top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Antihelmintika - moje nová naděje, kauza paní J.N.

Jmenuji se Jitka, je mi 42 let. Zdravá jsem vlastně nebyla nikdy. Pasivní dítě – kam mě postavili, tam mě našli. Všude bolesti, každý pohyb nepříjemný – diagnóza „růstové bolesti“. Moc dobře jsem se neučila, nic moc jsem si nedokázala zapamatovat – diagnóza „ ty na to kašleš“. Tak jsem nějak dospěla, to jde samo.

Vždy jsem věděla, že je něco moc špatně. Po třicítce se to potvrdilo – nemůžu mít děti. S tím se já nevyrovnám. Zkouším umělé oplodnění. Nepovedlo se. A tady začíná moje velmi rychlé tělesné chátrání. Dnes mi nikdo nevymluví, že umělé hormony ničí imunitu. Velmi stručně – z křečí ve vnitřnostech rychle přecházím do stavu neschopnosti strávit normální jídlo. Po několika letech jsem slušně podvyživená. A jako bonus jsem od čtyřiceti let v přechodu.

Od roku 2010 na popud milé kolegyně v práci pátrám v alternativní medicíně. Zkouším, co mi přijde do cesty – gemmoterapii paní Podhorné, pracuji na psychice, čaje na míru bylináře Pavla Kindla – ty moc pomohly, ale bohužel už nejsou k mání, takže zase sešup do krize. V roce 2015 přišly problémy se spaním, 2016 už skoro nespím, je ze mě troska.

V červnu 2016 mi kolegyně v práci, paní RNDr. Špaková, půjčuje knihu paní Ing. Bláhové. Mám radost z nové naděje, objednávám se k paní Šilingerové do Písku. Měření ukazuje, že prý je to síla, co si s sebou tahám. Věřím tomu – cítím se tak, těžko přežívám. Začínám kapičkami Joalis, a když dorazily předepsané léky, zkouším odčervení. Řeším škrkavky, tasemnici dětskou, vlasovce.. ti jsou všude.

Po antihelmintikách - neuvěřitelné, nepopsatelné! Nikdy jsem nebyla tak lehká, svěží, činorodá, plná radosti, klidu, štěstí….. Jsem v šoku z poznání jaké to je – být zdravá. Bohužel to vydrželo jen týden, než se vylíhli noví mučitelé. Ale byl to pro mě důležitý poznatek, vidím, že jdu správnou cestou, jen je potřeba pokračovat. Už se moc těším na život bez mučivých potvor.

Děkuji celému vašemu kolektivu za vaši práci a za šanci, kterou lidem nabízíte, a přeji hodně síly.

J. N.

330 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page