top of page
  • Příběhy klientů

Výškrab? .. ne, děkuji doktore! kauza paní A.W.

Moje problémy započaly nesnesitelnými bolestmi v podbřišku doprovázené bolestmi prsou a krvácivými výtoky. Gynekolog můj stav klasifikoval slovy „zduřelá sliznice dělohy a tenkostěnná cysta na vaječníku“ a informoval mne o nezbytnosti výškrabu. K zákroku bych se měla dostavit již za měsíc. Celá vyděšená jsem se svěřila své kamarádce, která je shodou okolností klientkou pana Wimmera.




Při telefonické konzultaci mi nabídl velmi rychlý termín vyšetření následující den – měla jsem velké štěstí, že někdo svůj termín musel zrušit. Pan Wimmer mne proměřil pomocí přístroje Salvia a doporučil okamžitou detoxikaci s ohledem na nalezené zátěže. Také mi řekl, že pokud budu doporučený postup svědomitě dodržovat, je velmi pravděpodobné, že žádný výškrab nebude nutný. To mne velmi povzbudilo a rozhodla jsem se proto plánovaný zákrok u lékaře zrušit. Vlastní detoxikaci jsem zvládala velice dobře, zejména chci zdůraznit, že už po několika dnech jsem pocítila výrazné ustoupení tlaků v břichu i v podbřišku.


Zhruba v polovině celé kůry jsem se začala cítit uvolněně a bez potíží, bylo mi zase jako dříve. Po zhruba 10 týdnech jsem měla u pana Wimmera domluvené další vyšetření, ke kterému jsem se dostavila již bez jakýchkoliv příznaků bolestí, jež mne před detoxikací provázely. Po vyměření jsem absolvovala ještě jednu kratší detoxikační etapu a při následné kontrole jsem již mohla konstatovat, že se cítím naprosto skvěle a zcela v pořádku.


Chtěla bych tímto krátkým příspěvkem povzbudit zejména další ženy nejenom v mém věku, aby se nebály se svými „ženskými“ problémy svěřit terapeutům z okruhu Ing. Bláhové. Moje konkrétní poděkování pak patří panu Wimmerovi nejenom za rychlou reakci s ohledem na moje akutní problémy, ale také za profesní a příjemný osobní přístup.

Alena

408 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page