top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Dlouhá cesta ... , kauza paní A.R.

Dlouhá cesta se šťastným koncem, aneb když dva dělají totéž, není to totéž ...


Jmenuji se Anna, je mi 69 let, bydlím v Plzni. Mé potíže začaly v březnu 2013, začínaly převážně v nočních hodinách, různé pocity tuhnutí ve tvářích, končetinách, stavy cukání ve svalech, cukání bylo viditelné. Ztuhnutí a brnění končetin, pocity tlaku na prsou, tlaky do hlavy, noční pocení a nespavost. Moje obvodní lékařka mi nechala udělat náběry na borrelie. Výsledky byly sporné, přesto jsem byla léčena Klacidem, který jsem užívala tři týdny. Nastalo mírné zlepšení, ale tuhnutí svalů přetrvávalo, i tuhnutí svalů ve tvářích. Lícní sval ochabl tak, že jsem nemohla otevřít ústa, vždy to trvalo chvilku a pak to ustoupilo. Pociťovala jsem tuhnutí a úplné ochabnutí paže od prstů až k lokti. Bylo to nepříjemné, vždy jsem si musela ruku zvednout druhou rukou a snažit se ji rozpohybovat, což se po nějaké době podařilo. Vždy při těchto stavech jsem měla vysoké hodnoty krevního tlaku. V měsíci březnu jsem byla třikrát odvezena RZP, ale vždy mě propustili domů, dali mi léky na snížení krevního tlaku, počkali, až tlak klesne, a bylo hotovo. Při poslední návštěvě nemocnice jsem měla „štěstí“ na paní doktorku, která byla od prvního okamžiku přesvědčena, že mé zdravotní problémy jsou psychického původu, protože kromě vysokého krevního tlaku na mě nic neshledala. Okamžitě mě poslala na psychiatrické vyšetření.


Lékař v psychiatrické ordinaci provedl vyšetření s tímto závěrem:

Lucidní, klidná, plně orientovaná, s přiměřen. PMT, na otázky odpovídá ochotně, logicky, bez latence, nálada bez znatelného poklesu nebo elace, aktuálně bez úzkostnosti, bez poruchy vnímání nebo myšlení. RE – suspektní úzkostná porucha- F 41.0, nutno vzít v úvahu jako možnou příčinu přechodnou hypotenzi, následovanou kompenzační reakcí s úzkostným doprovodem. Doporučeno při potížích užít ½ - 1 tab. Oxazepamu. Doporučena kontrolu v interní ambulanci, ke zvážení úpravy antihypertezní medikace. Z dlouhodobého hlediska vhodná léčba antidepresivy, pacientka zatím toto odmítá. Doporučena eventuálně kontrola v psychiatrické ambulanci.

Po této zkušenosti jsem začala hledat na internetu, co které potíže může vyvolávat, a tak jsem se dostala až na články o parazitech, a našla jsem příběhy nemocných lidí, jejichž potíže se tolik podobaly těm, které jsem měla já.

V těchto článcích jsem zjistila, že v Brně je paní ing. Bláhová, která má s parazitární zátěží lidí velké zkušenosti, a proto jsem se na ni obrátila. Ta mi doporučila paní K. Z Dvorce u Nepomuka – zaškolenou poradkyni.


Začátkem července 2013 jsem navštívila pí. K. a ta provedla měření.

Velkou zátěž naměřila ve střevech - žloutenky, helicobacter, polyomaviry, EBV, v tepnách vlasovce, v plicích také vlasovce. V pojivové tkáni, ve svalech svalovec, viry obrny, trichmonáda. Parazity naměřila v hlavě, očích a v míšních nervech. Doporučila mi začít přírodní kúrou, pít 1 x denně Coral- Mine a Combination six – doplněk stravy, pak udělat očistu jater Epsomskou solí a následně začít užívat Colo-Vadu Plus. Po týdenním pití Coral- Mine a Combiationu six jsem paní K. zavolala, že mám velké tlaky v hlavě a zesílené i ostatní potíže, které jsem si k ní přišla léčit, a potřebuji rychlou pomoc. V té době jsem byla upoutaná na lůžko, měla jsem velké zdravotní potíže, a už jsem věděla, že pitím vody Coral - Mine se parazitů a virů nezbavím. Po tomto rozhovoru jsme se domluvily na následující léčbě- Praziquantel po večeři 2 tablety, za dvě hodiny další dvě tablety, zapít grepovou šťávou. Druhý den po večeří totéž, dva dny pauza, následovala 14ti denní hetrazanová kúra, potom následovalo užívání pasty Duramectin, tím byla ukončena protiparazitální léčba. Po třech týdnech užívání protiparazitálních léků nastalo mírné zlepšení. Poté měla následovat přírodní očista, pití vody Coral- Mine, Conbiation six – doplněk stravy, a Colo-Vady. Po celou léčbu jsem užívala kapky Joalis dle doporučení pí. K. Brzy se potíže vrátily, a já jsem si uvědomila, že paní K., která byla na seznamu poradců ing. Bláhové, si jede po svém, a bez ohledu na individuální potíže pacientů preferuje hlavně svoje přípravky. Proto jsem léčbu ukončila.

Opět jsem se obrátila na paní ing. Bláhovou a ta mi doporučila poradkyni paní V. Jezdila jsem za ní do Přeštic každé dva měsíce. Začala jsem v říjnu 2013 a paní V. mi opět naměřila velké množství parazitů, virů a bakterií. Naordinovala mi kapky Joalis, které jsem dostávala pravidelně vždy po dvou měsících, čtyři až pět lahviček, vždy při každé kontrole. Hned na počátku léčby jsem také užívala doplněk stravy Formula N.V. M. N., protože mi naměřila onkoviry. Dále následovaly v únoru dvě protivlasovcové kúry, v polovině února jedenáctidenní kúra, koncem února znova krátká protivlasovcová. Potom následovalo vždy měření a užívání kapek Joalis a kapek Naděje. Po protivlasovcových opakovaných kúrách vždy nastalo zlepšení, ale potíže se po nějakém čase vracely. V prosinci jsem ještě užívala Metrodinazol a Praziquantel. Tak se to stále opakovalo. Také jsem kapala kapky MMS 1 x denně. Bylo to nekonečné léčení a problémy přetrvávaly, vždy se trochu zmírnily a opět se znovu vracely. Ještě jsem zapomněla uvést, že asi dva roky jsem měla vodnatou rýmu, vždy mi začalo nečekaně kapat z nosu, tak jsem někdy vypadala jako malý usmrkánek. Najednou, třeba při placení v obchodě, mi začalo kapat z nosu. Cítila jsem se trapně, ale nedalo se s tím nic dělat. Stejně dlouhou dobu jsem měla na krku ekzém a začervená oční víčka. Často jsem mívala hlenovité průjmy, na ty neplatila ani dieta, kterou jsem se snažila poctivě držet. Moje léčení u paní V. trvalo dva roky!, využívala jsem 58 lahviček kapek Joalis a 8 lahviček kapek Naděje. Přesto potíže stále přetrvávaly.

Seznam využívaných JOALIS kapek, rok 2013-2015

Paní . K. – Cortex, Cranium, MindDren, OkulaDren, InfoDren jaro 2013

Paní V. - 53 ks kapek Joalis začátek podzim 2013- konec podzim 2015

Celkem: 8 ks kapky Naděje

Ing. Bláhová, Joalis: říjen 2015 až květen 2016

RespiDren, PankreaDren, LiverDren, Zooinf

Kapky Naděje - Sklerotik, Respiro

Opět jsem zavolala paní ing. Bláhovou a poprosila ji, zda by mě mohla léčit. Paní Bláhovou jsem poprvé navštívila 30. 10. 2015. Naměřila velmi mnoho parazitů, virů a bakterií, řekla mi, že léčba nebyla vedena správně, protože bych po tak dlouhé době léčení neměla mít tak velký seznam patogenů. Doporučila mi, abychom si doma nechali nainstalovat filtr na vodu s UV lampou, protože voda v našem bytě nebyla dobrá. To jsme také hned zařídili. Všechny léčebné postupy, které mi paní ing. Bláhová doporučila, jsem poctivě dodržovala. Užívala jsem léky, kapky Joalis a MMS jsem zvýšila na 2x 4 kapky denně. Další kontrola byla dne 3. 2. 2016 a zlepšení bylo velké. Průjmy nejsou, mrtvění rukou, nohou a chvění je o hodně lepší, bolest břicha zmizela, ekzém na krku a začervenalá oční víčka už nemám, rýma, o které jsem si myslela, že se jí už nikdy nezbavím, je také pryč. Měření ukázalo, že větší část parazitů, virů a bakterií je pryč. Měla jsem velikou radost, že jsme po první návštěvě zaznamenaly tak velké zlepšení. Paní ing. Bláhová mi opět doporučila nový léčebný postup a ten jsem zase poctivě dodržovala. Po lécích, které jsem užívala na likvidaci parazitů, tasemnic a vlasovců, se mi v močovém měchýři uvolnila cysta. Ucítila jsem náhle bolest, řezání a prudké pálení v podbřišku, při močení odcházely krvavé sraženiny, trvalo to dva dny. Potom se moč čistila a vše se upravilo. Vypadalo to dost hrozivě, ale když jsem napsala, co se děje, paní ing. Bláhová věděla hned, že to praskla cysta, která byla zapouzdřená v mém močovém měchýři. Po užívání protiparazitálních léků se uvolnila. Po této události mi opět začaly tuhnout malíčky a prsty na nohou a pociťovala jsem vnitřní chvění. Paní Bláhová mi doporučila pokračovat v užívání antiparazitik na ploché červy. Potíže se opět zlepšují. Další kontrola je 29. 4. 2016.


Jsem ráda, že se paní ing. Bláhová zabývá touto problematikou. Obdivuji její znalosti, odhodlání a houževnatost. V naší republice se lékaři nezabývají parazitární prevencí, ani léčbou, spíše vše bagatelizují. Paní ing. Bláhové moc děkuji za pomoc.


Anna R. z Plzně.

Komentář HB:

Když ke mně paní A. R. přišla poprvé, 30. 10. 2015, nestačil mi pentagram, kam bych mohla zapsat všechny nalezené viry, bakterie a parazity. Jejich seznam ukazoval na nerozpoznanou roztroušenou sklerózu a ulcerózní kolitidu současně. Dále tu byly znepokojující příznaky ALS a Huntingtona. Řekli byste, že po tak dlouhé snaze dvou alternativních poradkyň tu musí být alespoň nějaké výsledky. Navíc taková ,,léčba“ klientku vyčerpala finančně. Na tomto případu si můžeme ukázat, kde dělají kolegové a kolegyně největší a opakované chyby a proč se jim nedaří.

První kolegyně:

Měření poměrně slušné, i když neúplné, základní patogeny se však našly

Nedává MMS – většinou k tomu vede kolegy strach. MMS, CDH, a CDS už ale v republice užívají statisíce lidí, jejich počty stále narůstají a nevím o nikom, kdo by byl postihován, kromě trapného a už i směšného a bezzubého popotahování v tisku. Dospělí lidé se v naší republice ještě zaplaťpřírodo mohou léčit, čím chtějí. Tyto přípravky jsou v republice 8 let a těší se stále větší popularitě. A jak budou ještě žádány, až i sem vtrhne migrační vlna!!!!:)))

Kdo z kolegů nepoužívá MMS, má slabé až nulové výsledky, ať už léčí jinak čímkoliv. Naštěstí si paní A. R. sama sehnala informace o MMS a začala ho užívat sama o své vůli, ne však zcela správně, a i dávkování bylo slabé.

Dává COLOVADU, která obsahuje toxické příměsi /testováno v laboratoři/. Sama jsem COLOVADU užívala čistě z výzkumných důvodů, abych vyvrátila nadšené reference některých českých kolegů o tomto přípravku, kterému jsem nevěřila. Po týdnu užívání, ač jsem se přemáhala, jsem pro velkou nevolnost musela užívání přerušit. Podobně se vedlo i mému muži. I mé předchozí pokusy s různými bylinnými odčervovadly rozmanité provenience nevedly nikam, moje důvěra k nim je nulová. Doplňky stravy a různá LR-ka jsou však vítaným zdrojem provizí pro slabší kolegy s malou klientelou.

Neví nic o kontaminaci pitné vody a klienty na ni neupozorňuje. To je zvláště u střevních, močových a kožních problémů úhelný kámen celé detoxikace. Moji klienti, kteří mne poslechnou a UV filtr si namontují ihned, se pak zlepšují plynule, bez dramatických výkyvů. Je také potřeba vědět, kterými léky likvidovat prvoky z pitné vody a kteří to vůbec jsou. Měla jsem štěstí na akční klientku, paní A. si vše zařídila okamžitě, a na zdravotních výsledcích to bylo znát.

Nesprávné pořadí léků. V našich postupech se stále zdokonalujeme, kdo nechodí na kurzy, zaspal. Léky byly podávány chaoticky, hlava nehlava, bez jasného plánu, dávkování nesprávné. Na plasmodia nedostala paní A. nic ani u první kolegyně, ani u druhé. Nestačí si něco přečíst na internetu a pak z toho roky žít. Musíme se stále vzdělávat.

Nezjistila, o kterou diagnózu se vlastně jedná, nepracuje s nosodami

Druhá kolegyně:

MMS nedoporučila, nepracuje s ním, a podle toho vypadají i její výsledky. Paní A. naštěstí pokračovala ve své samostatné léčbě. Zde se dělá nejvíce chyb. I poradci, kteří s MMS pracují, nedohlédnou na správný postup. Nekontrolují si, zda klienti neberou k MMS náhodou o své vůli vitamíny, sodu bicarbonu, Helicid, či antioxidanty. Nezeptají se, jak dlouho klienti čekají, než aktivované kapky zalijí vodou, kolik vody dávají, jak dlouho nechávají MMS v těle pracovat, než se nají, atd. Zdánlivě drobné chyby v přípravě mohou zhatit celý plán.

Neví nic o prvocích v pitné vodě – je to základ

Pořadí léků chaotické, některé skupiny patogenů nebyly vůbec pokryty žádným prostředkem, dávkování nesprávné

Nesprávné samotné měření - například našla žloutenky na nervové soustavě, a další zásadní chyby. Správné měření je prostě základ, bez něj nemá cenu ani s praxí začínat. Poradci, kteří jsou vyškoleni pouze firmou Joalis, mají často při měření špatné návyky, které je vedou mylným směrem, a dá pak velkou práci je přeučovat.

Nestuduje si mikrobiologii, jinak by věděla, kde který virus, bakterie a parazit může žít, a kde rozhodně ne.

Nezjistila diagnózu, nepracuje s nosodami

Zbytečné množství informatik podávaných halabala bez ladu a skladu, jen kvůli prodeji

Na tomto případu je jasně vidět, že ani tuny informatik nepomohou, pokud se nesestaví správný celý protokol. Ani 66 lahviček od kolegyně č. 2 nemělo žádný efekt. Vlastně mělo, kolegyně už je jistě za vodou.:))) Informační preparáty jsou doplňkem celé léčby, i když důležitým. Nelze na nich stavět celou léčbu!

Stav paní A. R. k 29. 4. 2016:

Příznaky RS, ulcerózní kolitidy a ekzému již odezněly, patogeny, které je způsobují, odešly. Nyní se zaměříme na další dvě diagnózy, ALS a Huntingtona/ chorea /. Budeme mnohem více využívat různých aplikací, masáží i baňkování. Informačně pokrýváme hlavové nervy, míchu, prvoky a mikrofilária. ATH: pulsní dávky v návaznosti na masáže. Již na začátku jsme zvedly dávkování MMS, dnes jsme ještě zpřesnily způsob užívání. Doma zkontrolovat stav filtru, který je namontován půl roku. Cysty tasemnic a filária je potřeba dostat z hlavových nervů a míchy. Vyšší dávky praziquantelu. Kontrola za tři měsíce.

Manžel je počínající parkinsonik, ale z důvodu finančního vyčerpání rodiny po předchozích dvou kolegyních nechce být testován. Říká, že detoxikaci obou současně by jejich důchodový rodinný rozpočet neunesl, a že žena je na tom hůř. Jsem ráda za upřímnost. Občas si ale vezme dobrovolně podle manželky některé léky, souběžně s ní.

CHOREA, PARKINSON

Paní Bláhová, napsala jsem Vám ten výsledek léčby:

,,Je mi 69 let a necelý rok se léčím u paní Bláhové. Kromě jiných potíží jsem měla takový neklid v rukou, který jsem si vůbec neuvědomovala, stále jsem pohybovala prsty na rukou a v noci jsem šmejdila rukama po peřině. Manžel měl jiné potíže - když mě držel za ruku, cítila jsem takový třes v dlaních a prstech. Když jedl příborem a dával jídlo do úst, tak se mu při tomto pohybu třásla ruka, třeba při pití kávy se třásl někdy i šálek. Tyto potíže nám oběma zmizely.

Zdravíme Vás, A. R.“

30. 5. 2016

355 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page