyste věděla, kolik koček je takto postiženo? Hledala jsem mnohokrát pomoc na internetu. Odpověď veterinářů: psychosomatické problémy! A skutečnost je tak jednoduchá!! Vlasovci.

Klidně to můžete uveřejnit.

Vaše R. B.

262 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page