top of page
  • Obrázek autoraMilan Bláha

Kašel, dutiny, mandle a ucho; kauza paní M.D.

Vaše kúra opět zabrala stoprocentně, cítím se výborně a snad zase chvíli vydržím. Napíšu mé postřehy, jak vše probíhalo, abyste měla nějakou zpětnou vazbu.

V Brně jsem byla 18. července a hned večer jsem začala užívat kapičky na prvoky. Od 22. 7. jsem nasadila Macmiror, hned druhý den jsem proběhala na záchod na malou potřebu a večer jsem měla po celém těle mrazení. Od pondělí 25. 7. jsem celý týden prokašlala. Následoval Hetrazan s Ivermctinem a od 3. 8. Artemisin. Začal pocit slabé virózy a studeného pocení, ale přestala jsem úplně kašlat. Vše jsem dobrala v polovině srpna a cítila jsem se už dobře. Následovala pauza. Koncem srpna mne opět začalo bolet ucho a v krku, opět nucení na kašel, ucpané dutiny, zase bolest na levé straně hrudi.

Začátkem září opět Hetrazan a Iverfast, úleva od všech popsaných problémů. Zvyšuji kondici, jezdím na kole, 2-3krát týdně běhám.........

Cítím se skvěle, obrovský příliv energie. Po celou dobu kúry beru dvakrát denně MMS. Dnes se cítím skvěle - přidávám si posilovnu, absolutně nikde nic nebolí, cítím spoustu energie a hlavně doufám, že mi to dlouho vydrží. Vodu si dál převařuju, což jsem dělala po celou dobu kúry. Moc děkuji a přeji další uzdravené klienty a mnoho energie ve Vaší další práci. Přeji hezký den.

Mgr. Marie Danihelková, Chrudim

kašel

517 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page